ροή ειδήσεων

Απάντηση στην καταγγελία εστιατορίου

Αγαπητε κ Αλαμάνο.. Ονομάζομαι Θωμάς Λιναρδής, είμαι μόνιμος κάτοικος Ρόδου εδώ και μία εικοσαετία και λόγω της πολυετούς μου επαγγελματικής ενασχόλησης ως τοπικός δημοσιογράφος... θέλω να λέω ότι σχετικά γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα .
Από την αρχή οφείλω να πω ότι γνωρίζω καλά τον κ. Κουμπιάδη , και φυσικά τα Κιούπια, όπως τα γνωρίζουν χιλιάδες άλλοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για αυτό πιθανόν να θεωρηθώ ότι είμαι υποκειμενικός στην κριτική μου.Σας υπόσχομαι όμως να είμαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να αμφισβητήσω χωρίς να έχω στοιχεία τα όσα λετε.. Ας μου επιτραπεί επίσης να δηλώσω ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα που άπτονται της συμπεριφοράς επαγγελματιών απέναντι σε καταναλωτές, και όχι μόνο όσο αφορούν τον τουρισμό.
Διάβασα προσεκτικά την καταγγελία σας. Και έχω κάποιες μικρές απορίες.
Δεν ξέρω τι γίνεται στα εστιατόρια που επισκέπτεστε αλλά σε αυτά που επισκέπτομαι εγώ ουδέποτε μου έφεραν κουβέρ στο οποίο να περιλαμβανότανε ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό, ψωμί, τυροπιτάκια και 2 μικρά μπολάκια (DIPS) ελιά και ντομάτα. Αν γνωρίζετε εστιατόρια που σερβίρουν δωρεάν τα παραπάνω παρακαλώ να μου τα πείτε για να τα προτιμήσω
Μου έκανε επίσης μεγάλη εντύπωση πως, όπως εσείς ο ίδιος υποστηρίζετε , η διαφορά στην τιμή είναι 8 ευρώ. Αν και στις μέρες μας ακόμα και το ένα ευρώ για κάποιους είναι σημαντικό, πιστεύετε αλήθεια ότι ένα εστιατόριο σαν τα Κιούπια θα διακινδύνευε την φήμη του για 8 ευρώ;
Παράλληλα υποστηρίζετε πως στόχος σας δεν είναι να καταγγείλετε τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου καταστήματος αλλά μέσα από αυτή την γνωστοποίηση του γεγονότος να κινηθούν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες έτσι ώστε να συμμορφώσουν τον αναιδή ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Παρακάτω όμως δεν φείδεστε χαρακτηρισμών "Και πληρώσαμε και μας εξύβρισαν με τον χυδαιότερο τρόπο επειδή οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου “ΚΙΟΥΠΙΑ” ήθελαν να μας κλέψουν με αυτό τον τρόπο". Αν η έκφραση "ήθελαν να μας κλέψουν" δεν είναι καταγγελία τότε τι να πω;
Λέτε επίσης ότι αυτό που σας ενόχλησε δεν ήταν η διαφορά στον λογαριασμό αλλά η συμπεριφορά του κ Κουμπιάδη απέναντι σας. Και αυτό είναι κυρίως που με παραξένεψε καθώς από την μέχρι τώρα γνωριμία μου με τον κ. Κουμπιάδη σε καμία περίπτωση δεν μου έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που προσβάλλει τον πελάτη του καταστήματος του ή κάποιον άλλον . Το αντίθετο μάλιστα. Έτυχε πολλές φορές να είμαι μάρτυρας συγχαρητηρίων που πήρε ο ίδιος και οι εργαζόμενοι του για την ποιότητα του φαγητού και του service που παρέχει.Θέλησα λοιπόν να ψάξω λίγο το όλο θέμα .!
Για αυτό και όταν διάβασα την καταγγελία σας,απευθύνθηκα στον κ. Κουμπιάδη για να έχω και την δική του άποψη για το τι ακριβώς έγινε. Ο κ Κουμπιάδης μου μετέφερε το θέμα αρκετά διαφορετικά. Χωρίς να αρνηθεί ότι συνέβη το επεισόδιο μου μετέφερε ότι η συμπεριφορά- διαμαρτυρία σας ήταν ιδιαίτερα προσβλητική, χαρακτηρίσατε τους Ρόδιους, συνεπώς και την Ρόδο, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και είπατε διάφορα άλλα που δεν κρίνω ότι χρήζουν δημοσιότητας καθώς είναι από αυτά που λέγονται στις παρεξηγήσεις, του στυλ ξέρεις ποιος είμαι εγώ κλπ. . Επαναλαμβάνω ότι αυτά είναι όσα ο ίδιος ο κ Κουμπιάδης μου είπε και δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη Έχω όμως άποψη και μάλιστα κάθετη για τα όσα υποστηρίζετε σχετικά με κάποιους ντόπιους επαγγελματίες. Κανείς Ροδίτης δεν εργάζεται μόνο τέσσερις μήνες τον χρόνο και κάθονται τους άλλους οκτώ. Αντίθετα είναι από τους πλέον σκληρά εργαζόμενους και για τον λόγο αυτό έχουν φέρει το νησί μεταξύ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Όσοι θεωρούν ότι αυτό το νησί έφτασε εδώ που έφτασε από μόνο του χωρίς να έχουν χύσει τόνους ιδρώτα επαγγελματίες και εργαζόμενοι , και κυρίως οι πρωτοπόροι στον τομέα του τουρισμού, μεταξύ των οποίων δικαιωματικά συμπεριλαμβάνεται ο κ.Κουμπιάδης, μάλλον υποφέρουν από κάποιο συμπλεγματικό πρόβλημα
Από συμπλεγματικό πρόβλημα σίγουρα υποφέρουν και όσοι εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία του διαδικτύου βγάζουν με τα σχόλια τους χολή και απωθημένα.
Φυσικά και δεν συμπεριλαμβάνω εσάς στους τελευταίους αφού γράφετε επώνυμα όπως και εγώ άλλωστε.
Έχει πάντως πλάκα να διαβάζεις τα σχόλια κάποιων που νομίζουν ότι είναι ανώνυμοι ενώ από αυτά που λένε και από τον τρόπο που γράφουν είναι σαν να καταθέτουν την ταυτότητα τους.
Εν κατακλείδι. Οφείλουμε σαν ευσυνείδητοι πολίτες να καταγγέλλουμε ότι θεωρούμε παράνομο.
Αρκεί οι όποιες καταγγελίες, ειδικά όταν γίνονται δημόσια , να είναι τεκμηριωμένες και κυρίως να παρουσιάζουν όλες τις απόψεις.
Με εκτίμηση
Θωμάς Γ Λιναρδής

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/9/11 01:33

    ωραίος ο θωμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/11 03:15

    ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΡΟΔΙΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ..
    ΚΥΡΙΕ ΛΙΝΑΡΔΗ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΠΛΙΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.τΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΚΙΟΥΠΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ.Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΤΙ
    Αρκεί οι όποιες καταγγελίες, ειδικά όταν γίνονται δημόσια , να είναι τεκμηριωμένες και κυρίως να παρουσιάζουν όλες τις απόψεις.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΕ ΛΙΝΑΡΔΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ.
    ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ
    ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥ ΧΑΤΖΗΚΕΛΗ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/9/11 03:16

    PROTOPOROS TOU TOURISMOU O KOUMPIADHS????HA HA HA HA HA
    RE PAS KALA?
    MIA TABERNA EXEI KAI LOIPON??
    PROTOPOROI EINAI AYTH POU EPENDISAN POLLA XRHMATA ME MEGALO RISKO KAI OXI KAPIOS POU XEI ENA ESTIATORIO FILE MOU.
    DILADH AGAPITE FILE EXEI KALH OIKOGENEIA O KOLHTOS SOU FILOS E???
    sas parakalo APANTISTE MOU.
    KALYTERA APENTAROS PARA NA EXO OIKOGENEIA POU APO OTI DIABASA EDO EXEI MEGALA PROBLHMATA ME THS DIKASTIKES ARXES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/9/11 03:56

    τζαμπα φαι ο δημοσιογραφος τωρα.....χαχαχαχα

    δημοσιογραφε παλια η τακτικη σας....
    για εμενα ειναι πολυ απλο το θεμα....
    στον καταλογο πρεπει ο εστιατορας να γραφει ποσο χρεωνει το κουβερ και τι περιλαμβανει. υπαρχουν αυτα στον καταλογο????

    και για να υπολογισω ακομη κατι....αν τα κιουπια το καλοκαιρι εξυπηρετουν 100 τραπεζια την μερα (που τα εξυπηρετουν) απο 8 ευρω ειναι 800 ευρω. (καθολου ευκαταφρονητο ποσο)

    και δηλαδη....ο Κυριος Κουμπιαδης ειναι δυνατον να ελεγε "ναι τον εκλεψα τον πελατη"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/9/11 08:18

    Aγαπητε κ.Λιναρδη γνωριζομαστε πολλα χρονια και ομολογω οτι ειστε απο τα καλα παιδια της "πιατσας" αλλα εδω δειχνετε εναν αλλο εαυτο απο αυτο που ξερουμε!Το να κανεις ενα απλο σχολιο ως "Λιναρδης" θα το καταλαβω ειναι η αποψη σου..Αλλα να κανεις ολοκληρη αναρτηση υπερ καποιου εστιατορα και συγκεκριμενα του κ.Κουμπιαδη μαλλον ειναι υποπτο!
    Στη ουσια εκπροσωπειτε τον κ.Κουμπιαδη και αυτο με βαζει σε πολλες σκεψεις! Ο κ.Αλαμανος εκανε "επωνυμη" καταγγελια λεει τα πραγματα λεπτομερως και την αναφορα του την εχει κοινοποιηση στην Τουριστικη Αστυνομια, στον ΕΟΤ Ροδου, στην υπηρεσια Εμποριου Ροδου, και στο Σωματειο Εστιατορων Ροδου.
    Και σας ρωταω..ειναι ποτε δυνατον ενας ανθρωπος με σοβαρο προβλημα υγειας να τρεχει μεχρι το πρωι στην Αστυνομια να κανει ολοκληρη καταγγελια και να την στειλει τους παραπανω φορεις για 8 ευρω που λετε εσεις? Αρα εχει γινει κατι πολυ πιο σοβαρο απ'οτι νομιζετε εσεις!Στην καταγγελια του ο κ.Αλαμανος δεν λεει πουθενα το παραμικρο για το νησι μας παρα μονο καλα λογια!Εσεις που ειδατε οτι εκανε πικρα σχολια για τον τοπο μας?Προφανως το ειπατε για να φερεται την κοινη γνωμη εναντιον του κ.Αλαμανου!Πηγαινετε σε οποιοδηποτε αλλο εστιατοριο και παραγγειλετε 1 μπριζολα 1 κεμπαπ και λιγο κρασακι..και ζητηστε τον λογαριασμο και δειτε οτι ειναι 51 ευρω οχι μονο θα χτυπησετε το χερι στο τραπεζι αλλα επειδη εσεις ειστε και δημοσιογραφος ισως του κανετε χειροτερα! Το πραγμα δεν θα επαιρνε καμια εκταση και ο κ.Αλαμανος δεν θα εκανε τιποτα αν ο κ.Κουμπιαδης ζητουσε απλα ενα συγνωμη...Αλλα προφανως δεν εχουν μαθει να λενε αυτη την λεξη τους βγαινει δυσκολα! Επισης ενας επαγγελματιας εστιατορας του βελινικους του κ.Κουμπιαδη θα μπορουσε να ελεγε στον πελατη ενταξει φιλε δεν σου τα χρεωνω και να τελειωνε εκει το θεμα...αλλα δεν ειναι τυχαιο που ειπε ο καταγγελων...δουλευω 4 μηνες για να τρωω 8!! και αυτο προφανως ισχυει για τα ΚΙΟΥΠΙΑ!
    Τελος κ.Λιναρδη θεωρω λαθος την αναρτηση σας απο μερους σας...στην ουσια υποβαθμιζετε το μορφωτικο επιπεδο του κ.κουμπιαδη!

    Μετα τιμης Κωστας Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/9/11 08:24

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΑΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΑ ΚΙΟΥΠΙΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ! ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΑΝΔΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/9/11 08:35

    κυριε Λιναρδή .Αστο ,δεν σε πάει.Ξέρουμε ποιός είσαι.πέρασες και απο διάφορους ΟΔΗΓΟΥΣ και έπαιρνες καταχωρήσεις και διαφημίσεις. Μάλλον πας σε άσχετα εστιατόρια... Σε πάρα πολλά φέρνουν εμφιαλωμένα νερά και dips!! αν είναι δυνατόν αυτά που λές.
    Απατεώνισκοι κουτοπόνηροι που κάνουν αρπαχτές είναι αυτοί που προσβάλλουν την Ρόδο και οχι ο κύριος.

    Πες του κουμπιάδη να σοβαρευτεί και να αφήσει τις "πληρωμένες και αυθόρμητες¨ απαντήσεις....μέσω τρίτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/9/11 08:48

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/9/11 08:57

    Agapite mou opos eipate gnorizete prosopika ton Koupiadi, opote min mas doulevete gia na ton ypostiriksis posa couver tzampa sou taise....poulimeneeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/9/11 09:17

    ρε φιλε επειδη δουλευουν 4 μηνες το χρονο πρεπει να βγαζουν λεφτα απο ενα τραπεζι για ολο το χρονο!!!??? πατε καλα???? και ποιος ειναι??? ειχα και γω ανβαλογη περιπετεια αλλα δυστυχως δεν κρατησα τισ αποδειξεις γιατι οταν τις ειδα μου εφυγε το κεφαλι!!! 5 ατομα και πληρωσαμε 171.70ευρω!!! μια πιατελα με διασκορπα κεμπαπ ουτε μισο κιλο ειχε 95 ευρω!!!!! χαλαρωστε λιγο ανθρωποι δεν εχουν να φανε και αυτος νομιζει οτι εχει εστιατοριο στη γαλλια!! ουστ σκατομαυρε που εγινες και ανθρωπος απο τα παραπηγματα η αδερφη του πειναει και αυτος ειναι μεγαλοεπειχηρηματιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/9/11 09:37

    ενα απο τα πιο αηδιαστικα και εμετικα κειμενα εκδουλευσης,απο καποιον που δηλωνει δημοσιογραφος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/9/11 09:47

    Βραβεία αισχρολογίας πήρατε κ.Κουμπιάδη διαβάστε λοιπόν τι είπατε στον φουκαρά που τόλμησε να μιλήσει!
    "Μόλις είπα τα ίδια στον ιδικτήτη τότε αυτός και ο γιός του με απειλητικές διαθέσεις κινήθηκαν εναντίον μου και άρχισαν να με εξυβρίζουν όπως : Σήκω και φύγε ρε γύφτο από εδώ μέσα.” Τι ήθελες ρε βλάχο να φας τζάμπα; Σήκω ρε και φύγε μην σε γα….”Φύγε ρε μαλάκα που θέλεις να τρώς τζάμπα…” Eξω από εδώ ρε κωλόβλαχε, γύφτο ”Τι θα μας κάνεις ρε βλάχο όπου και να πας και πεις το όνομα μου θα σε πετάξουν έξω” και άλλα πολλά… Λόγω ότι πάσχω από Στεφανιαία Νόσο (Κλειστά Καρδιακά Αγγεία).
    Τώρα οσο αφορά τον Υιο Βαγγέλη είναι ντρόπη να ονομάζεις άλλα εστιατόρια μόνο και μόνο για να ξεπλύνεις τα δικά σας άπλυτα!!Είναι ανανδρία να βγάζεις την φωτογραφία του διαχειριστή στο facebook και να απειλείς την ζωή της οικογενείας του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/9/11 09:53

    ΠΑΙΔΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΑΜΑΝΟΣ ΕΧΕΙ 1000 ΔΙΚΙΟ!! ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤ'?ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/9/11 10:32

    PANTOS PREPEI NA EISAI DHMOSIOGRAFOS TOU PLAKAS FILE.
    PES MAS POU DOULEUEIS .KANENAS DEN SE GNORIZEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/9/11 10:40

    ΑΠΟΨΕ Ο ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΑ ΚΙΟΥΠΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΗΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/9/11 10:41

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΕ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ . ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ . ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/9/11 11:20

    10:41 Πηγαινε εσυ ολη νυχτα να ξημεροβραδιασεις στο Α.τμημα Βαλε σε κινδυνο την υγεια σου να κανεις ολοκληρη καταγγελια σε ολους τους φορεις για να φας τσαμπα!! Θελεις και τα λες αυτα...Παραλιγο να στειλουν τον ανθρωπο στο Α' Νεκροταφειο!! Να σκεφτεσαι πιο λιγο φιλε μου μην παθει καμια βλαβη το μυαλο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/9/11 11:49

    Αγαπητέ κε Λιναρδή, αν και δε σας γνωρίζω πιστεύω ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου. Από τότε που εκ του νόμου καταργήθηκε η χρέωση "κουβέρ" στον πελάτη, πολλοί κουτοπόνηροι καταστηματάρχες σερβίρουν "από μόνοι τους" ψωμί, νερό κλπ. και τα χρεώνουν με το "έτσι θέλω" στους πελάτες. Προφανώς ο κ. Κουμπιάδης χρεώνει ανά άτομο 4 Ευρώ κουβέρ και έχει βρει αυτόν τον τρόπο -όπως και πολλοί άλλοι- για να γλιτώνει από την τσιμπίδα του νόμου. Έχω φάει σε αρκετά εστιατόρια και αρκετοί είναι αυτοί που ακολουθούν τη συγκεκριμένη τακτική (φυσικά υπάρχουν και αρκετοί σοβαροί επαγγελματίες που δε χρεώνουν extra ό, τι δεν παραγγείλει ο πελάτης). Φυσικά εγώ προσωπικά κάνω την "πάπια", επειδή δε θέλω να δημιουργούνται φασαρίες και απλά αν θεωρώ ότι η χρέωση είναι υπερβολική δεν "ξαναπατάω" στο κατάστημα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άτομα, όπως ο κ. Αλαμάνος, οι οποίοι ενοχλούνται -και καλά κάνουν- από τις συγκεκριμένες χρεώσεις και προβαίνουν σε διαμαρτυρίες. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι "βλέπουν" το περιστασιακό κέρδος και όχι τα μακροχρόνια οφέλη που μπορεί να έχουμε από τον τουρισμό αν έχουμε τη σωστή συμπεριφορά. Γιατί ο τουρίστας δεν είναι μόνο για μία φορά κ. Λιναρδή. Αλλά αυτήν την παιδεία έχουμε και αυτήν τη συμπεριφορά και γι' αυτό πάμε "κατά διαόλου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/9/11 11:55

    Εγω λεω να δωσουμε στο Κουμπιαδη μια αρκουδα κ ενα ντεφι. Ουτως η αλλως με τετοια μαπα για τα πανηγυρια ειναι. Σοκερντε.

    ΥΓ. Αρκουδες βρηκα κ 2 μαλιστα. Toν γιο του και τον ανυπαρκτο δημοσιγραφισκο που οταν εκανε κλικ στο κουμπακι για το ποστ θα ηταν γεματος περηφανια για το καταπληκτικο αρθρο υπερασπισης. Α ρε κατακαημενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/9/11 12:26

    Λυπάμε πραγματικά που δεν έχω γραφτό "λέγειν" όπως των προηγουμένων, δυσκολεύομαι πολύ ΝΑ ΓΡΆΨΩ... Βλέπω την αδικία και την κλεψιά των Κυρίων; Κουμπιάδη, ΄τώρα βλέπω και τον Κον Λιναρδή να γράφει υπέρ του...
    Μα γιατί άραγε; Μάλλον από φιλία; ή για να φάει τζάμπα!
    Αφού είναι φανερή η κλεψιά και η μαγκιά να του φέρη πράγματα που ΔΕΝ παράγγειλε για να φάει νομίζοντας ( ο Κος Αλανάνος) ότι είναι τζάμπα (όπως κάποτε ξεκίνησε το τζάμπα γλυκό) γιαυτό τα έφαγε...Αν το ήξερε ότι θα πληρώσει θα του έλεγε απο την αρχή πάρτα πίσω.
    Απατεώνες είστε Κε; Πατέρα και γιέ Κουμπιάδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/9/11 12:30

    Ασε μας ρε Λιναρδη τι νομιζεις οτι ειμαστε ? 10χρονα? ελεος δηλαδη με κατι ατομα.Προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα...Καραμπινατη περιπτωση κλεψιας...Χρεωνει κουβερ,νερο χωρις να τα ζηταει ο πελατης...Αγοραζει το κρασι κατω απο 1 ευρω το λιτρο και το πουλαει 14 ελεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/9/11 13:09

    πο ρε τι γελιο εχω ριξει δεν λεγετε συνεχιστε για να μας φτιαχνετε την μερα δωσε πονοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος2/9/11 13:44

    ξερεται τι λεω εγω ? για εξιλεωση του ονοματος του πρεπει να κανει ενα μπουφε αυριο το βραδυ στο μεγαλο συντριβανη μετα τις 12 τη νυχτα να γινει μεγαλο τσιμπουση και να δουμε πραγματικα αν εχει καλες γευσεις να ακουμε και τις μουσικες μας απο τα μπαρακια τις πλατειας και να περασουμε ομορφα για να ξεχασουμε οτι συνεβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος2/9/11 13:46

    SWSTOS EISAI MEGALE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος2/9/11 14:12

    Εγώ πιστεύω ότι στ τέλος θα μας βάλει να πληρώσουμε! ( θα φαίρνει θα φαίρνει και στο τέλος θα μας την "φέρει").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος2/9/11 14:21

    Εδω και μερες διαβαζω σχετικα με την καταγγελια, δεν ξερω αν ειναι οντος ετσι τα πραγματα γιατι δεν απαντησε και η αλλη πλευρα! Αυτο που εχω παρατηρησει ομως ειναι οτι βγαινουν αρκετοι κοπριτες και κακοβουλοι και σπληλωνουν τον γιο του ιδιοκτητη χαρακτηριζοντας τον ανωμαλο παλιανθρωπο και αλλα ποταπα και τρισαθλια, ενα μονο θα γραψω το συγκεκριμενο ατομο κριθηκε δικαστηκε και αθωωθηκε και οποιος κοπριτης ξερολας απο εδω μεσα πιστευει το αντιθετο και εχει στοιχεια να τα καταθεσει ενυπογραφα! Δεν ειδα καμμια κοτουλα-γυναικουλα εδω μεσα να βαζει υπογραφη στα γραφομενα του παρα να βριζει και να κρινει, και εγω ετσι μπορω να γραψω πως ειστε πουστρ-ακια και κανετε βιζιτες, δεν ειστε ουτε εισαγγελεις ουτε προεδροι δικαστηριων αν εχετε κατι να καταγγειλετε να το κανετε ενυπογραφα ωστε να υποστειτε και τις συνεπειες αυτων που γραφετε γκε γκε κοτουλες λειρατες , που κακολογειετε ενα οικογενειαρχη με μικρο παιδι γυναικουλες που κρυβεστε πισω απο ενα υπολογιστη!! Δεν γουσταρετε το μαγαζι μην πατε να φατε δεν σας υποχρεωσε κανεις αλλα το να ριχνετε λασπη και μαλιστα κρυμενοι στην ανωνυμια σας δεν ειναι αντρικιο κολαρακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος2/9/11 14:34

    Κύριε Λιναρδή (αν είναι αυτό το πραγματικό σας όνομα), πιστέψτε με, με αυτή σας την ανάρτηση φέρατε τον κύριο Κουμπιάδη σε ακόμα δυσχερέστερη θέση. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος2/9/11 14:49

    Δεν το περίμενα ότι το σχόλιο μου θα έδινε αφορμή για τόσες απαντήσεις.τουλάχιστον δεν πέρασε απαρατήρητο.Την άποψη μου για την καταγγελία του
    κ. Αλαμάνου την είπα και δεν θα επανέλθω..
    Τώρα όσο για τους χαρακτηρισμούς που μου αποδώθηκαν τι να πω..δικαίωμα σας ρε παιδιά να με κρίνετε όπως θέλετε..και αρκούδα ( προφανώς λόγω της σωματικής μου διάπλασης).και άγνωστο δημοσιογράφο( ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι γνωστός αν και τα τουλάχιστον 15 χρόνια - 1992- 2007 εργάστηκα σε πάρα πολλά μέσα και πάντα μίλαγα ή έγραφα επώνυμα).. και δημοσιογράφο στ κατηγορίας - ποτέ δεν είπα ότιείμαι καλός - άλλωστε δεν υπάρχουν επίσημα κριτήρια αξιολόγησης - και ότι από την εποχή που άφησα την δημοσιογραφία για λόγους υγείας (2007 εξ αιτίας δύο εμφραγμάτων και ενός ατυχήματος που μου έχει καταστρέψει σχεδόν το πόδι-βοηθώ την γυναίκα μου στην έκδοση τουριστικών οδηγών.
    Στους οδηγούς αυτούς έχουν διαφημιστεί δεκάδες εστιατόρια και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις.Τι το μεμπτό; Καιτελευταία επειδή πιθανότατα μπαίνω σύντομα στο νοσοκομείο για εγχείριση είμαι σε αναγκαστική - αναγκαστικότατη- δίαιτα αποκλείεται να τρώω τσάμπα στα Κιούπια ή οπουδήποτε αλλού .
    Όλα αυτά έχετε κάθε δικαίωμα να τα πείτε και πολλά παραπάνω ίσως. Δημοκρατία έχουμε. αν έχουμε, και ο καθένας μπορεί να λέει - επώνυμα ή άνώνυμα - ότι θέλει. Αλλά για κάποους γελοίους, καποιους πάσχοντες από πνευματικό AIDS, που αφήνουν υπονοούμενα ότι χρηματίστηκα μόνο ένα έχω να πω.φέρτε μου ένα στοιχείο, μία απλή ένδειξη ότι από το 1992 που δημοσιογραφώ στη Ρόδο έως το 2007 που σταμάτησα έχω πάρει όχι ένα ευρώ αλλά μία δραχμή από κάποιον για να γράψω υπερ του και θα κάτσω να με φτύσει όλη η Ρόδος .
    Σας προκαλώ γελοίοι. ακόμα και ανώνυμα αν θέλετε δώστε ένα στοιχείο .. αλλιώς βγάλτε τον σκασμό .
    Ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές του σχολίου μου
    Καλησπέρα σας
    θΩΜΑΣ Γ ΛΙΝΑΡΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος2/9/11 14:54

    2/9/11 14:21 φιλε μου εισαι ο πιο σωστος ειμαι απολυτα συμφωνος μαζι σου... η ΑΛΗΤΕΙΑ σε ολο της το μεγαλειο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος2/9/11 15:02

    μπραβο σου κΛΙΝΑΡΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟς ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος2/9/11 15:03

    Eλεύθερη αγορα εχουμε και κάθε μαγαζι χρεωνει κατα πως κρίνει για της υπηρεσιες του που προσφέρι στο καταστημα.Κανενας δεν υποχρεωνει κανενα να παει σε καποιο μαγαζι. Δυστηχώς στην Ελλαδα η επιτυχία απογορεύτε δία ροπάλου, επιδει κυριαρχη η μετριοτητα, μονο ζηλεια και βλακεια υπαρχη σε αφθονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος2/9/11 15:40

    Ρε αλητες κοτες λειρατες βριζετε ενυπογραφα αν μπορειτε και οχι σαν κατι πουστρακια που κανουν πιατσα στην συγγρου, πανιβλακες καθυστερημενοι που σπηλωνετε υπολειψης και οικογενειες εγραψα και στις αλλες αναρτησεις μου οποιος γνωριζει και εχει να γραψει κατι να βαλει απο κατω την υπογραφη του αλλα εσεις το μονο που ξερετε ειναι να βριζετε και να κρυβεστε παλιοκυλοτες ο Λιναρδης οτι και αν ειναι υπογραφει απο εσας κοτοπουλα δεν ειδα κανενα σας να υπογραψει μονο να γραφετε ασυναρτησιες ειστε κολαρακια αντε να βαψετε κανενα νυχι και να αλλαξετε καλσον παλιοροδελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος2/9/11 15:40

    Για να ευθυμήσουμε και να μην το παραχοντρύνουμε
    Χιουμοριστική απάντηση προς τον σχολιαστή 15.19 και 15.26
    Ανώνυμε υβριστή μου ουδείς ο αμαλάκιστος
    Επειδή όμως βαρέθηκα....μέχρι να παρουσιαστεί όχι ένα στοιχείο, αλλά έστω μία ένδειξη που να αποδεικνύει ότι πήρα έστω και μία φορά στην ζωή μου χρήματα και έγραψα ή είπα κάτιεξ αιτίας αυτών απλά θα διαβάζω τα σχόλια σας και θα συνεχίσω την αυστηρή μου δίαιτα..
    Να είστε όλοι καλά ακόμα και ο ανωτέρω σχολιαστής
    ΘΩΜΑΣ Γ ΛΙΝΑΡΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος2/9/11 15:43

    14,42 to ftou sta moytra sou ta asxhma ,pios eisai mori loukritia esi pou rotas?bale onoma apo kato na sou apanthsoyn adelfh tou eleous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος2/9/11 15:45

    Το συγκεκριμενο ποστ αποτελει ενδειξη οτι τα πηρες Λιναρδη.Οριστε
    Συνεχισε την διαιτα σου τωρα και επικεντρωσου σε αυτο και ασε τον κουμπιαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος2/9/11 15:49

    O 15:40 χωνει χωνει χωνει και τελικα δεν γραφει και αυτος το ονομα του χχαααχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος2/9/11 15:54

    Ρε παιδιά γιατί κολώνετε να γράψετε με το όνομά σας όταν έχετε γνώμη; Και εγώ δεν συμφωνώ διόλου με τα γραφόμενα του Θ. Λιναρδή ούτε με τις επαγγελματικές τακτικές του εστιάτορα αλλά αν θέλετε να διαφωνήστε κάντε το σαν άνθρωποι. Όχι σαν ανώνυμες κατίνες, έλεος. Αν νομίζετε πως έχετε δίκαιο βάλτε ρε το όνομα σας και μην βρίζετε. (Όπως θα κάνετε και σε εμένα σε λίγο) Στίψτε το μυαλό σας και "σφάξτε" τον εστιάτορα και τον Θ. Λιναρδή αλλά και κάθε άλλον που δεν γουστάρετε και διαφωνείτε και εξοργίζεστε με το βαμβάκι που λένε. Τι τα θέλετε τα βρισίδια; Άστε τα για το γήπεδο την Κυριακή.
    Πάνος Σοροπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος2/9/11 15:57

    O 15,40 BLAKA AGRAMMATE EXEI YPOGRAPSEI H GABOS EISAI H AGRAMMATOS
    Για να ευθυμήσουμε και να μην το παραχοντρύνουμε
    Χιουμοριστική απάντηση προς τον σχολιαστή 15.19 και 15.26
    Ανώνυμε υβριστή μου ουδείς ο αμαλάκιστος
    Επειδή όμως βαρέθηκα....μέχρι να παρουσιαστεί όχι ένα στοιχείο, αλλά έστω μία ένδειξη που να αποδεικνύει ότι πήρα έστω και μία φορά στην ζωή μου χρήματα και έγραψα ή είπα κάτιεξ αιτίας αυτών απλά θα διαβάζω τα σχόλια σας και θα συνεχίσω την αυστηρή μου δίαιτα..
    Να είστε όλοι καλά ακόμα και ο ανωτέρω σχολιαστής
    ΘΩΜΑΣ Γ ΛΙΝΑΡΔΗΣ
    2/9/11 15:40( STRABOSOU PANIBLAKA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος2/9/11 16:00

    2/9/11 15:57 DIABASE KAI DES BLAKAKO(σου μιλαω στη γλωσσα σου)
    "Ρε αλητες κοτες λειρατες βριζετε ενυπογραφα αν μπορειτε και οχι σαν κατι πουστρακια που κανουν πιατσα στην συγγρου, πανιβλακες καθυστερημενοι που σπηλωνετε υπολειψης και οικογενειες εγραψα και στις αλλες αναρτησεις μου οποιος γνωριζει και εχει να γραψει κατι να βαλει απο κατω την υπογραφη του αλλα εσεις το μονο που ξερετε ειναι να βριζετε και να κρυβεστε παλιοκυλοτες ο Λιναρδης οτι και αν ειναι υπογραφει απο εσας κοτοπουλα δεν ειδα κανενα σας να υπογραψει μονο να γραφετε ασυναρτησιες ειστε κολαρακια αντε να βαψετε κανενα νυχι και να αλλαξετε καλσον παλιοροδελες
    2/9/11 15:40 "(DES EDW 15 :40 leei paniblaka)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος2/9/11 16:03

    Αντε γυναικουλες ωρα για μανικιουρ!!!Αφου βγαλατε την κατινια σας με τον κουμπιαδη και τον λιναρδη ωρα να αλλαξετε σερβιετες,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ομως καμμια απο εσας να υπογραφει τις κατηγοριες που εκτοξευει!!Αντε και σας εφυγε ποντος απο το καλσον ζηλοφθονοι που κραζετε εκ του ασφαλους τον καθε επιτυχημενο, να δουλεψετε και εσεις και να εχετε μυαλο για να γινετε καποτε σαν τον κουμπιαδη και τον λιναρδη αλλιως μια ζωη deliverades θα ειστε!!!
    Αντωνας Νικολαος. Χρ. Τσιγαντε-Ροδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος2/9/11 16:04

    αν καιειπα να σταματησω να απαντω παρεκτός αν κάποιος παρουσιάσει ένα στοιχείο ότι τα έχω πάρει επιτρέψτε μου μία εξαίρεση για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.
    Όλα τα σχόλια που έκανα και που αν χρειαστεί θα κάνω είναι ενυοπόγραφα . Στον λόγο της τιμής μου δεν έχω κάνει, και δεν πρόκειται να κάνω, ούτε ένα ανώνυμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο οποισδήποτε άλλος υποχρεούται να υπογράφει. Είναι δική του επιλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος2/9/11 16:07

    Μια λες για στοιχεια,μια λες για ενδειξεις...αποφασισε επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος2/9/11 16:10

    Ανώνυμος είπε...

    αν καιειπα να σταματησω να απαντω παρεκτός αν κάποιος παρουσιάσει ένα στοιχείο ότι τα έχω πάρει επιτρέψτε μου μία εξαίρεση για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.
    Όλα τα σχόλια που έκανα και που αν χρειαστεί θα κάνω είναι ενυοπόγραφα . Στον λόγο της τιμής μου δεν έχω κάνει, και δεν πρόκειται να κάνω, ούτε ένα ανώνυμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο οποισδήποτε άλλος υποχρεούται να υπογράφει. Είναι δική του επιλογή
    2/9/11 16:04
    AYTO TO SXOLIO EINAI EPONIMO TORA????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος2/9/11 16:15

    Στον φίλο του 16.04
    Εχεις απόλυτο δίκιο
    Ξεχάστηκα
    Θωμάς Γ. Λιναρδής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος2/9/11 18:07

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΓΕΝΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΕΤΑΚΤΗΚΕ Ο ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΦΟΥΝΤΩΣΕ . ΔΥΝΑΤΟΣ . ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ . ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος2/9/11 18:52

    to grafei.des prin apo to 15:40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος2/9/11 20:28

    ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΚΕΛΗ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΙΑΔΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ,ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΒΕΡΤΑ ΣΠΗΛΩΝΟΥΜΕ ΥΠΟΛΕΙΨΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ,ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΥΜΠΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,ΟΧΙ ΑΙΣΧΡΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος2/9/11 21:19

    20:28 ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΟΣΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.. ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΟΤ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ..ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ...ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΙΑΔΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!..ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος2/9/11 22:20

    Καλα ο 20:28 εκτος τοπου και χρονου...καλα κοιμοσουνα ρε φιλε τι ξυπνησες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος2/9/11 22:57

    Λοιπόν για να τελειώνει και το θέμα μην ξαναπατήσετε ποτέ στο μαγαζί μου!Εξάλλου ποτέ δεν ήθελα άτομα σαν εσάς! Κάποιοι δεν έχετε έρθει και καθόλου και με κατηγορείτε με λόγια του αέρα! Όσο για εσάς κ.Αλαμάνο σίγουρα θα δείτε και την άλλη οψη του νομίσματος! Αρκέτα πια πεινάλες και άφραγκοι καιρός να ξεσπάσετε και άλλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος2/9/11 23:37

    22,20 allakse pleyro kai ante fae mia pita gyro kai nani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος3/9/11 01:23

    H NTROPI TOU TOURISMOU EINAI MERIKA LAMOGIA OPOS O KOUMPIADIS XATZIKELIS KAI ALOI,
    NA XESO EGO TA BRABIA OTAN MAS XALANE TO ONOMA THS RODOU .
    KLEFTRONIA ALLA YPARXEI THEOS RE KAI OLLA AYTA POU EXETE KANEI SAS TA EXEI PLHROSEI O THEOS.
    ETSI DEN EINAI RE KOUMPIADI??
    E?????
    GIA APANTA RE EISAI EUXARISTIMENOS APO THN OIKOGENEIA SOU RE?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος3/9/11 09:51

    Τι δουλεια εχει ρε βλακακο 01.23 η οικογενεια με την επιχειρηση? Αν εχεις να πεις κατι να γραψεις επωνυμα ρε κοτα λειρατη να βαλεις απο κατω υπογραφη και τηλεφωνο να υποστεις και τις συνεπειες αυτων που γραφεις οχι να πετας λασπη στην οικογενεια κουμπιαδη,αν φορας παντελονια και οχι φουστες πλισε γραψε οτι εχεις να γραψεις για την οικογενεια κουμπιαδη και βαλε απο κατω υπογραφη και τηλεφωνο μπορεις κοτουλα?Περιμενω! Αληταρια πετατε λασπη ανωνυμα και θιγετε οικογενειες παιδια ανανδροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος3/9/11 10:18

    H NTROPI TOU TOURISMOU EINAI MERIKA LAMOGIA OPOS O KOUMPIADIS XATZIKELIS KAI ALOI,
    NA XESO EGO TA BRABIA OTAN MAS XALANE TO ONOMA THS RODOU .
    KLEFTRONIA ALLA YPARXEI THEOS RE KAI OLLA AYTA POU EXETE KANEI SAS TA EXEI PLHROSEI O THEOS.
    ETSI DEN EINAI RE KOUMPIADI??
    E?????
    GIA APANTA RE EISAI EUXARISTIMENOS APO THN OIKOGENEIA SOU RE?????

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑΔΗΣ
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΠΑΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος3/9/11 10:31

    ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΑΜΑΝΗ ΚΥΡΙΕ Θ. ΛΙΝΑΡΔΗ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΛΑΦΤΑ ΤΗΣ SIEMENS ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΜΠΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος3/9/11 10:33

    AZOR PARAFERESE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος3/9/11 11:04

    γαουυυυυυυυυυυ 10.33 κοπροσκυλο!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος3/9/11 11:08

    Ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις τη ζωή που ζω ;
    Δεν είμαι τέλειος κι ούτε ζω για να γίνω.
    Πριν σηκώσεις το δάχτυλο σου να με δείξεις όμως, σιγουρέψου ότι τα χέρια σου είναι καθαρά...
    Για ολα τα κοπροσκυλα εδω μεσα που το παιζουν δικαστες και εισαγγελεις και ειδικα τον 10.33 που εχει μια ταση προς τα εκει σαν τετραποδο που ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος3/9/11 11:12

    Α και κατι αλλο 10.33 ελα απο το μαγαζι να σε κερασω μπριζολιτσα , εδω και χρονια ταιζω κοσμο τσαμπα δεν περιμενω να φαω τσαμπα,ειδικα κατι καρμιρηδες σαν εσενα τους δινω και ενα 10 ευρω να πιουν κατι στην υγεια μου,να γραφετε οτι θελετε για το μαγαζι δικαιωμα σας ειναι απλα μην αγγιζετε οικογενειες και προσωπικη ζωη ποσο μαλλον αν δεν μπορειτε να υπογραψετε αυτα που γραφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος3/9/11 11:35

    ναι ταιζεις τους μισους τζαμπα για να πουλησεις μουρη και μετα πιανεις τον κωλο απο τους αλλους μισους για να βγαλεις τα σπασμενα (βλεπε Αλαμανο).
    ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ
    we love azor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος3/9/11 15:46

    Aν εισαι τυχερος τετραποδο 11,35 θα σε προσλαβω στο μαγαζι μου για delivera!!μια και εισαι στην οικογενεια των τετραποδων θα σε προτιμησω αφραγκε!! Πιανω κολους οπως ειπες σε αυτους που τα εχουνε σε σενα βρε φτωχομπινε θα σου ριξω κοκκαλακια να γλυφεις,οτι και να λενε ολοι οι αγραμματοι διηγοροι εδω μεσα και ολοι οι αφραγκοι το μαγαζι μου κανει τεραστιους τζιρους εσυ κακομοιρο τετραποδο 11,35 ζησε με τα 550 ευρουλακια που σου δινουν μονο κοκαλακια θα τρως και αυτα κατω απο το τραπεζι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος3/9/11 16:13

    αζορ ειδες τελικα που ειχε δικιο ο κυριος Αλαμάνος.
    Μαυτα που εκανες (βλεπε την προσωπικη σου καριερα ) και αυτα που λες ουτε γατα δεν θα πλησιάζει.
    α οχι ξεχαστηκα θα ερχεται ο κυριος Λιναρδης για την ημερισια μεριδα του.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος3/9/11 16:47

    Το μαγαζι μου ειναι καθημερινα γεματο απο κοσμο,δεν εχω αναγκη απο ανεγκεφαλους φτωχομπινεδες σαν και του λογου σου 16.13, οσο για την προσωπικη μου καριερα αν θες συνατιομαστε απο κοντα οποτε θες να μου την απαριθμησεις αφου εισαι τοσο αντρας, η αμα γουσταρεις επειδη σε κοβω προς γυναικουλα και φορας σερβιετα γραψε μου και υπογραψε απο κατω το ονοματεπωνυμο σου για να υποστεις τις κυρωσεις κολαρακι τετραποδο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος3/9/11 17:15

    1ον εχεις φαγωθει με τις σερβιετες μου ,μα φυσικα ειμαι γυναικα ποιος σου ειπε οτι ειμαι αντρας.Μαλιστα αυτες τις μερες δεν φοραω γιατι δεν εχω περιοδο.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΝΤΡΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΑΝΤΡΙΛΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΟ ΤΗΣ ΑΛΑΤΙΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΣ( ΠΟΛΥ ΟΥΑΟΥ) ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΜΑΤΟΚΟΝΣΕΡΒΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
    KRIMA TO ONOMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος3/9/11 19:54

    Α καταλαβα τι εισαι!! Μια απο τις καβατζες μου τις παλιες για αυτο εχεις φαγωθει και μας κατηγορεις οικογενειακος!! Δυστυχως σε αυτη την ζωη παντρευομαστε 1-2 φορες και αυτες τις εκλεκτες ολες εσεις οι αλλες ειστε απλα για να περναει η ωρα οκ passa-tempo?:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος3/9/11 22:22

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΖΟΡ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ.
    ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΙΚΤΗΚΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ.ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.
    ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ?ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΦΕΤΟ ΤΟ ΓΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ?
    ΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ.
    ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος4/9/11 11:10

    Μπαζο δεν βλεπω ομως να υπογραφεις? Βαλε υπογραφη και θα δουμε μετα αν εισαι τοσο λαλιστατη-ος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος4/9/11 19:07

    ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ DIP ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΓΛΥΚΑΚΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΑΓΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος4/9/11 21:04

    Τι έγινε ρε παιδιά??? κλάσανε οι δημοσιογράφοι και βγήκε ο Λιναρδής????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος5/9/11 10:31

    NAI EKLASAN KAI TIS PINEIS ESU 21.04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος15/9/11 02:59

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΟΥΠΙΑ!!!
    ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *