ροή ειδήσεων

Από το μισθό θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά

Απόφαση-σοκ του Ευ. Βενιζέλου
Απευθείας από το μισθό θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα, προκειμένου τα κρατικά ταμεία να μην χάσουν ούτε ευρώ από το νέο «χαράτσι»... σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή.

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, σύμφωνα με τροπολογία που θα κατατεθεί αύριο, αντί να αποστέλλονται «ραβασάκια» στους φορολογούμενος και εκείνοι να προσέρχονται στις εφορίες για να καταβάλλουν σε 6 μηνιαίες δόσεις την έκτακτη εισφορά, από του χρόνου το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε φορολογούμενο θα παρακρατείται από τον μισθό του, δηλαδή σε 12 με 14 μηνιαίες δόσεις.
newsbeast


Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/10/11 21:05

    καταρχην ειναι αντισυνταγματικο να κοβουν ετσι τους μισθους...δευτερον τελικα η συγκεκριμενη κυβερνηση που ασφαλως δεν εκπροσωπει τον λαο, μια και δεν προασπιζει τα συμφεροντα του, ειναι γεματη απο αχρεια ανθρωπακια δειλα, που δηθεν κοπτονται για να σωθει η χωρα, αλλα αφηνουν τα μικρα παιδια να λιποθυμουν στις αυλες των σχολειων...και τις απειλες περι μη καταβολης της εκτης δοσης σε οσους δεν ψηφισουν το προδοτικο νομοσχεδιο, τις ακουω βερεσε...ουτως η αλλως για τα ματια του κοσμου γινονται ολα, τελικα δεν θα υπαρχουν απωλειες...μου προκαλουν αναγουλα τετοιοι ανθρωποι...παση θυσια να ξεζουμισουν τον απλο πολιτη, ειτε ανεργο ειτε μισθωτο ειτε συνταξιουχο...αν ειναι προκειμενου να σωθει η χωρα απο την χρεοκοπια, να πεθαινουν απο την πεινα ατομα, ε , οχι δεν θελω να σωθει...αλλα πλεον για μενα αυτοι οι τυποι, ειναι το ιδιο μισητοι με αυτους της τροικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/11 21:06

    .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/10/11 21:07

    Τι μπορούμε να κάνουμε για να πέσουν, από τη στιγμή που οι ...κότες ψηφίζουν συντεταγμένα ;
    1) Να αποσύρουμε όλες τις καταθέσεις από τις τράπεζες ;
    2) Να βγούμε στους δρόμους το Σάββατο και τη Τετάρτη και να καταλάβουμε όλα τα δημόσια κτίρια ;
    3) Να σταματήσουμε να πληρώνουμε τις έκτακτες εισφορές, ακόμα και όσοι κατέβαλλαν τη πρώτη δόση ;
    4) Να αρνηθούμε μαζικά να πληρώσουμε το χαράτσι στη ΔΕΗ, και ας μας κόψουν σε όλους το ρεύμα, ώστε να μαζευτούμε έξω από τα σπίτια τους κατά χιλιάδες και να τους βάλουμε σε εφεδρεία ;
    Δηλαδή, στους ήδη μειωμένους μισθούς θα βάλουν και άλλες εισφορές ...
    Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε με δημοκρατικό τρόπο και δυναμικό τρόπο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/10/11 21:09

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΝΙΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΟΚΤΑΩΡΟ ,ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΚΑ,ΤΟΝ ΟΓΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ,ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/10/11 21:12

    και φυσικά όλα αυτά τα αισχρά μέτρα, θα τα ψηφίσουν οι δήθεν επαναστάτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με το πρόσχημα της δήθεν σωτηρίας της χώρας, ενώ ο μόνος τους σκοπός είναι να εισπράξουν την 6 δόση και μην τους είδατε μετά... Πόσα άραγε τους έχει τάξει ο χοντρομπένυ από την 6η δόση; περιμένουν πως και πως να ξεκοκαλίσουν την 6η δόση και μετά θα πάνε σε εκλογές τα λαμόγια. αυτή η ιδιότυπη χούντα πρέπει να ανατραπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/10/11 21:25

    ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ:

    ΚΥΡΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΓΧΟΡΩΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ,ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΧΙ.ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΠΕΙΡΑΤΕ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/10/11 21:26

    Κανένα κράτος δεν μπορεί να πτωχεύσει αν δεν έχουν πτωχεύσει πρώτα οι κατοικοί του. 'Ολα αυτά είναι η προετημασία της πτώχευσης μήπως και την βγάλουν καθαρή οι υπόλοιπες χώρες. Για τον λόγο αυτό την ημέρα της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ όσο λιγότερα μετρητά έχουν οι Έλληνες στην κατοχή τους τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να μην καταρεύσει το ευρώ.
    Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος των μειώσεων των μισθών και όχι ότι με αυτό τον τρόπο θα σωθεί το κράτος όπως μας λένε. Γιαυτό και η εισαγωγή της φοροκάρτας. Δεν θέλουν να εχουμε μετρητά εκτός τράπεζας... μήπως και σωθεί το ευρώ. Εμεις δεν σωζόμαστε έτσι και αλλιώς. Γιαύτο να μην πληρώνει κανένας , και τα χρηματά σας εκτός τράπεζας , γιατί ότι ειναι σε τράπεζες δεν τους φοβίζει , το ελέγχουν. Προσοχή και σε όσους έχουν βγάλει τα χρηματά τους σε τράπεζες του εξωτερικού , ενδέχεται να πρέπει να πιστοποιήσουν την προελευσή τους και την φορολογησή τους για να έχουν δικαίωμα να τα εκταμιεύσουν μετά απο ενδεχώμενη πτώχευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/10/11 21:29

    πάρε τα @@@ μας χοντρέ δοσίλογε μαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/10/11 21:47

    ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΨΑΛΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΥΣΕΥΒΕΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. Υ.Γ. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ( ΜΕΤΑΞΑΣ ) ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/10/11 21:48

    παει καλα ο βενιζελος ???δε καταλαβα??? του ανηκει η Ελλαδα ως χωραφι και δε το ξεραμε ???το κληρονομησε απο το παππου του ????Ας αρχισει να τρεμει λιγακι.....γιατι το νεο ετος ,δε ξερω αν θα τον βρει στη θεση την οποια ειναι εκει ,και γενικα ολους αυτους εκει πανω!!!!μεχρι τελος του ετους ,πολλα μπορει να εχουν γινει .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/10/11 21:49

    Ούτε ο μπακαλόγατος δεν θα σκεφτόταν έτσι!!! μπράβο στους μορφωμένους!!! δεν θα χάσουν ούτε λεπτό όχι ευρώ. ας ψάχνουν να βρουν ψήφο στις επόμενες εκλογές, αν γίνουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/10/11 21:51

    Σημερινη ειδηση, παιδακια σε δημοτικο τις Κυψελης λιποθυμησαν απο ασιτια, ανατρηχιαστικο αλλα αληθινο και αυτοι ακαθεσκτοι συνεχιζουν το εργο τις καταστροφης οικογενειων, εαν εστω και ενας ειχε τσιπα και φιλοτιμο απο αυτους τους κεραταδες θα επρεπε να παραιτηθει, γιαυτο μην τους λυπαστε, βουρ στο ψαχνο των παχυδερμων υπαλληλων του ΔΝΤ, ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/10/11 21:52

    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ
    Ο ΠΙΝΟΣΕΤ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/10/11 21:54

    Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για δικτάτορες με κοινά χαρακτηριστικά που έχουν όλοι οι δικτάτορες, δηλαδή πολυτελή ζωή για τους ίδιους και εξαθλίωση για τον λαό. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ!
    Μόνο να πω κατι παιδιά: αυτή η κίνηση πανικού, δηλαδή να κλέψουν και άλλα λεφτά από τους μισθούς είναι γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΝΙΚΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΙΚΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/10/11 22:32

    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/10/11 00:53

    εχω δικαιομα διπλης εθνικοτητος καθως εχω γεννηθει σε αλλη ηπειρο και παρεμεινα εκει για αρκετα χρονια μεχρι να εγκατεστηθω μονιμως στην ελλαδα,με ενα λαδομα (100 ευρω,στην γεννετηρα μου χωρα) θα αποκτεισω και την 2 η εθνικοτητα..
    οτι χρηματα μαζεψω θα τα φορολογουμε(15 %) απο εκει και μετα θα τα κανω εμβασμα(5000 ακριβως θα δηλονω) το οποιο δεν φορολογειτε παρα μονο στην εκκαθαριση του εισοδηματος,ουτε αποδειξεις,παρακρατειση εκτακτης εισφορας απο μισθους και μελοντικοι χουντικοι νομοι...θα παρουν τ'αρχιδια μου.οσο για την φοροκαρτα σαν μονιιμος κατοικος εξωτερικου δεν θα μου ειναι υποχρεωτικη,ετσι τις υπολοιπες συναλαγες:αγορες,μισθοσεις για παροχες υπηρεσιων μικρης κλιμακας θα ειναι ολα μαυρα,πραγμα που θα βολευει και τους αλλους...

    ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΕΓΩ 10 ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΩ !! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !


    Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος14/10/11 01:06

    Αυτό με τα παιδάκια που λιποθύμισαν από ασιτία, είναι αλήθεια? Φτάσαμε σε αυτό το σημείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/10/11 13:10

    ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΟ '74 ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ. ΒΡΙΖΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΨΩΜΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ. ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΗ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΑΣ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος14/10/11 13:11

    Το ερώτημα είναι ρε μογγολικό γουρουνολίπος εσύ και η συμμορία σου,πού θα ζήσετε στο μέλλον όταν σε λίγες μέρες θα πέσει η χούντα σας? Πού νομίζετε ότι θα κρυφτείτε για να σωθείτε ρε αλήτες? Ή πιστεύετε ότι τα μπατσόσκυλά σας τα ΜΑΤ θα σας φυλάνε μια ζωή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/10/11 13:13

    Μεταξύ των πράξεων λαϊκής αντίστασης είναι και η μη πληρωμή των αντισυνταγματικών χαρατσιών που επιβάλει η κυβέρνηση, κατ’ εντολήν της τρόϊκας. Με τον τρόπο αυτό που είναι στην ουσία μια παθητική αντίσταση, ο Έλληνας έχει την ευκαιρία, να γκρεμίσει ένα καθεστώς, απλά με το να μην κάνει αυτό που επιτάσσει το καθεστώς.

    NOMOΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος14/10/11 14:14

    Τελικά, το κέρινο ομοίωμα με τίτλο «Πρόεδρος Δημοκρατίας» υπάρχει περίπτωση να κουνηθεί καθόλου??? Αν όχι υπάρχει δεν χρειάζεται να τον πληρώνουμε, υπάρχει και το μουσείο Βρέλλη που είναι και στην πατρίδα του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *