επικαιρότητα

Συμφωνία Ελβετίας-Ελλάδας για φορολόγηση καταθέσεων

Οι ελβετικές αρχές θα συναντήσουν μία ελληνική αντιπροσωπεία την προσεχή εβδομάδα προκειμένου να εξετάσουν τη πιθανότητα μιας συμφωνίας με στόχο την ενίσχυση των...
φορολογικών εσόδων της υπερχρεωμένης Ελλάδας, δήλωσαν Ελβετοί αξιωματούχοι. Εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Ελβετίας τόνισε πως πρόκειται για προκαταρκτικές συνομιλίες που δεν έχουν ακόμη φθάσει στο στάδιο των επίσημων διαπραγματεύσεων. Ο Mario Tuor δήλωσε στο Associated Press σήμερα πως οι πρόσφατες συμφωνίες της Ελβετίας με τις Γερμανία και Βρετανία θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως βάση μιας συμφωνίας με την Ελλάδα. Οι συμφωνίες αυτές προβλέπουν την παρακράτηση ενός τέλους στα χρήματα που καταθέτουν σε ελβετικές τράπεζες Γερμανοί και Βρετανοί φορολογούμενοι. Η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να ανακτήσει χρήματα πλούσιων Ελλήνων που διέφυγαν στο εξωτερικό προκειμένου να αποφύγουν τη φορολόγηση του.
prionokordela.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά