επικαιρότητα

Ιδρύεται Κόμμα Ελλήνων Αξιωματικών

Γεγονός είναι πλέον το Κόμμα των Ελλήνων Αξιωματικών. Δεκάδες αξιωματικοί εν αποστρατεία (ειδικά νέοι σε ηλικία) έχουν ήδη συγκεντρωθεί σε Αθήνα και Λάρισα...
απ’ όλη την Ελλάδα και έχουν προχωρήσει στην σύσταση Κίνησης Ελλήνων Αξιωματικών, η οποία λίαν προσεχώς διευρρύνεται σε πανελλήνιας εμβέλειας κόμμα.

Ήδη στην εφημερίδα Press-Time (3/9/11) ο εκ των 22 αξιωματικών-ιδρυτών της κίνησης Ταξίαρχος (εα) Νίκος Αλικάκος παραχώρησε συνέντευξη και έθεσε με σαφήνεια τους στόχους της κίνησης εν’ όψει των προσεχών εκλογών.

Πληροφορίες του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή», φέρουν την Κίνηση να βρίσκεται σε επαφή με μεγάλο αριθμό φορέων, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν εντοπιστεί οι επί μέρους επαφές, γι’ αυτό και αναμένονται εκπλήξεις…

Ήδη έχουν ενεργοποιηθεί πολλοί αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων ανά την επικράτεια, ενώ η επίσημη πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου σε αθηναϊκό ξενοδοχείο, με την κύρια εκδήλωση, με την κύρια εκδήλωση-παρουσίαση του προγράμματος της Κίνησης στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα των εισοδείων της Παναγίας, υπερμάχου στρατηγού και προστάτιδος του συνόλου των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων

Οι θέσεις της Κίνησης αγγίζουν όλο το φάσμα των θεμάτων, τουτέστιν εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, δημοσίας τάξεως, οικολογικά, πάταξης της διαφθοράς, ναυτιλίας, τουρισμού κ.λ.π.

Η Κίνηση είναι βέβαιο ότι έχει την αποδοχή της πλειοψηφίας και των εν ενεργεία αξιωματικών οι οποίοι λόγω της θέσης τους δεν μπορούν να εκφραστούν δημοσίως. Η Κίνηση αν και αποτελεί πρωτοβουλία αξιωματικών, αγγίζει όλα τα στρώματα που βρίσκονται στο στόχαστρο αθλίων, απαράδεκτων και νοσηρών μεθοδεύσεων των κυβερνήσεων της παρακμής και διαφθοράς, καθώς και εγχώριων οικονομικών δολοφόνων και διεθνών τοκογλύφων.

Εκτιμάται ότι η πρωτοβουλία ίδρυσης νέου κομματικού πατριωτικού φορέα, αναπτερώνει τις ελπίδες των Ελλήνων που βρίσκονται στην άκρη του ολέθρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα ηγετικά στελέχη της Κίνησης, προκειμένου να δώσουν μεγαλύτερη δυναμική στην πρωτοβουλία τους, έχουν βολιδοσκοπήσει το γνωστό διεθνολόγο και στρατιωτικό αναλυτή, με τεράστιο κύκλο γνωριμιών εντός και εκτός Ελλάδος, Δρα Αθανάσιο Δρούγο (φωτό), κάτοικο Χολαργού και φίλο της εφημερίδας μας. Ο «Παρατηρητής» επικοινώνησε με το γνωστό αναλυτή, ο οποίος δήλωσε ότι σύντομα θα τοποθετηθεί επί του θέματος, προσθέτοντας ότι «είμαι πάντοτε κοντά σε ευρύτατες δυναμικές πατριωτικές δυνάμεις που επιδιώκουν να βάλουν τέλος στην σήψη και την παρακμή».

Να υπενθυμίσουμε τέλος την παρέμβαση που έκανε ο Θανάσης Δρούγος με άρθρο του ανήμερα του 15Αύγουστου με θέμα «102 χρόνια από την ιστορική παρέμβαση στο Γουδί από πατριώτες αξιωματικούς και εκπροσώπους πολλών φορέων της τότε εποχής».

Προφανώς η Κίνηση των αξιωματικών με την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα είναι εμπνευσμένη από παρόμοια πατριωτικά ιδεώδη.

indobserver.blogspot

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα εδώ κ δύο μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα απευθύνθηκα παντού Αλλά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει...θα παρακαλούσα πολύ να με ενημερώσετε κ να με ακούσετε κ να βρούμε μια λύση σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου κ πιο συγκεκριμένα το γεφύρι Μακκαρη... έχουμε την επιχειρήσει (πρατήριο υγρών καυσίμων) κατανοώ την επικινδυνότητα κ βέβαια αποδέχομαι όλα Αλλά το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι το γεγονός ότι μου κλείσατε απ τον κόμβο Λίνδου προς Ροδο κ πιο συγκεκριμένα στην διασταύρωση κατασκήνωση Μασσαρι Γιατί εκεί η επιχείρηση απ το γεφύρι είναι ένα χιλιόμετρο δρόμος θα σας παρακαλέσω να κλείσετε το δρόμο πιο πάνω κ συγκεκριμένα έξω απ την επιχειρήσει μου ...Υπάρχουν δύο χωριά που τους εφοδιαζω με καύσιμα κ πέρα απ αυτό έχουμε σύμβασης με το ΚΤΕΛ κ δεν μπορούν να έρθουν όπως επίσης κ με τουριστικά γραφεία για την καλοκαιρινή σεζόν... σας παρακαλώ πολύ ακούσετε την διαμαρτυρία μου κ βοηθήστε να βρεθεί μια λύση προσωρινή

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά