ροή ειδήσεων

Τι μας επιφυλάσσει το αύριο μετά το πολυνομοσχέδιο;

Αναμφίβολα θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, όπως έγινε και με το μεσοπρόθεσμο και όλες τις υπόλοιπες μνημονιακές ρυθμίσεις. Η κυβέρνηση δε θα πέσει, θα μείνει εδώ μέχρι να μας ρουφήξει κάθε σταγόνα αίματος που μας έχει απομείνει...
Η εθνική κατάθλιψη, η πείνα και η ανεργία θα εξαπλωθούν και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλα έκτακτα μέτρα!

Τι και αν χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους; Δεν έχει σημασία, δυστυχώς δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Κανείς δεν ακούει. Σε λίγο θα βλέπεις νεκρούς από την πείνα να κείτονται δίπλα στα άλλοτε χλιδάτα καταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Μόνο οι βουλευτές θα έχουν δικαίωμα στην επιβίωση αλλά και στον πλούτο, όλοι οι υπόλοιποι θα χάσουν σταδιακά τις περιουσίες τους. Θα ζήσουμε στιγμές “Αποκάλυψης”. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πάντα οι πρώτοι που πλήττονται, ήδη από τώρα βλέπουμε επιχειρήσεις να χρεοκοπούν και να κλείνουν και χιλιάδες άνθρωποι να μένουν άνεργοι. Στο άμεσο μέλλον θα χρεοκοπήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις στο σύνολο τους, και θα μείνουν όρθιες μόνο εκείνες στις οποίες μέτοχοι και ιδιοκτήτες είναι κάποιοι από τους 300. Στο δημόσιο θα μείνουν μονάχα οι κολλητοί και οι συγγενείς των Βουλευτών. Οι φυλακές θα ανοίξουν γιατί δεν θα υπάρχουν πια σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί, όλοι οι κρατούμενοι θα βγουν στους δρόμους. Στα νοσοκομεία θα πεθαίνουν οι άνθρωποι κάθε λεπτό επειδή δεν θα υπάρχουν πια γιατροί και νοσηλευτές. Σπίτι του λαού θα είναι πια ο δρόμος, αφού κανείς δεν θα έχει να πληρώσει ενοίκιο και όσοι έχουν δικό τους σπίτι θα αναγκαστούν να το παραχωρήσουν για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους. Και αφού δεν θα υπάρχει πια ούτε τροφή οι άνθρωποι θα αρχίσουν να τρώνε στην αρχή τα ζώα που ζουν στο δρόμο και τα κατοικίδια τα δικά τους και των άλλων και στη συνέχεια θα αρχίσουν να σκοτώνουν και να τρώνε ο ένας τον άλλον. Η πλούσια Ευρώπη και η Αμερική δεν πρόκειται να μας στείλει κανενός είδους ανθρωπιστική βοήθεια, επειδή το κράτος τους χρωστάει. Καμία ΜΚΟ δε θα πατήσει το πόδι της να βοηθήσει τους Έλληνες που θα αλληλοσφάζονται. Και κάποια στιγμή απλώς θα αφανιστούμε, έτσι απλά χάρη στον Γιωργάκη τον Παπανδρέου και την παρέα του! Αλλά αυτόν δεν θα τον πειράζει, εκείνος θα ζει και θα κάνει κανό παρέα με τον Καρατζαφέρη. Χθες του το πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ του Γιωργάκη, να γίνει η επόμενη τους συνάντηση σε κανό! Ανέμελοι θα παλεύουν με το κύμα σε λίγο, αφού κανένας Έλληνας δε θα έχει απομείνει να τους σκοτίζει! Όσο για μένα… Θα πεθάνω από την πείνα από τους πρώτους και δε θα προλάβω να δω το τέλος… Φροντίστε να κάνετε και εσείς το ίδιο για να μην καταλήξετε τροφή για τους συμπατριώτες σας. Μόνο οι Βουλευτές θα επιβιώσουν, κατανοητό;
trupokarudos.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/10/11 22:07

    Τι λέει ο κανίβαλος!!!!!!!!!!! θα αρχίσουν να τρώνε στην αρχή τα ζώα που ζουν στο δρόμο και τα κατοικίδια τα δικά τους και των άλλων και στη συνέχεια θα αρχίσουν να σκοτώνουν και να τρώνε ο ένας τον άλλον.καλά αυτός που το έγραψε δεν εξηγείτε έχει πάρει ληγμένα, πρέπει να βαράει πολλές ενέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/10/11 22:33

    @ 20/10/11 22:07

    Το τι σαλταρισμένοι και λαλημένοι έχουν να βγούν και θα γράψουν τις παραισθήσεις τους εδω σε διάφορα μπλόγκ δεν λέγεται.
    Κουράγιο να έχεις να τους μετράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/10/11 06:51

    Ίσος να μη υπάρξουν τόσο ακραίες καταστάσεις, αλλα σίγουρα θα κυνηγάμε τα τετράποδα κάποια στιγμή για να ζήσουμε, ακόμα δεν μάθατε από τους Αργεντινούς? αυτοί μόλις έβλεπαν κατσίκα η αγελάδα έτρεχαν σε αγέλη και οποιος προλάβει πρόλαβε. Μετά από όλα αυτά που τράβηξαν καθάρισαν 25000 άτομα που μεσολαβησαν για την καταστροφή τις χώρας και έτσι ξανακέρδισαν τις περιουσιες τους και την πατρίδα τους, και τώρα είναι σε πλήρη ανάπτυξη, και δίχως το ΔΝΤ παρακαλω.
    Ενώ εμείς οι έλληνες πάμε με το σταυρό στο χέρι και περιμένετε με ειρηνικές διαδηλώσεις να κερδίσετε το δίκιο σας. Ποίες ειρηνικές? τους συμφέρουν οι ειρηνικές διαδηλώσεις για να μην πέσει η κυβέρνηση, και για να μην το σκάσει από την χωρα με ελικόπτερο ο πρωθυπουργός, όπως το έσκασε ο αργεντινος πρωθυπουργός και για να μην τον καθαρίσουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *