ροή ειδήσεων

Απίστευτη ταλαιπωρία για την μεταβίβαση αυτοκινήτου

Καλησπέρα
Πριν λίγο καιρό αποφάσισα να πουλήσω το αυτοκίνητό μου. Βρέθηκε αγοραστής και κανονίσαμε να πάμε για την μεταβίβαση.Το αυτοκίνητό μου το είχα αγοράσει... από την Κρήτη, μέσω χρηματοδότησης. Είχε γίνει κανονικά η εξόφλησή του και είχα όλα τα χαρτιά από την αντιπροσωπεία για την άρση της παρακράτησης κυριότητας.Πάμε για την μεταβίβαση, ο αρμόδιος υπάλληλος με το που βλέπει την άδεια λέει ότι έτσι δεν γίνεται μεταβίβαση και ότι χρειάζεται από την πόλη που έγινε η αγορά, να βγει νέα άδεια. Ωραία λέω και πως θα γίνει αυτό? Θα πας λέει στα ΚΕΠ και από εκεί με κάποια χαρτιά θα γίνει η διαδικασία. Εγώ μέσα στο άγχος μήπως ο αγοραστής αλλάξει γνώμη. Πάω στο ΚΕΠ και μου λένε ότι θα καθυστερήσει η διαδικασία μέσω εκείνων και καλύτερα αν μπορώ να βρω κάποιον στην Κρήτη να μου κάνει τη διαδικασία. Άντε να βρεις κάποιον να υποχρεωθείς και να στείλεις με κουριερ τα απαραίτητα χαρτιά. Βρήκα τον άνθρωπο που θα μου έκανε την εξυπηρέτηση. Πάει στην Κρήτη στο μηχανολογικό και μέσα σε 30 λεπτά είχε τη νέα άδεια με την άρση κυριότητας. Από εκεί (στην Κρήτη) του είπαν ότι θα μπορούσαν και στη Ρόδο να το κάνουν και αν είχαν κάποια απορία θα μπορούσαν να ζητήσουν διευκρίνηση μέσω φαξ. ΑΙΣΧΟΣ να ταλαιπωρούν τον κόσμο άδικα. ΑΙΣΧΟΣ που πληρώνει ο λαός αυτούς τους κοπρίτες για να λένε ότι δεν γίνεται από εμάς. Όπου και αν πας στο δημόσιο σε παραπέμπουν σε άλλο αρμόδιο γιατί δεν είναι δική τους δουλειά.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/10/11 00:55

    Πραγματι,έτσι είναι. Το Συγκοινωνιών στην Ρόδο είναι ένα τεράστιο μπουρδέλο και απλά δεν ενδιφέρεται κανείς να αλλάξει κάτι ακόμα και τώρα. Μάλιστα τα πράγματα έχουν αγριέψει καιακούγονται πολλά και για μίζες για να γίνονται οι δουλειές του κόσμου ώστε να αναπληρώνουν τα χαμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/10/11 01:00

    Φιλε 00.55 αδικεις τα μπουρδελα με αυτα που γραφεις, σε ενα μπουρδελο υπαρχει οργανωση και ιεραρχεια στις δημοσιες υπηρεσιες οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/10/11 01:12

    Συγνώμη!!! Έχεις δικιο! Τα μπουρδέλα είναι οργανομένα ....και οι πουτανες δεν τα παίρνουν κάτω απο το τραπέζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/10/11 09:34

    Ετσι ειναι οπως τα λες. Μπορουν να μιλησουν με την υπηρεσια της αλλης περιοχης που εχει στα αρχεια της το φακελο με την παρακρατηση και απλως το περναει στο κομπιουτερ. Ετσι εμφανιζεται η παρακρατηση(τα στοιχεια εκεινου που την εχει κανει ) και στη Ροδο και μπορουν να κανουν την αρση και απο εδω.
    Απλα δεν θελουν βαριονται κτλ. Ολα μπορουν να γινουν υπηρεσιακα αλλα η ευκολη λυση ειναι κατευθειαν πηγαινε στο ΚΕΠ, που πρεπει να στειλει αιτηση αναγκαστικα στην αλλη περιοχη που ειδικα σε ορισμενες κανει και 2 μηνες και βαλε, ή πηγαινε εσυ απο εκει.
    Δουλευω σε ΚΕΠ και το εκανα μια φορα τηλεφωνικα γιατι επεσα σε υπαλληλο που ηθελε να εξυπηρετησει (στο Μπραχαμι οχι εδω) και μου ειπε πως γινεται και φυσικα απορησε γιατι δεν το κανουν οι υπαλληλοι του μεταφορων στη Ροδο.
    Δεν της πηρε παραπανω απο 5 λεπτα.
    Το ζητημα ειναι ομως οτι πολλες Δ/νσεις Μεταφορων ανα την Ελλαδα δεν απαντανε στα τηλεφωνα ευκολα εως καθολου για να γινει αυτο μεσω τηλεφωνου.Μπορει ομως να στειλει η εκαστοτε Υπηρεσια αλληλογραφια ή φαξ και να το κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/10/11 11:34

    ειναι μεχρι καποιος να παρει το νομο στα χερια του, τοτε θα καταλαβουν οι τσαμπουκαδες λογω θεσουλας, μονο ετσι θα καταλαβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/10/11 15:46

    ΠΗΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΚΕΠ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ?ΑΥΤΗ Η ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/10/11 02:01

    egw exw paei sta kep sto stadio diagora gia epikyrwsh taytothtas kai mou eipan den mporoun,den eina armodioi kai me parepempsan sthn astynomia!!!!!oust re

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *