ροή ειδήσεων

ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

ΕΞΑΓΡΙΕΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΟPEN ΒUS, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΘΕΣΗ... ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΡΥΘΜΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Κο ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΡΑΓΟΣ ΚΑΘΩΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ "ΣΥΡΡΑΞΗ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.ΑΚΟΜΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΡΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΧΕΙ "ΒΛΗΘΕΙ" ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΙΣΧΥΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.ΤΕΛΟΣ,ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 2 ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ(ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ) ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ "ΤΕΧΝΗ" ΤΗΣ ΑΓΡΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/10/11 21:03

    Δηλαδή όταν παρκάρουν οι ταξιτζήδες για να κάνουν παράνομες εκδρομές χωρίς να κόβουν απόδειξη ,δεν σε ενοχλεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/11 21:31

    re regale diladi epeidi kanoun Agra oi tarifes....na gamidoume ola ....kousourma to pasok einai edo karakiozi ....posa perneis apo ton eksadelfo tis gyneka sou ton SAI 2 euro sto kefali oysttttt poulimeni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/10/11 21:32

    mantraki-tafros 35 lepta proxtes!!!!!
    kathe xrono kai xeirotera ante tou xronou na erthoun kai alla taxi na erthoun kai alla trenakia na erthoun kai alla leoforia na to kanoume se 6 wres!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/10/11 21:47

    Η θέση που σταματάει το Open bus πέρα από το ότι είναι παράνομη, δημιουργεί και κυκλοφοριακό πρόβλημα (απέναντι από την πύλη του λιμανιού όπου μπαίνουν και βγαίνουν λεωφορεία) και είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ γιατί από και στα δυο ρεύματα έρχεσαι από στροφή και δεν έχεις ορατότητα.

    Το ότι έχουν πληγεί οι μαγαζάτορες της π. πόλης μου είναι αδιάφορο, θα τους επισκεφθούν μετά τη βόλτα. Το ότι επλήγησαν οι ταρίφες, μου είναι επίσης αδιάφορο, γιατί δε δικαιούνται να κάνουν ξεναγήσεις στην πόλη (δεν έχουν άδεια ασκήσεως ξεναγού).

    Πιο σημαντικά θεωρώ την πιθανή πρόκληση ατυχήματος και το κυκλοφοριακό που δημιουργείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/10/11 22:41

    na to spasoyme na katalaboyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/10/11 09:14

    Είμαι ένας από τους καταστηματάρχες απέναντι από την είσοδο στο τουριστικό λιμάνι της ρόδου .
    Έχουμε υποστεί τεραστία οικονομική καταστροφή με την παρουσία αυτόν των δυο λεωφορείον .

    Εδώ μιλάμε ότι έχουν στήσει επιχείρηση στην μέση του δρόμου κλείνουν την προσόψεις τον επιτηρήσεων μας και το χειρότερο από όλα είναι ότι καλούμε κάθε μέρα την άμεσο δράση να στείλει κάποιον και δεν έρχεται ΠΟΤΕ .
    Έχουμε απευθυνθεί στον κύριο δήμαρχο και η απάντηση του ήταν ότι για να αλλάξει η στάση θα πρέπει να δώσουν εντολή 2 υπουργία από την Αθήνα χαχαχαχαχαχάχα …μετά έμαθα ότι η γυναίκα του ΣΑΗ είναι εξαδέλφη του .
    Συγχαρητήρια ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΡΟΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/10/11 09:50

    ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ .
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ!
    ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ! ΑΡΚΕΤΕΣ ΨΗΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/10/11 10:50

    Και όχι μόνο έξω απο το λιμάνι. Και στα 2 περίπτερα στην αγορά σταματάει και κόβει τελείως το ένα ρεύμα κυκλοφορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/10/11 11:27

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΑΦΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(ΒΛΕΠΕ ΤΡΟΧΑΙΑ) ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ,ΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ, ΣΟΦΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/10/11 11:38

    BRAVO KOUSOURNS LAMOGIO....TA KATAFERES SAN KALO PASOKOS POU EISAI....TON POULO ALITI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/11/11 17:51

    εδω εγω θελω να μου πητε γιατι ιδεν εχω που να το πω αυτο τι δρομολογιο ειναι που κανε!γιατι περναη το λεοφερειο απο το δικο μου και βρομα!!θελω να παρω αλλο λεοφερειο.εφχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/11/11 23:20

    ΡΕ ΜΑΛΑ... ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ. ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ. ΜΑΛΑΚΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/11/11 23:50

    ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, Ο ΑΠΟΛΛΑΚΙΑΤΗΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΨΗΦΟΘΥΡΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΤΑ ΔΥΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ. (ΖΗΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ).ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΑΛΕΥΡΑ, ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΑΞΗΣ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ. ΜΗ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/11/11 23:59

    ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ. Ε ΒΛΑΚΑ, ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/11/11 00:04

    ΤΙΜΉ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΕΞΑΧΡΕΙΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ! ΑΛΥΧΤΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/11/11 00:09

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΝΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/11/11 00:28

    Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ. ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΒΑΡΝΑ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. (ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/11/11 01:16

    εγω δεν απαντηθηκα γιατι ομοσ δεν με ακουσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *