ροή ειδήσεων

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Γειά σας είμαι σύζυγος στρατιωτικού και ο τόπος καταγωγής μου κ διαμονής μας είναι νησί της παραθωρίου. Αποφοίτησα από Ανώτατο Πανεπιστημιακό Ιδρυμα... πληρώνοντας οι εργάτες γονείς μου δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Ήμουν άνεργη για αρκετά χρόνια, ευελπιστώντας να βρω κάποια στιγμή δουλειά, καθώς το αντικείμενο σπουδών μου μου έδωσε τα εφόδια να εργαστώ μόνο στο δημόσιο τομέα. Προσπαθώντας πολλές φορές να βοηθήσω ανθρώπους και καταστάσεις εργάστηκα εθελοντικά για αρκετό καιρό .Οι ελπίδες μου όμως φάνηκαν άκαρπες και βλέποντας ότι οι προσλήψεις στο δημόσιο τομέα είναι σχεδόν ελάχιστες,αποφάσισα εξαιτίας των τεραστίων οικονομικών προβλημάτων να δουλέψω σε ιδιωτική επιχείρηση. Αρωγοί στη προσπάθειά μας για επιβίωση είναι οι γονείς μου, οι οποίοι καθημερινώς εκτός των άλλων μας προσφέρουν φαγητό (παρά τα οικονομικά τους προβλήματα).
Τα χρήματα στα σώματα ασφαλείας, ολοένα και μειώνονται. Κατανοούμε τη κρισιμότητα της κατάστασης της χώρας μας, θέλουμε να βοηθήσουμε για να βγει η Ελλάδα από την κρίση, αλλά σε μια πιθανή μετάθεση του συζύγου μου, τι θα κάνουμε; Δε θα έχουμε τη βοήθεια των γονιών μου, θα μείνω αναγκαστικά άνεργη, αφού η ανεργία καλπάζει. Δε θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα οικονομικά προβλήματα και στο τέλος θα αναγκαστώ να χωρίσω, να διαλύσω την οικογένεια μου, για να γυρίσω στο νησί μου. Αν το παιδί σας βρισκόταν στην ίδια μοίρα με ΄μενα ή εσείς οι ίδιοι δε θα νιώθατε κατάφωρη αδικία; Κάθε ημέρα ζω με αυτό το άγχος, προσπαθώ να βρω μια λύση, να μπω στο δημόσιο για να εξασφαλίσω το ότι ο σύζυγός μου θα μείνει εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και να "πολεμάμε" μαζί. Πού είναι το νομοθετικό πλαίσιο που θα εξασφαλίσει και εμένα που εργάζομαι σε μια ιδιώτικη επιχείρηση; Γιατί να υπηρετούν στον ίδιο τόπο μόνο όσοι είναι εργαζόμενοι στο δημόσιο; Και εγώ πληρώνω τους φόρους μου, κάνω θυσίες για την Ελλάδα μας, πληρώνομαι με λιγότερα λεφτά σε σχέση με τους δημόσιους υπαλλήλους, γιατί να είναι σε χειρότερη μοίρα από τους εκείνους; Δεν είμαι εγώ μονάχα που αγωνιώ για το μέλλον μου, είναι και χιλιάδες άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι φοβούντα γιαι το τι θα γίνει στο μέλλον.

Σας παρακαλώ να κάνετε,ότι μπορείτε και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με ακούσατε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/9/11 01:30

    as min pantreuousoun karavana, toulaxiston opos ta les sou efekse kai tha glitoseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/11 02:10

    Είσαι βλάκας 01:30 .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/9/11 02:23

    mpa den nomizw re file kala ta leei, h pleiopshfia twn stratiwtikwn eite exoun oikonomiko provlhma eite oxi to idio tsipides kai peinasmenoi einai. perimenoun na tous taisoun oi gynaikes toys k oi goneis ths... oups mhpws eisai k esy stratiwtikos????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/9/11 02:31

    an eisai h idia pou syntaxes to keimeno ena exw na sou pw... fyge oso einai nwris... alliws eisai axia ths moiras sou... kai skepsou pws an den hsoun esy k oi goneis sou ti tha etrwge o antras sou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/9/11 08:17

    eleos re seis gamrpoi tis symforas oloi eistai toso large pou den exete zhthsh pote apo tous dikou sas xrimata eee?oi epoxes einai poly dyskoles alla esas edw sthn tsampikia den sas aggizei ayto,alla ta xronia allazoun....ena tha pw oi douleia den einai ntropi oute to na kaneis kai 2 douleies ean xriastei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/9/11 09:42

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ! ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ Η DELIVERY ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ LARGE ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ,ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΕΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝΕ! ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΑ 50 ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ! ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΣΑΜΠΙΚΟΠΟΥΛΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΔΙΧΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/9/11 09:57

    09:42, ένας τα 'γραψε όλα τα παραπάνω ποστ, εκτός του 2ου. Εντάξει, ο άλλος είναι χαζός και τρολλάρει. Εσύ γιατί συνεχίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/9/11 10:04

    Υπερβάλλεις νομίζω.....
    Η ζωή του στρατιωτικού είναι αυτονόητο οτι περιλαμβάνει μεταθέσεις.Δεν το ήξερες αυτό όταν γνώρισες τον σύζυγό σου;
    Γνωρίζω στρατιωτικούς με 3 και 4 παιδιά που ζούνε με αξιοπρέπεια και μακριά από γονείς.Εσύ θέλεις και αμετάθετο;
    Όπου και να μετατεθεί ο σύζυγος θα ζήσετε με αυτά που θα έχετε.
    Συνοψίζω τα προβλήματα που λες οτι έχεις και πρέπει να τα ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου ρίχνοντας λίγο τον εγωισμό σου:
    1.Θέλεις πρόσληψη στο δημόσιο(Δεν χάθηκε ο κόσμος αν δουλέψεις στον ιδιωτικό τομέα)
    2.Είσαι πτυχιούχος και ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα από τους γονείς σου (Σου είπε κανείς οτι μόλις πάρεις πτυχίο προσλαμβάνεσαι;;;)
    3.Παραμονή στον τόπο σου και ακόμα σε σημείο χωρισμού με τον σύζυγο αν δεν βγαίνετε οικονομικά(Ήμαρτον-Αν τον αγαπάς πραγματικά και δεν τον παντρεύτηκες για τον σίγουρο μισθό που έχει, καθημερινά θα παλεύεις για το μεροκάματο.Νομίζεις όλες οι γυναίκες των στρατιωτικών δουλεύουν στο δημόσιο;)
    4.Να γυρίσεις στο νησί σου(Δεν σχολιάζω....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/9/11 10:54

    "Αν εχεις βύσμα διαβαινε" λεει μια αρχαια Ελληνικη παροιμια. Δυστυχως δεν υπαρχει καποιος τροπος να γλυτωσετε τη μεταθεση καποια στιγμη εκτος και αν εχετε γερο "δόντι". Εαν ο συζυγος σας ειναι στρατιωτικος ο οποιος μπορει να υπηρετησει σε διαφορες θεσεις και μοναδες στο νησι καλως, θα παιρνει "εσωτερικες μεταθεσεις" και θα εχετε δυνατοτητα να παραμεινετε λιγα χρονια παραπανω, παντως αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα πιστευω στις οικογενειες των στρατιωτικων. Υπαρχουν βεβαια και αλλα επαγγελματα πχ δασκαλοι, καθηγητες, εποχιακοι ξενοδοχουπαλληλοι οι οποιοι αναγκαζονται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ να μετακινουνται και να αφηνουν την εστια τους λογω εργασιας. Θεωρω πως ειστε τυχεροι που εχετε και τους γονεις σας κοντα και σας βοηθουν, αλλοι δεν εχουν ουτε αυτο. Η προταση μου ειναι, σε περιπτωση που ερθει μεταθεση στον συζυγο σας, να μεινετε εδω με τα παιδια ωστε να μην υπαρχουν και ψυχολογικες επιπτωσεις στα παιδια (αλλαγες σχολειου, χασιμο φιλων κλπ), και να μην κανετε και εξοδα μετακομισης και να φυγει ο συζυγος σας για 1-2 χρονια και να επιστρεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/9/11 14:07

    παιδια εχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/9/11 12:23

    λέω να βάλω τα κλάματα με την κυρία. Υπάρχουν κι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι που μετακινούνται και

    ΔΕΝ τους δίνει η υπηρεσία τους τζάμπα κατοικίες (ΣΟΑ δεν λέγονται;)
    Λέσχες όπου σερβίρεται φαγητό εξαιρετικής ποιότητας σχεδόν τζάμπα!
    Δωρεάν μετακίνηση με τζίπ στη μονάδα τους και άλλα.

    Και τέλος πάντων όπως είπε παραπάνω κάποιος όταν παντρευόσουν στρατιωτικό δεν ήξερες ότι θα μετακινήσαι;

    Μάλλον έχεις προβλήματα με τον άντρα σου και προβάλεις σαν δικαιολογία το εργασιακό σου.

    Ένας άνεργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/9/11 13:57

    Πώ...πώ ρε φίλε (12:23), την "έστειλες" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/9/11 18:58

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ:ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ????ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ ΜΕ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ (ΟΧΙ ΠΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΑΚΙ ? ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/9/11 17:57

    ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΟΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *