ροή ειδήσεων

Νεκρός 53χρονος διαδηλωτής

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 53χρονος διαδηλωτής που λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μετά τα επεισόδια που επισκίασαν τις ειρηνικές διαδηλώσεις για δεύτερη συνεχή ημέρα στο κέντρο της Αθήνας...

Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, "στις 4.45 το απόγευμα προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ άνδρας 53 χρονών χωρίς σφυγμούς, απνοϊκός, με μυδρίαση και ισοηλεκτρική γραμμή στο καρδιογράφημα. Δεν έφερε κανένα τραύμα, ωστόσο οι προσπάθειες των γιατρών επί πενήντα λεπτά να τον επαναφέρουν, απέβησαν άκαρπες".






Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η γυναίκα του άτυχου 53χρονου και πατέρα δύο παιδιών, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο ίδιος ήταν γραμματέας του Συλλόγου Οικοδόμων Βύρωνα.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 40 τραυματίες, ενώ υπάρχει σοβαρά τραυματισμένος διαδηλωτής στη Βασιλίσσης Σοφίας, ο οποίος έπεσε από υψόμετρο και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.




Νωρίτερα στην πλατεία Συντάγματος εκτυλίχθηκαν πρωτοφανούς σκληρότητας σκηνές, με ομάδες αναρχικών να επιτίθενται στα μέλη του ΠΑΜΕ με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ, οι οποίες έπεσαν μέσα στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου διέταξε έρευνα για την εξακρίβωση των ακριβών αιτιών θανάτου, καθώς αρχικά, διέρρευσαν πληφοροφίες για τραυματισμό του 53χρονου από επίθεση με πέτρες κατά τις διαδηλώσεις.

Συλληπητήρια εκφράζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος

Εκ μέρους της κυβέρνησης, συλλυπητήρια εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης ο οποίος ζήτησε επίσης νηφαλιότητα και να "παραμείνουμε ψύχραιμοι γιατί αυτό επιβάλλουν αυτές οι στιγμές".

Για το θάνατο του 53χρονου άντρα έκανε παρέμβαση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας λόγο για ένα θύμα που θρηνεί η χώρα εξαιτίας των δράσεων των κουκουλοφόρων.

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε αυτοσυγκράτηση, νηφαλιότητα και ψυχραιμία, αναφέροντας πως η κυβέρνηση έχει χάσει τελείως τον έλεγχο της κατάστασης.

Από την πλευρά της, η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε χαρακτηριστικά πως "δεν θα βάλω φωνές ακόμη κι αν υπάρχει σήμερα νεκρός. Δεν έπεσε νεκρός κάνοντας βόλτα στο Ζάππειο. Μπορεί να μην έφερε χτυπήματα στο σώμα αλλά έπεσε κάτω κατά τη στιγμή της σύγκρουσης. Μπορεί να ήταν ευαίσθητος αλλά έπεσε μέσα στη διαδήλωση… Πέρα από νεκρό, υπάρχουν στον Ευαγγελισμό 40 τραυματίες".

Φανερά οργισμένη δήλωσε πως "μου θύμισε την ημέρα με 3 θύματα στη Μαρφίν που υπήρχε σχεδιασμένη επίθεση. Υπάρχουν θύλακες παρακρατικοί και μέσα σε κοινοβουλευτικές ομάδες που θεωρούν ότι τα θύματα είναι μεγάλο όπλο να τσακιστεί το κίνημα".

news247

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/10/11 23:37

    Κουράγιο στην οικογένεια του!
    Φτάσαμε να θρηνούμε και νεκρό. Τι αντιμετώπιση είναι αυτή? Για ποια δημοκρατία μιλάμε? Αν δεν μας αφήνουν να μιλάμε για την ταφόπλακα που μας ετοιμάζουν?
    Εκεί φτάσανε! Οι φασίστες! Να μην ακούγεται η φωνή μας!
    Ελπίζω συνΕλλαδιτες να βρούμε δύναμη μέσα από την κατάθλιψη που μας έχουν επιβάλλει, και να στείλουμε στο διάολο την κολοκυβερνηση. Δεν ξέρω πώς!? Πλέον καλύτερα με ελεύθερους σκοπευτές! Σοβαρά! Φάτε 5...-6....-50! Γρήγορα πριν μας φάνε!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *