ροή ειδήσεων

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ... ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/10/11 21:55

    Κανείς δεν διαφωνεί ότι ο πρόεδρος πολέμησε το 40' αλλά αξιότιμε κύριε πρόεδρε της Δημοκρίας, επειδή είσαι πρόδρος θα έπρεπε να ΜΙΛΑΣ και όχι να κάθεσαι να κάνεις ΜΟΚΟ !

    Σε πληρώνει ο Ελληνικός Λαός για να μιλάς που και πού και ειδικά όταν οι Κυβερνήσεις πάνε κόντρα στο Λαό και τη Πατρίδα.

    Εσύ πότε μίλησες για όσα τραβάμε και αν μίλησες τι είπες ;

    Σήμερα χιλιάδες Έλληνες υποφέρουν, άνεργοι, άστεγοι, πεινασμένοι !!!!

    Και εσένα σε πρόσβαλαν οι φωνές των ανθρώπων ?

    Νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει τι γίνεται στη κοινωνία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/11 22:36

    Πατριώτης, Κάρολε Παπούλια, είναι εκείνος που σηκώνει το ανάστημά του και φροντίζει για την πατρίδα και τους συμπατριώτες του. Όχι εκείνος που κρύβεται πίσω από προφάσεις και αποπειράται την απενοχοποίησή του προφασιζόμενος το λαμπρό του παρελθόν. Οι πατριώτες είναι σταθερής αξίας και δεν βγαίνουν στην σύνταξη. Οι πατριώτες δεν έχουν ηλικία και δεν διστάζουν ποτέ να αντιταχθούν σε όσους αποπειραθούν να τους σπιλώσουν. Πατριώτες Κάρολε Παπούλια είναι όλοι εκείνοι που τιμούν το παρελθόν άλλων, και δεν επιζητούν τιμές προς τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/10/11 23:28

    Ο Παπούλιας γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1929, άρα το '40 ήταν 11 χρονών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/10/11 04:39

    Ανώνυμος είπε...

    Ο Παπούλιας γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1929, άρα το '40 ήταν 11 χρονών.
    28/10/11 23:28
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΛΥΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΡΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ?
    ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ?
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΗ.
    ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΦΟΒΟΤΑΝ
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ.
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΗΛΘΕ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΠΑΧΟΥΛΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
    ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΙ.
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O "Ηρωας" κΠαπούλιας δεν μας λέει και ποιός είναι ο γαμπρός του.... και γιατί την λέν την εγγονούλα του Λειλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/10/11 10:39

    Σήμερα 28 Οκτωβρίου 2011 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για κατάλυση της δημοκρατίας. Θα του έριχνα δίκαιο αλλά δυστυχώς Κε Παπούλια δεν μπορώ!!! ΠΟΥ ήσουν όλα αυτά το χρόνια??? ΠΟΣΕΣ φορές μίλησες για τα δικαιώματα των ΠΟΛΙΤΩΝ στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??? Πόσα αντισυνταγματικά μνημόνια και νομοσχέδια υπέγραψες??? Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ υπηρετεί το κοινό συμφέρων και όχι το ατομικό όπως ο συγκεκριμένος. Κρίμα στον ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ της Ελλάδος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/10/11 10:45

    Ας αφήσουμε επιτέλους τους παπαγαλοπασοκισμούς.Εγώ δεν αισθάνομαι καμία απολύτως ντροπή. Σήμερα μετά από πολύ καιρό ανυψώθηκε λιγάκι η αξιοπρεπειά μας που τόσο καιρό την έχουν καταρακώσει.Σήμερα ήταν η κατάλληλη μέρα.Αυτά για μειοψηφίες που λέτε εγώ δεν το είδα.Προφανώς βλέπετε ειδήσεις στο mega γιατί μόνο αυτοί λένε τέτοιες μπούρδες και δεν είναι βέβαια και η πρώτη φορά.Τους θεσμούς τους έχω χεσμένους.Εδώ και καιρό έχουν καταλυθεί από άλλους και όχι από τους πολίτες.Αποφάσισαν χωρίς την θεληση του λαού, έβαλαν σε εφαρμογή αντισυνταγματικά φορολογικά μέτρα, έστειλαν τα αποβρασματα τους στις διαδηλώσεις και όλα αυτά εντελώς δημοκρατικά ε? Η πλειοψηφία μίστερ δεν είναι καθολου ψύχραιμη, προφανώς δεν ζείτε στο Eλλάντα.Οσο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί πρέπει να περάσει στην απ'εξω? Δεν τον είδα να βγαίνει και να λέει τίποτα για την δημοκρατία που την ποδοπάτησαν στο μέγαρο της ντροπής(Βουλή) πουλώντας την χώρα μας...Ο λαός ξύπνησε αλλά δεν γύρισε την σελίδα που εσεις θέλετε.Καλό σας ξεβόλεμα μίστερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/10/11 10:48

    ενας ψηφιζει, 300 γλεντανε και μια ελλαδα υποφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/10/11 10:49

    Λυπάμαι που ο ελληνικός λαός εδειξε την εμπιστοσύνη του σε μια κυβέρνηση που δεν τον προστάτευσε ποτέ, λυπάμαι που υποβαθμίσατε τη λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε ασυδοσία...
    λυπάμαι που χρησιμοποιείτε την ίδια λέξη για να περάσετε τους ανθελληνικούς σκοπούς σας, λυπάμαι που δε σέβεστε το Σύνταγμα και είστε τόσο άσχετοι που δεν ξέρετε ότι η τήρηση των θεσμών και του πολιτεύματος επαφίεται στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των Ελλήνων που ΔΕΝ εξαρτάται από το ένδοξο μαχητικό παρελθόν το οποίο τιμά μία φορά το χρόνο, αλλά από ένα μαχητικό παρόν, όταν οι κυβερνήσεις δεν αντιλαμβάνονται ποίοι τους έδωσαν την εξουσία, λυπάμαι που είστε τόσο προσκολλημένοι στις θέσεις σας που δε βλέπετε τίποτα, λυπάμαι που έχουμε ανίκανους εκπροσώπους, λυπάμαι που όταν ο ελληνικός λαός ξυπνάει δε ξέρει τι του ξημερώνει, λυπάμαι που άλλοι τα έφαγαν και αλλοι πληρώνουν και ίσως θα πληρώσουν και στο μέλλον, λυπάμαι που μολυνετε τον πολιτισμό μας με τις ασχετοσύνες σας που κοστίζουν την υπόληψη του ελληνικού έθνους, λυπάμαι που το άρμα της Δικαιοσυνης σέρνεται πίσω από την εξουσία των μοντέρνων θεών, λυπάμαι που η "Δημοκρατία" στηρίζεται στις μονάδες καταστολής, λυπάμαι που ο Αρχηγός του ελληνικού Κράτους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αντί να εκφράζει τη λύπη του δεν αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί, λυπάμαι που δεν ντρέπεται εκείνος για όσα γίνονται, λυπάμαι που ξεπουλάτε μια χώρα απαράμιλης ομορφιάς στο βωμό των Τραπεζών, λυπάμαι που τόσα χρόνια παίζετε την κολοκυθιά με τους γείτονες που επιθυμούν κομμάτια από την Ελλάδα που τόσοι αγώνες έγιναν, λυπάμαι που ελληνική κυβέρνηση ελληνικού συμφέροντος δεν χάραξε ποτέ δική της πορεία για να λάμψει ξανά ο λαός της, λυπάμαι που διώχνετε τους ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους και φέρνετε τους ξένους και όσους δεν ξέρουν από Ελλάδα και όσα αυτός ο τόπος πρεσβεύει, λυπάμαι που χύνεται αίμα και ιδρώτας για ένα σύστημα βαμπίρ, λυπάμαι που χαθήκαμε σε μια πλαστή ευδαιμονία, λυπαμαι που στο ξύπνημα μας από αυτή την έκσταση βρίζουμε ο ένας τον άλλο και δεν ενωνόμαστε πραγματικά σε κοινό σκοπό.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ….

    Όμως δε θα λυπηθώ καθόλου όταν δω να αποδίδεται δικαιοσύνη με τον πιο σκληρό τρόπο. Γιατί κύριοι και γράμματα γνωρίζω και φροντίσα να μαθω περισσότερα από όσα θέλατε και φρόντισα να βρίσκομαι ανά και μέσα σε μια κοινωνία που σφαδάζει, εξοργίζεται, λυσσάει να βρει το δίκιο και την τάξη που δεκαετίες τώρα της έχετε στερήσει.

    Και ας μην ξεχάσει ποτέ κανέναςς ότι το 1789 μόλις οι αστοί πεινάσανε χύθηκε αίμα.

    Μη μας υποτιμάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/10/11 10:52

    Διεστραβλωνουν τα γεγονοτα! Ντροπη στο Δελτιο του MEGA, κυριοι μα ειστε σοβαροι... !! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΚΛΕΦΤΕΣ!! ΦΥΣΙΚΑ και ειναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ ο Πρόεδρος της Δημοκρατιας, οταν δεχεται να καταλυεται το Συνταγμα! ΟΤΑΝ ο ιδιος καθεται και πληρωνεται με δεκαδες χιλιαδες ευρω καθε μηνα και οι συνταξοιουχοι ζουν με 500 ευρω! Προδοτης που εστω αφου, τρωει και κοιμαται ΔΩΡΕΑΝ να ζητησει να ειναι ΑΜΙΣΘΗ!!

    Μηπως πρεπει να γραψουμε ολοι μηνυματα διαμαρτυριας στο MEGA??? ΝΑΙ! Εσυ κυριε Καψη ζεις με 700 ευρω οικογενεια με 2 μωρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/10/11 10:59

    πριν βγουν οι βουλευτες του πασοκ να δηλωσουν ήξερα τι θα πουν, οτι ηταν μια ομαδα τραμπουκων που τους έβαλε το Συριζα ή το ΚΚΕ, το παραμύθι που ακούμε πάντα, για να μην πουν οτι ο λαος ξεσηκώθηκε, λενε την γνωστη ατακα ή λένε ότι ήταν μια ομάδα της νεολεας της ΝΔ από τις σχολές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/10/11 11:00

    Θέλω να απαντήσω στον πρόεδρο της Δημοκρατίας διότι εθίγη από τα συνθήματα του κόσμου. Είπατε κ.Παπούλια ότι 15 ετών πολεμήσατε για την Ελλάδα.
    Πώς είναι τότε δυνατόν, αυτήν την στιγμή, εις το έσχατον γήρας να απολέσετε τον υποτιθέμενο πατριωτισμόν σας και να συναινείτε εις τα συνεχόμενα ανθελληνικά σκόπιμα σφάλματα των δοσίλογων της κυβέρνησης? Και δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες σαν και αυτές που διάβασα σε κάποια blogs ότι δεν έχετε καμιά εξουσία και άρα δεν είστε προδότης. Μπορείτε με μια μόνο απλή λέξη να σταματήσετε τους προδότες στο ξεπούλημα της χώρας. ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ !!!
    Δεν τη λέτε όμως. Σιωπάτε. Και αφήνετε τον γνωστό αδίστακτο, εντολοδόχο και άριστο εις τα ανθελληνικά καθήκοντά του πρωθυπουργό, που μπροστά του ωχριούν ακόμη και οι χειρότεροι προδότες της ιστορίας μας, να ενεργεί ελεύθερα και με αίσθηση απόλυτης εξουσίας.
    Έπειτα από όλα αυτά σας φαίνεται περίεργο που σας αποκάλεσε έτσι μια "μειοψηφία" όπως είπατε στις δηλώσεις σας? Για κοιτάξτε καλύτερα το βίντεο και ενημερωθείτε για το τι συνέβη και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το συζητάμε και το περί μειοψηφίας.
    Έχετε την τύχη κ.Παπούλια να βρίσκεστε εις το ύπατο αξίωμα σε πολύ προχωρημένη ηλικία. Και ομιλώ περί τύχης διότι οτιδήποτε πείτε ή πράξετε τώρα θα σας χαρακτηρίσει πολύ περισσότερο από όσα κάνατε και είπατε εις το παρελθόν. Σας έχει δοθεί λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία να σταματήσετε την προδοσία της χώρας από τους προαναφερθέντες και να σας κατατάξουν οι Έλληνες στην ίδια θέση που έχουν και οι Κύπριοι τον αείμνηστο Τάσο Παπαδόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/10/11 11:18

    ποιος να παραιτηθεί??? να χάσουν τα φράγκα και το αξίωμα της χούντας, γιατι ζούμε μια χούντα και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς, όλη η ευρώπη λέει έτσι είναι, εγώ είδα εκατο/ρια ευρωπαίους στη πολη της ρόδου να διασκεδάζουν και να κάνουν διακοπές, ποιον έλληνα θα δούν αυτοι στις χώρες τους? κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/10/11 11:35

    Γεννηθηκε το 1929 πολεμησε στα 15 το 1944 οχι εναντιον των Γερμανών αλλα νικηφόρα εναντίων των Ελλήνων.
    Ο Ελληνικος στρατος και στον εμφύλιο και στο πολυτεχνίο με τολμη και αποφασηστικότητα συνετριψε τους Ελληνες και επέβαλε τους Τσολάκογλου Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *