ροή ειδήσεων

Να προσέχουν οι καταναλωτές στη λαϊκή

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...
ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΙΣΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΨΥΓΕΙΑ.
Πρέπει να βοηθήσουμε τους ντόπιους παραγωγους μας

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. fotofanis18/9/11 11:40

    Όλοι αυτοί οι αλλοδαποί που απασχολούνται παράνομα από τους δικούς μας, έχουν πάει ποτε να βγάλουν βιβλιάρια υγείας (πιστοποιτικά)? εάν όχι τότε πως θα ξέρουμε κατά πόσο υγιείς είναι όλοι αυτοί, και πως θα ξέρουμε ότι δεν κουβαλάνε ένα σωρό αρρώστιες και μάλιστα μεταδοτικές προς εμάς? AIDS, ηπατίτιδες, και ένα σωρό άλλες επικίνδυνες αρρώστιες οι οποιες μεταδίδονται εύκολα από τα τρόφιμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/9/11 16:56

    Νομίζω φίλε fotofanis πως αφήνοντας αυτό το σχόλιο στο άρθρο μάλλον αλλάζεις τελείως το νόημα του. Ξέρεις εσύ καμια ασθένεια η οποία να μεταδίδεται απο τον άνθρωπο στα τρόφιμα και απο τα τρόφιμα στον άνθρωπο; Το παράδειγμα που αναφέρεις είναι τελείως άστοχο μιας και αυτά τα δύο νοσήματα είναι Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα ή μεταδίδονται μέσω μολυσμένης χρησιμοποιημένης σύριγγας. Το πιστοποιητικό υγείας που αναφέρεις στην προκειμένη περίπτωση είναι άκυρο. Έχεις την απαίτηση να το διαθέτουν οι αλλοδαποι.Και ας πούμε πως συμφωνω μαζί σου. Γιατί δεν έχεις την απαίτηση να το έχουν και οι ίδιοι οι παραγωγοί; Τί αλλάζει σε αυτό; Δεν κινδυνεύεις να κολλήσεις με ΑIDS οπως ο ίδιος λες και απο τον ίδιο τον παραγωγό; Αγαπητέ μου δεν κινδυνεύεις απο τέτοια πράγματα και μη ζαλίζεις το μυαλουδάκι σου. Θα κινδίνευες μόνο αν ο έμπορος (αλλοδαπός ή έλληνας- δεν έχει σημασία) έπασχε απο τέτοιο νόσημα και εσύ αντί για χρήματα τον πλήρωνες σε είδος! Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε αλλά και παραπληροφορούμε τους αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/9/11 17:53

    ΣΩΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ.ΣΕ ΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/9/11 18:32

    Όρεξη άλλη δεν είχαμε από το να επιλέγουμε βάση αυτού!Φιλαράκι είσαι τελείως καμμένος!! Όπου υπάρχουν καλά λαχανικά, άσχετα αν τα πουλάει ο Μήτσος ή ο Χασάν, από εκεί ψωνίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/9/11 18:50

    Σωστός ο 18:32

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/9/11 19:42

    Ρε θεματογράφε ποιος είναι αυτός ο Έλληνας που θα πάει να δουλέψει στις λαϊκές? εσύ ΠΧ με τον φραπέ στο χέρι? η κάποιος από τους χιλιάδες που έχει η Ρόδος με πτυχία και διπλώματα και ντρέπονται να αντικρίσουν φίλους και γνωστούς γιατί θεωρούν την δουλειά ΝΤΡΟΠΗ, όλοι είμαστε (και εγώ μέσα) το ένα μας ξινίζει το άλλο μας βρωμάει, και με το που πάτε σε μια δουλειά το πρώτο πράμα που θα ρωτήσετε είναι....ποσα θα πάρω? και όταν πάρετε απογοητευτική απάντηση, το βάζετε στα πόδια όλοι σας. Να γιατί σας προλαβαίνουν οι αλλοδαποί. Και από την στιγμή που δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί στα εργασιακά όλοι οι επιχειρηματίες το εκμεταλλεύονται, και το μονο που τους νοιάζει είναι το κέρδος το δικό τους και όχι για το πως εσύ θα επιβιώσεις. Και κάτι τελευταίο....μήπως είσαι και γιατρός? ρωτάω γιατί σχετικά με τα μεταδιδόμενα νοσήματα έχεις πλήρη μεσάνυκτα, όπως μεσάνυκτα έχεις και για το τι είναι το βιβλιάριο υγείας και όχι ασθενείας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/9/11 12:51

    ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!! ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΒΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *