ροή ειδήσεων

ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ...

Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ E-MAIL ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ...
ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10/2011 ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ '' FRIDEY'', ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ... ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ... ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ  Δ Υ Ο  ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ...ΜΑΛΙΣΤΑ... ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ "ΜΑΓΚΑΣ" ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ''ΚΥΡΙΟ'' Η' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ''΄ΚΥΡΙΟΥΣ'' ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/10/11 07:48

    το οτι εχεις ποδηλατο δεν πρεπει να σημενει οτι δεν σε νοιαζει και για τους αλλους γυρω σου εχεις τα ιδια δηκαιωματα με τους αλλους οδηγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/10/11 07:57

    07:48 Ρε φιλε εγω δεν εχω ποδηλατο αλλα να ξερεις το ποδηλατο στο δρομο εχει παντα προτεραιοτητα και εισαι υποχρεωμενος να περιμενεις...δεν φτανει που δεν υπαρχουν ειδικες λωριδες για αυτους τους ανθρωπους και αναγκαζονται και κυκλοφορουν μεσα στο χαος να τους βριζουμε και απο πανω? Σεβασμο στους ποδηλατες...Και να ξερεις κατι φιλε μου εσυ με το αυτοκινητο δεν κινδυευεις απο τον ποδηλατη ...αλλα ο ποδηλατης κινδυευει απο σενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/10/11 08:33

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.
    ... ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Μ.....Σ ΟΔΗΓΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/10/11 09:34

    8/10/11 07:57 Σωστός ο φίλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/10/11 11:08

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑΩ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ,ΕΝΑ ΔΙΤΡΟΧΟ η ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ ..ΟΧΙ ΕΠΙΔΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 20-30 ΑΤΟΜΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..ΣΕΒΟΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/10/11 11:38

    11:08 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ! ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΩΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΣΕΒΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ..ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ 1 ΛΕΠΤΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/10/11 11:55

    Όποιος είναι στον δρόμο οφείλει να σέβεται τον ΚΟΚ.Είτε είναι ποδήλατο,είτε μηχανάκι είτε αυτοκίνητο.Βέβαια έπρεπε να υπάρχουν ειδικές γραμμές για τα ποδήλατα,αλλά welcome to Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/10/11 12:42

    Μαλακες ακούτε? ο πεζός και ο ποδηλάτης έχουν κοινά δικαιώματα, οτιδήποτε άλλο μηχανοκίνητο όχημα πρέπει να δίνει προτεραιότητα σε αυτούς τους 2..άντε μαλακες που οδηγάτε δίχως να γνωρίζετε τι είναι ο Κ.Ο.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/10/11 16:24

    επειδη οδηγστε ποδηλατο δεν σημαινει οτι 30 -40 ατομα που δεν εχετε τι να κανετε τισ Πρασκευες μπορειτε να κλεινετε τουσ δρομουσ για να κανετε το κεφι σας.
    σκεφθειτε οτι ο αλλος εχει δουλειες.
    αλλα εσεις και καλα για να πουλησετε οικολογικη συνειδηση και πρασινη συμπεριφορα κανετε τα νευρα τουκοσμου τσαταλια.
    οσο για τον κυριο που σας εβρισε ειστε τυχεροι γιατι αν κατεβαινε κατω μερικοι απο σας τωρα θα εισασταν στο κρεββατι.
    γιατι δεν πατε να κανετε βολτα στο ροδινι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/10/11 16:59

    Στο δρόμο στα Κρητικά ενώ υπάρχει ποδηλατόδρομος γιατί κύριοι ποδηλάτες πηγαίνετε από τον κανονικό δρόμο??? Ξέρετε πόσα αμάξια πηγαίνουν από πίσω υπομονετικά? Σας σέβομαι γιατί έχω και εγώ ποδήλατο... Αλλά εσείς δεν σέβεστε κανέναν!!! Εδώ δεν σέβεστε την ομάδα που συγκεντρώνεστε και χωρίζεστε σε πολλά μικρά γκρουπ, ως ένδειξη αντοχής και υπεροχής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/10/11 19:37

    ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ? ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/10/11 19:41

    ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΡΕ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ.... ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΩΛΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΟΝΙΩΝ? ΟΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/10/11 21:30

    19:41 Πηρες κι εσυ ενα αμαξι με τα λεφτα της πεθερας σου κοπριτη και εγινες οδηγος καραγκιοζακο! με τετοιο μυαλο δεν πρεπει να οδηγας κουτσοροανθρωπε! θα εισαι απο αυτους που εχουν και σποιλερ και φουλ το στερεο και θα ακους βανδη και σιγουρα θα κανεις βολτες εξω απο τα σχολεια και φυσικα βενζινη και τσιγαρα θα σου δινει λεφτα η γιαγια σου κοπροσκυλο του κερατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/10/11 01:49

    ολοι με ποδηλατο κανενα ευρω στους φορους της αμολυβδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/10/11 02:06

    8/10/11 21:30 είσαι μακράν ο άνθρωπος με τα μεγαλύτερα ψυχολογικά προβλήματα και το καταλαβαίνω αυτό έχοντας διαβάσει μόνο μια παράγραφο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/10/11 05:39

    ante re malakes kompleksiki pou kserete kai to k.o.k den mporeite na kanete upomoni 2 lepta na perasoun ta podilata ai sto diaolo malakes pou apo to spiti sas mexri to periptero pou einai 50 metra pate me to autokinito...SEVASMOS STOUS PODILATES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/10/11 06:34

    Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!!!!!!!!!
    ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ... ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΣ!!!!!
    ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙ' ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.
    ...ΦΙΑΚΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/10/11 08:14

    Τελικά αυτό το νησί είναι ο παράδεισος της μαλακίας. Φε νούμερα τα ποδήλατα σας ενοχλούν; Δεν κοιτάτε που οδηγάτε σαν πρωτόγονοι σας πείραξε που περιμένατε 1 ή 2 λεπτά για να περάσουν τα παιδιά με τα ποδήλατα που στην τελική είναι όαση επιπέδου στα σκατά που έχετε στο κεφάλι σας. Συνεχίστε παιδιά. Να το κάνετε και ποιο συχνά αν γίνεται και μην ακούτε τους καραγκιόζηδες του νησιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/10/11 08:31

    9/10/11 06:34 γραφεις...Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ <> ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!!!!!!!!!

    Αυτοί είναι οι τεμπέληδες και εσύ που δεν χρησιμοποίησες ποτε τα ΜΜΜ, τα ποδαράκια σου η ένα ποδήλατο, δεν είσαι!! κουράζεται στο τιμόνι το παλικάρι, ιδρώνει, λαχανιάζει, πονάει το ποδαράκι του όταν πατάει το φρένο για να περάσουν οι πεζοί, παθαίνει κράμπες όταν πατάει την κόρνα, στραβολαιμιάζει όταν οδηγάει και παράλληλα μιλάει με το κινητό του, καταπονείται ψυχολογικά όταν τον αναγκάζουν να παρκάρει σε πεζοδρόμια η σε θέση αναπηρων επειδή δεν βρίσκει θέση διπλα από την πόρτα τον supermarket η του νοσοκομείου...αχχχχ τι τραβάς και εσύ καημένε με τους ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ πεζούς, ποδηλάτες, αναπηρους, με τα σχολεια όταν κάνουν πεζοπορία, με τους τουρίστες, με τις γιαγιάδες και τα μπαστουνάκια τους, με αυτούς που οδηγάνε στο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας (κάτω των 180) με τα φανάρια όταν δουλεύουν, αχχχχχχ καημένε τι τραβάς και εσύ ο δραστήριος καβαλάρης του αυτοκινητου....σε καταλαβαίνω φιλε μου....υπομονή, κάποτε όλα θα αλλάξουν, όταν θα γίνουμε ινδία θα μπορείς και εσύ αντί για άλογα να έχεις ένα βόδι δεμένο στο αμάξι για να το σέρνεις, και όταν θα σε προσπερνάνε οι ποδηλάτες και θα σε βρίζουν επειδή θα πηγαίνεις πιο αργά και από ένα μωρό που μπουσουλάει, να δούμε τότε σε ποίους θα ρίξεις τις ευθύνες και ποίους θα βρίζεις καημένε οδηγέ νταβαντζή της ασφάλτου δερβεναγα του κυκλοφοριακού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/10/11 15:08

    9/10/11 02:06 Ο κλασικος ψωριαρης οδηγος που βενζινη του βαζει η γιαγια του!Ουσττ ρε λασπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όταν ξεκίνησαμε είμασταν 21 άτομα. Την παρασκευή 133 και με περισσότερα παιδάκια κάτω των 10 ετών. Δεν μπορώ να απαντήσω σε κανέναν διότι δεν υπάρχετε σαν οντότητα, αλλά ανώνυμοι. Όποιος έχει πρόβλημα να πάει να μου κάνει μήνυση όπου θέλει. Δεν θα περιγράψω παρόμοια κυκλοφοριακά προβλήματα διότι θα βαρεθείτε να διαβάζετε. Υπάρχει ακόμα η κυβέρνηση Παπανδρέου και εσείς ξεσπάτε στα ποδήλατα; Ξοδέψατε περισσότερη ώρα οδήγησης φέτος το καλοκαίρι να δείτε πόσοι τουρίστες είχαν ποδήλατο για τις βόλτες τους σε ολόκληρο το νησί; Λυπάμαι ειλικρινά για τον λαϊκισμό που περιέχει το κοσμοπολίτικο νησί μας, αλλά τι κρίμα που γινόμαστε περισσότεροι και με νέες ομάδες ανεξάρτητα από το FRIDEY και άλλες μέρες της εβδομάδας. Στους ανώνυμους που συμφωνούν με το θέμα ποδήλατο θα έλεγα μην αναλώνεστε με τα κοινωνικά άτομα που χαλάν την εξέλιξη του τόπου.

    φιλικά από τους διοργανωτές του FRIDEY.
    Every FRIDEY we bike the town.
    21:30 με το ποδήλατο σου πλατεία Δημαρχείου.

    http://www.facebook.com/FRIDEY.Cyclists

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/10/11 20:26

    exei poly plaka h syzitish eugenikoi oloi :)
    Pragmatika otan einai ena podilato pas de3ia otan einai 100+ syni8os mirazese thn lorida den apagoreuete apo ton kok. ama mpepename oloi se mia sira tote ka8e fora pou kobame dromo 8a perimene o kosmos para poly wra. Alos ebas logos pou mazeuomaste olou mazi kai katalambanoume olh thn lorida einai epidi exoume kai paidia mesa.
    Oso gia thn astimonia sthn Athina otan ginonte megales boltes syni8os mpenei peripoliko mprosta kai piso san akolou8ia kai klinei olh h kifisias gia 45 lepta epidi pernaen konta sa 1000+ atoma.
    oso gia tous odhgous edo den satamatane se diabaseis paizwn perimenete na exoun sebasmo se podilates nai nai se autous tous xouligkan pou klinoun ton dromo. basika otan klinoun ta ama3ia ton dromo parakolish sygkinoniwn den einai?
    anyway prepei na prosexoume thn omada tis paraskeues na min spame epidi einai kai pio epikyndino kai afinoume tous odhgous na brizoun monoi tous. 8a iremisoun kai autoi kapia stigmh. Opos anexomaste ta ma3ia kai ta mixanakia 8a anextoun kai emas opote min dhmiourgite entash.

    MARINOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος11/10/11 20:28

    εγω παντως κυκλοφορω με ποδηλατο και κανω και τις προπονησεις μου με το ποδηλατο. Επισης τηρω τον Κ.Ο.Κ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. Ευχομαι σ'άυτους που κυκλοφορουν με τα αυτοκινητα τους, να μεινουν 3 μηνες διχως βενζινη "Μιας και ειναι επικαιρο θεμα" να τους δω τι θα κανουν. Γιατι φιλοι οδηγοι του αυτοκινητου δεν λετε τιποτα για το οτι αυτη τη στιγμη εχουν μπλοκαρει αρκετοι δρομοι απο ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ που περιμενουν να γεμισουν το ντεποζιτο τους; ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΣΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος11/10/11 22:00

    Προς Οδηγους, ειστε τα παρασιτα που κανουν την ζωη μας ανυποφορη με τα καυσαερια σας, ΔΕΝ γουσταρω να αναπνεω τα σκατα που καιτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος12/10/11 12:08

    Παντα θα υπάρχουν κ μερικοι που θα δυσανασχετούν, ας τους ακούσουμε αλλα εφ όσον οι περισσότεροι συμφωνούν με αυτή την προσπάθεια που γίνεται τότε συνεχίζουμε προσπαθόντας να γινόμαστε ολο κ καλύτεροι...Δε θα ήταν άσχημο να κάναμε και προτάσεις στο Δημο για το πως θα μπορούσε να κάνει λίγο πιο εύκολη τη ζωή των ποδηλατών..ακόμα και με το πιο απλό να δημιουργηθούν θέσεις παρκινγκ.

    http://www.aplotaria.gr/2011/02/chiosbikestands/

    http://www.doorado.eu/mpares-podilaton/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος12/10/11 21:32

    Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευη στις 9,30 μμ στο Δημαρχείο για την βόλτα και την παρέα και κυρίως όσους τα βάζουν με τους ποδηλάτες
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος12/10/11 22:52

    re afton ton edire o mavrakis sto volley stin kremasti!ton xontrouli!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος13/10/11 18:47

    paraskevi ferte olous tous filous sas na paralisi i poli!! ;) ;) paraskevi 21:30 sto dimarxio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος14/10/11 11:44

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΗΔΑΩ ΜΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΑΡΙΤΣΕΝΗ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΜΠΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *