ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ανοίγουν... σαμπάνιες για τον τουρισμό! Οι αφίξεις φτάνουν τα 2,5εκ.

Beach in Rhodos cityΡεκόρ κάθε εποχής αναμένεται να καταγράψει φέτος η τουριστική κίνηση στο νησί της Ρόδου, ενώ αντίστοιχα καλά αποτελέσματα καταγράφονται σχεδόν σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου...

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των τουριστικών παραγόντων του νησιού, οι αφίξεις τουριστών στο νησί της Ρόδου αναμένεται ότι θα ξεπεράσουν τα 2.500.000, γεγονός που θα αποτελέσει την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του ροδιακού τουρισμού.

Με βάση τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, στο 9μηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου οι αφίξεις τουριστών ήταν αυξημένες κατά 20,87% σε σύγκριση με πέρσι, γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις που υπάρχουν.

Όπως προέκυψε από την επεξεργασία των στοιχείων στο νησί ήρθαν με πτήσεις 1.605.961 άτομα, έναντι 1.328.695 ατόμων το 2010.

Τα σκήπτρα κρατούν οι Άγγλοι, και ακολουθούν Γερμανοί και Ιταλοί ενώ στην τέταρτη θέση ανέβηκαν και διατηρούνται οι Ρώσοι. Όλες ανεξαιρέτως οι αγορές και κυρίως οι παραδοσιακές εμφανίζουν αύξηση εκτός από την αγορά της Αυστρίας, η οποία φέτος ακολούθησε πτωτική πορεία.

mediacopy.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/10/11 22:54

    TI SAMPANIES KAI MALAKIES OI TOURISTES STO AERODROMIO KOIMOUNTE STO PATOMA GIATI KAPIOI ERGATOPATERES ETSI APOFASISAN . APO TOU XRONOU PEINA ... PERIMENETE KAI THA DEITE TO XEIMONA PTOSI STIS POLISIES .... THA FAME REVITHIA KAI FASOLIA POU THA PAEI SINEFO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/10/11 10:14

    ΩΠΑ ΩΠΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ???? ΗΞΕΡΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 1983 ΚΡΕΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! ΚΡΕΑΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ .ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΤΗΝΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ.ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Ο ΑΝΤΡΕΑΣ)ΚΑΙ ΨΗΦΗΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ !! ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΣΑΚΣ (ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ)ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ,ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΣΠΡΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟΣΑΛΤΣΑ, ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ,ΦΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ .ΨΑΡΙΑΑΑ ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΛΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 5 ΜΕΛΟΙΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.ΝΑ ΧΕΡΕΣΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΟΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΝΗΣΙΩΝ (ΚΡΗΤΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ) ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΛΙΓΟ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟΠ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *