ροή ειδήσεων

Chemtrails στη Ρόδο (photos)

Όχι πως είναι κάτι καινούριο αλλά και λόγω του καλοκαιριού είχαμε καιρό να τα δούμε. Μέσα στο καλοκαίρι οι αεροψεκασμοί ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι, τουλάχιστον την μέρα. Μόλις ήρθε το φθινόπωρο δεν υπήρξε ούτε μια καθυστέρηση, αμέσως έκαναν την εμφάνιση τους και τα αεροπλάνα...

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δεν είναι και οι καλύτερες ποιοτικά που θα μπορούσαν να είναι καθώς είναι βγαλμένες με την φωτογραφική του κινητού. Παρόλαυτα φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για chemtrails όπως επίσης είναι ξεκάθαρο το πόσο απροκάλυπτα μας το δείχνουν.
Νιώθει κανείς που είναι γνώστης ότι γίνεται κάτι πάνω από το κεφάλι του και δεν μπορεί να κάνει τίποτα να το αλλάξει. Δυστυχώς η τακτική της νέας τάξης πραγμάτων να αγνοεί τους λαούς φέρνει αποτελέσματα.
Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας... 









Η τελευταία φωτογραφία δείχνει τα σύννεφα που αρχίζουν και μαζεύονται μετά από το πέρασμα των αεροπλάνων, είναι τα γνωστά σύννεφα  που μοιάζουν με δανδέλα.


anoixti-matia.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/10/11 23:14

    Καλά μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ φαντασία!!!
    Είναι πασίγνωστο ότι στα ύψη που πετάνε τα αεροπλάνα επικρατεί ισχυρό ψύχος με αποτέλεσμα οι υδρατμοί που παράγονται από την καύση των καυσίμων στους κινητήρες να συμπυκνώνονται άμεσα και όταν δεν υπάρχει άνεμος σε εκείνο το ύψος να εμφανίζονται αυτές οι γραμμές (οι οποίες άπλα διαλύονται άμεσα όταν τύχη να φυσάει).
    Αυτός που τα γράφει η τελείως φαντασιόπληκτος είναι ή προσπαθεί να τρομάξει τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/10/11 01:41

    Δεν γνωρίζω σε ποια περιοχή ή πότε είναι τραβηγμένες οι φωτογραφίες αλλά εχθές (21/10/2011) άκουσα ανακοίνωση στο ραδιόφωνο ότι θα γίνονταν αεροψεκασμοί για τις ελιές, σε κάποιες περιοχές της Ρόδου (θυμάμαι Μαλώνα και γενικά προς νότια Ρόδο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/10/11 10:03

    Αναρωτιέμαι οι ίδιοι οι πολιτικοί και οι περίοικοι τους πού βρίσκονται την περίοδο που γίνονται αυτοί οι ψεκασμοί? Θα πέφτει σύρμα...σίγουρα.

    Στον απο πάνω : κι εγώ άκουσα κάτι για αεροψεκασμό για το δάκο στη Ρόδο.

    Στο πρώτο που έτρεξε να σχολιάσει : δηλαδή κύριε τα chemtrails είναι προϊόν φαντασίας? Μήπως είστε πιλότος ή μηχανικός αεροσκαφών? ή μήπως ΕΣΕΙΣ προσπαθείτε να καθησυχάσετε τον κόσμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/10/11 11:24

    Μαλλον κανενα λαμογιο πολιτικος ειναι η κανενας παρατρεχαμενος σφουγγοκολαριος που του πετανε κανενα κοκκαλακι τα αφεντικα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/10/11 14:56

    Καμία σχέση με το ψέκασμα για τν δάκο. Και για το πρώτο σχόλιο να κάνω μια ερώτηση;
    Δεν γίνεται σε όλα τα αεροπλάνα η ουρά να μένει σταθερή, τι γίεται λοιπόν; επιλέγει μόνο συγκεκριμένα αεροπλάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/10/11 17:56

    Η ουρά παραμένει στη θέση της για μερικά λεπτά αν οι συνθήκες εκεί πάνω το ευνοούν ή διαλύονται σε μερικά δευτερόλεπτα αν οι συνθήκες δεν ευνοούν.

    Επειδή τυγχάνει να έχω ένα μικρό ας το πούμε ρανταράκι που βλέπει και σε ποια ύψη πετάνε αυτά τα αεροπλάνα, από ποιο αεροδρόμιο ξεκινήσανε και πού πανε, τι τύπος είναι κλπ, σας λέω ότι όλα είναι πτήσεις κανονικές και γνωστές. Σήμερα ας πούμε φαίνονται επίσης τέτοιες γραμμές αρκετά συχνά.

    Όποιος έχει τέτοιες ανησυχίες, ας διαβάσει μετεωρολογία, ας δει κανένα χάρτη με τους αεροδιαδρόμους που περνάνε πάνω από το νησί (από κάποιο ύψος και πάνω δύναται να μην ακολουθούν ακριβώς τις διαδρομές)και μετά ας αναμασάει αυτά που λένε οι συνομοσιολόγοι.

    Δεν είναι ψεκαστήρια, είναι πτήσεις σαν όλες αυτές που ξέρουμε. Ψεκασμοί βέβαια γίνονται, με στόχο τη γεωργία (είτε για το δάκο, τα κουνούπια, είτε για τη μετατροπή του χαλαζιού σε βροχή). Και βέβαια δεν είναι κρυφά.

    ΥΓ: ρανταράκια σαν αυτό που σας λέω μπορεί ο κανθένας να προμηθευτεί από το ίντερνετ, δε θέλει άδεια και δεν εκπέμπει ακτινοβολία. Είναι μόνο δέκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/10/11 22:00

    Για να σχηματιστουν condensation trails, που μενουν σταθερα πρεπει να υπαρχει αρκετη υγρασια στο υψος που πεταει το αεροπλανο, και σχεδον καθολου ανεμος, ωστε να μην τα διαλυσει. Η υγρασια εχει να κανει και με τις μετεωρολογικες συνθηκες, που διαφερουν απο εποχη σε εποχη.
    Ναι ειμαι πιλοτος. Οχι δεν σας ψεκαζω.

    Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/10/11 03:57

    Ρε για σκεφτειτε λογικα! Σιγα μην σπαταλουσαν τα χημικα τους σε μας τους ροδιτες. Το σμαραγδενιο νησι ψηφηζει ΠΑΣΟΚ, οποτε ολα ενταξει για την Νεα Ταξη Πραγματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/10/11 18:03

    Το μόνο που μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να πιστεύει τέτοια πράγματα είναι αερομπΖεκασμοί! Από τώρα πιστεύω και εγώ. By the way κάποιος να βγάλει ανακοίνωση πως η απεργία των εγκεφαλικών λειτουργιών/τμήμα οπτικοακουστικής ανάλυσης έχει λήξει ως παράνομη και καταχρηστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/10/11 21:32

    Ο αποπάνω μου έχει διαβάσει το τεστ του James Dashner;

    Εγώ παλιά ήμουν πιλότος και παρά τη θέλησή μου, έχω μπζεκάσει αρκετά. Ποτέ όμως δεν προειδοποίησα τους πολιτικούς. Μόνο τα παιδιά και τα εγγόνια μου και τους φίλους μου...

    Μπζεκαζμοί υπάρχουν. Σταματήστε να παραπληροφορείτε τον κόσμο. Ευτυχώς, που υπάρχουν άτομα σαν τον γράφοντα, που αυτοτιτλοφορείται γνώστης, να μας ενημερώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *