ροή ειδήσεων

Τελικά "κατάφερε" να κερδίσει με 3-1 (vid)

Ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης είναι ο Ολυμπιακός, που  ειδικά στο β' μέρος, κέρδισε με 3-1 την Μπορούσια του Ντόρτμουντ στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική του Champions League και πήρε τους πρώτους του βαθμούς...
Παρά τις απουσίες, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε λειτούργησε υποδειγματικά και βρήκε απαντήσεις στην επιθετικότητα της νεανικής γερμανικής ομάδας, δείχνοντας πως έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στον όμιλο. Ο Χολέμπας με το γκολ, που έδωσε το προβάδισμα, έσπασε τον τσαμπουκά της Μπορούσια, ενώ ο Τζιμπούρ, που έκανε το 2-1 πριν το ημίχρονο, επανέφερε την καλή ψυχολογία των ερυθρολεύκων. Στην επανάληψη η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού ήταν σωστή και ο Μοντέστο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στη τρίτη θέση πλέον οι πειραιώτες με τρεις βαθμούς, τέσσερις πίσω από την Αρσεναλ (κέρδισε στις καθυστερήσεις) και τρεις από τη Μαρσέιγ.Απάντησε με γκολ του Χολέμπας στην γερμανική πολιορκία
Με πανηγυρικό τρόπο δικαιώθηκε ο Βαλβέρδε για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Χολέμπας ως χαφ-εξτρέμ, αφήνοντας εκτός Φετφατζίδη και Αμπντούν. Κι αυτό καθώς ο ελληνογερμανός στο 8' έβαλε τέλος στην αρχική πολιορκία της Μπορούσια και μετά από ωραία σέντρα του Μαρκάνο άνοιξε το σκορ, ανακουφίζοντας φιλάθλους και συμπαίκτες, που καρδιοχτύπησαν στα πρώτα λεπτά όταν οι γερμανοί απείλησαν τρεις φορές. Με καλή ψυχολογία πλέον, οι πειραιώτες ισορρόπησαν και άρχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα. Εκαναν όμως λάθη στη μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα να δίνουν δεύτερες ευκαιρίες στη Μπορούσια, που με τους Γκέτσε, Καγκάβα ταλαιπωρούσε την ερυθρόλευκη άμυνα.
Ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε, ο Τζιμπούρ τους "τρομοκράτησε"
Σε ένα από αυτά η Μπορούσια βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, βρήκε ανοργάνωτο τον Ολυμπιακό και ο Λεβαντόφσκι δεν το συγχώρησε, ισοφαρίζοντας στο 26' με δυνατό σουτ. Ακολούθησε ένα 10λεπτο όπου η Ντόρτμουντ πήρε εκ νέου τα ηνία και είχε δύο καλές στιγμές, με κορυφαία την ευκαιρία του Πέρισιτς, που αποσόβησε ο Κοστάντσο, με τον αργεντίνο τερματοφύλακα να δίνει λύσεις και σε άλλες φάσεις. Η ομάδα του Βαλβέρδε όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και αφού άγγιξε το 2-1 με τον Μιραλάς, κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 40' όταν ο Τζιμπούρ με ωραία προσπάθεια νίκησε για δεύτερη φορά τον Βαϊντενφέλερ, βάζοντας φωτιά στο Καραϊσκάκη.
Εκλεισε τους διαδρόμους και έπαιξε με Μιραλάς
Ο Ολυμπιακός στην επανάληψη οπισθοχώρησε, επιλέγοντας να δώσει χώρο και να παίξει με αντεπιθέσεις. Η τακτική αυτή απέδωσε καρπούς, αφού οι παίκτες του Βαλβέρδε έκλειναν σωστά τους διαδρόμους, ενώ κι ο Κοστάντσο είχε σωστές και γρήγορες αντιδράσεις όταν χρειάστηκε. Επιθετικά, δράση ανέλαβε ο Μιραλάς, που είχε κέφια και έδινε πολλές μάχες με τους γερμανούς, κερδίζοντας φάουλ και δίνοντας παράλληλα χρόνο να ανασυνταχθεί η αμυντική λειτουργία. Ο Ολυμπιακός όμως λίγο έλειψε να πληρώσει μία αδράνεια στο 66', αλλά ο νεοεισελθών Μπλαστσικόφσκι δεν βρήκε στόχο.
Ο Μοντέστο το... κερασάκι
Κερδίζοντας σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες και με την αυτοπεποίθησή τους σε υψηλά επίπεδα, οι παίκτες του Βαλβέρδε είχαν εξουδετερώσει τα γερμανικά ατού και η ροή του αγώνα έδειχνε ότι πιο εύκολα θα σκοράρει ο Ολυμπιακός παρά η Ντόρτμουντ. Κάτι που τελικά έγινε με τον Μοντέστο να παραβιάζει για τρίτη φορά την εστία του Βαϊντενφέλερ στο 78', προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμό στις εξέδρες του Καραϊσκάκη. Το παιχνίδι ουσιαστικά εκεί τελείωσε με την Μπορούσια να προσπαθεί ανεπιτυχώς στη συνέχεια να πετύχει κάποιο γκολ και τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/10/11 06:48

    kreas ma8e na vazeis titlous!!!! atitle!!!! ela pes mas ali8eia sou aresei o kanapes eee???? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/10/11 07:29

    χαχαχαχαχαχαχαχα! Ρε Μαρινακηδες μεχρι και οι τιτλοι σας ενοχλουν! σωστος ειναι ο τιτλος και μπραβο στο συντακτη! εσυ μαλλον εβλεπες αλλον αγωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/10/11 07:50

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΛΑΦΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!
    ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ!!!
    ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/10/11 07:53

    20/10/11 07:29 κατσε στον καναπε και οταν παιζει ο θρυλος να μην λες μαλακιες και τωρα στηστε κωλαρακια γιατι ερχετ η ψωλια σας..20/10/11 06:48 ρε φιλε τι ψαχνεις και την αλλη φορα που χασαμε την αρσεναλ παλι μαλακια τιτλο εβαλε ο μαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/10/11 07:58

    ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ! ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙς ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/10/11 09:17

    kala milame eseis oi gay-roi mallon blepate allo agona! bgalte epitelous tis paropides re kalopouloi kai tryfonades!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/10/11 10:57

    emeis oi gayroi vlepame tin omada mas!!!!! eseis ti vlepate re kanapeoi?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/10/11 12:19

    ..parapona-peiraia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/10/11 13:27

    Eimai periergos tin alli agonistiki pou paizei o olumpiakos sto ntortmount etsi kai xasei ti titlo 8a exoun ta parapona!? pantow kai gia AEK alla kai PANA8HNAIKO tous idious kaustikous titlous eixe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/10/11 13:33

    vazelakia exete komplex katoterothtas kai to 3eroume min to dixnete dimosia!!!! ekei pou exeis taxidepsei ESY!!!! Kai gia ton sintakth apo ti katalava einai o idios pou grafei kathe trith-tetarth...file prepei na eisai poli pikramenos pou paizeis mono me thn xanth kai kanena filoko me thn kalithea!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/10/11 17:32

    i telautaia fora pou mpaino, to xeis skisei to thema kolovazele, ade pia.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/10/11 17:55

    γίνε Αρης για να γουστάρεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/10/11 18:00

    ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΓΑΥΡΟ,ΕΔΩ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ... ΧΤΕΝΙΖΕΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/10/11 19:07

    20/10/11 17:32 esy pigaine na mpaineis sto site tou Kalopoulou kai toy trifona kai sto www.paragka-osfp-piraias.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/10/11 19:40

    αρε αντιολυμπακοι ποσο τσουζει που γαμαει μονο ο θρυλος και εσεις περιμενετε πριγκυπες με αγκαθηνα στεφανια και επειχηρματιες να βαλλουν λεφτα μια ζωη πουτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/10/11 00:52

    Πήξαμε στα γαβροχανουμοβαζελια και στα βουλγαροσκουληκια. Τοπικισμός ρε! Διαγοράρα για champions league και Κολοσσάρα για euroleague! Υποστηρίξτε MONO τον τόπο μας αλλίως δεν θα πάμε ποτέ μπροστα ούτε σε οργάνωση ούτε σε υποδομές. Θα μας τρώει μια ζωή τα φράγκα ο πανωμερίτης είτε σε εισητήτρια είτε σε φανέλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *