ροή ειδήσεων

Ελλιπής φωτισμός στην πολη της Ρόδου

Aκομη και στο κεντρο της! Ο φωτισμος τη νυχτα ειναι ελλιπής εως ανυπαρκτος. Ιδιαίτερα αυτο φαινεται...
απο το λιμανι μεχρι το Δημαρχειο που ειναι πολυσυχναστος δρομος. Δεν μπορει μια πολη τοσο ζωντανη σε κινηση να μην εχει επαρκη φωτισμο τη νυχτα.Αν οδηγει κανεις με αυτοκινητο δεν μπορει να δει ουτε καν τους πεζους που διασχίζουν το δρομο !!!!

Αναγνώστης

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/9/11 17:38

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Την νύχτα είναι πολύ επικίνδυνος δρόμος! Τους πεζούς τους βλέπεις σαν σκιές μέσα στο χάος! Αλλά δυστυχώς όσες δημοτικές αρχές και να περάσουν δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα! Αντί να φτιάξουν σε αυτό τον δρόμο νησίδα και φωτισμό, δαπάνησαν χιλιάδες ευρώ για τον δρόμο στους Αγίους Αποστόλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/9/11 17:54

    απο αυτο το γεγονος καταλαβαινεις ποσο ανεπαρκεις ανθρωποι ασχολουνται με την διαχειρηση αυτου του τοπου.ΑΣΧΕΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ για τον τοπο.Ενα παιδακι να βαλεις πιο καλες "μελετες" θα φτιαξει για την πολη.ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ .ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ .ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/9/11 19:11

    ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΠΟΧΗ.ΠΑΝΤΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΦΩΤΑ ΤΑ ΣΒΥΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/9/11 20:10

    Συμφωνώ και εγώ οτι τη νύχτα δεν υπάρχει φωτισμός. Οι πεζοί δέν φαίνονται καθόλου και κοντεύεις να τους πατίσεις αλλά και η πόλη είναι σκοτεινή και άσχημη έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/9/11 20:15

    δίκιο έχετε.δεν μπορεις να δείς πέρα απο 5 μέτρα.είναι η μοναδική πόλη που έχει τέτοιο χάλια φωτισμό.Καμία άλλη πόλη δεν είναι τόσο σκοτεινή.Στο Μαντράκι αν σου πεταχτεί πεζός δεν τον βλέπεις καθόλου ( περιοχή Ακταίον )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/9/11 20:24

    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ (ΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΛΩΝΕΣ φΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/9/11 20:31

    ΠΑΙΔΙΑ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕς ΛΙΓΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕ 100-150 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νικος1/9/11 23:18

    Όταν κάθε τέσσερα χρόνια επιλέγουμε για δημάρχους αυτούς που θα μας υποδείξουν τα δυο κόμματα που έχουν καταστρέψει τη χώρα, τι περιμένετε; Αυτό το νησί έχει να δει σοβαρό δήμαρχο πάνω απο 20 χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/9/11 20:13

    Aπό την εποχή του Πετρίδη έχει να δει σοβαρό δήμαρχο η Ρόδος μας! Ο Κουσουρνάς, ακόμη προσπαθεί να νοικοκυρέψει όσα εκατομμύρια έφαγαν οι προηγούμενοι δήμαρχοι... Αλλά δυστυχώς παρά τις καταθέσεις και διώξεις όλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας και φωνάζουν "ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ΡΟΔΙΤΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *