ροή ειδήσεων

Επίσκεψη Μιχάλη Κάρρα στο ΤΕΕ

“Η Επιμελητηριακή Ενότητα, η παράταξη με την οποία διεκδικούμε την προεδρία του ΕΒΕΔ στις εκλογές του Δεκεμβρίου, έχοντας θέσει εξαρχής ως προτεραιότητα... την συλλογικότητα στην εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα του επαγγελματικού και επιχειρηματικού κόσμου της Δωδεκανήσου, συνεχίζει τον διάλογο με τους φορείς και τις παραγωγικές τάξεις.

Η συνάντησή μας με τη διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ γίνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας που θέλουμε να ενισχύσουμε, ώστε τα Επιμελητήρια να αποτελέσουν ένα αρραγές μέτωπο που θα διεκδικεί με σθένος και αποτελεσματικότητα λύσεις στα ζητήματα του τόπου. Αυτή η συνεργασία μπορεί και πρέπει να επεκταθεί και σε άλλες δράσεις με αναπτυξιακό στόχο και κυρίως στην ανάδειξη ευκαιριών που υπάρχουν στην περιοχή μέσα από την υλοποίηση υποδομών που λείπουν”, δήλωσε ο Μιχάλης Κάρρας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στα γραφεία του ΤΕΕ, μαζί με τους συνεργάτες του κκ. Χρήστο Σπανό και Γεράσιμο Χαλικιά.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ, ο Πρόεδρος κ. Ιάκωβος Γρύλλης επεσήμανε τη σημασία της συνεργασίας των Επιμελητηρίων για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου και τόνισε πως στα περισσότερα θέματα υπάρχει ταύτιση απόψεων.

Ο κ. Κάρρας από τη μεριά του αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Διοικούσας για την φιλοξενία, εξήρε το πρακτικό πνεύμα των μηχανικών το οποίο τους φέρνει πιο κοντά με την επιχειρηματικότητα απ' ότι με άλλους κλάδους, κυρίως λόγω των γρήγορων αντανακλαστικών τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Κατόπιν έθεσε στη συζήτηση αναπτυξιακά θέματα, ενεργειακά και ζητήματα που αφορούν την αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου. Η προσέγγιση του fast track όπως είπε χαρακτηριστικά οφείλει να γίνει με τρόπο φιλικότερο προς τις ντόπιες επιχειρήσεις. Επίσης ζήτησε από το ΤΕΕ να κινηθούν συντεταγμένα ώστε να λυθεί το ζήτημα των χωροθετήσεων και να γίνει η χάραξη Βιομηχανικής Περιοχής γρήγορα, ώστε οι επαγγελματίες της περιοχής να βρουν γη με χαμηλό κόστος και απαλλαγμένη από προβλήματα αδειοδοδοτήσεων.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ τοποθετήθηκαν σε όλα τα ζητήματα και κατέθεσαν ο καθένας την άποψή του καταλήγοντας και πάλι στον Πρόεδρο κ. Γρύλλη, ο οποίος είπε ότι από τη μεριά του το ΤΕΕ στηρίζει την επιχειρηματικότητα προσπαθώντας να επιλύσει ζητήματα γραφειοκρατίας και να αναδεικνύοντας ζητήματα τα οποία έχουν σχέση με κακή στελέχωση των υπηρεσιών.


Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/10/11 14:48

    Που πας ρε Κάρρα:
    Τώρα που ο Πάππου πήρε τον Κωστάκη τον Καστελλοριζιό σίγουρα θα σε ξεσκίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *