ροή ειδήσεων

Άξιος..3Χ3..92-75 την Ζαλγκίρις Κάουνας (vid) και τώρα η... ΤΣΣΚΑ

Το 3Χ3 στην φετινή Euroleague πέτυχε την Παρασκευή (4/11) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 92-75 της Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Ζέλικο...
Ομπράντοβιτς δυσκολεύτηκαν αρκετά, αλλά κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς και πάνε αήττητοι στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ. Πολύ μέτρια εμφάνιση από τους πράσινους στο πρώτο μέρος, βελτιώθηκαν αισθητά στην συνέχεια και με ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο, έφτασαν στην τελική επικράτηση.
Αμφίρροπο ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια και τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ (11-12, 5'). Οι πράσινοι λειτουργούσαν πολύ καλά στην επίθεση, αλλά όχι και στην άμυνα, με τους λιθουανούς να το εκμεταλλεύονται, κυρίως με τον Ράκοβιτς και να κρατούν την επαφή τους με το σκορ (25-18, 10').
Νωθρό ήταν το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι υπέπεσαν σε λάθη και είχαν κακές επιθετικές επιλογές, με αποτέλεσμα η Ζαλγκίρις, με ένα γρήγορο 10-0, να πάρει το προβάδισμα στο σκορ (25-28, 12').
Σε εκείνο το σημείο, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς βελτίωσαν την εικόνα τους και με επιμέρους σκορ 7-2, πήραν εκ νέου το προβάδισμα (22-20, 14'). Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την ομάδα του Τριφούνοβιτς να πηγαίνει στα αποδυτήρια με ένα προβάδισμα τεσσάρων πόντων (42-38, 20').
Δυνατά ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο η ελληνική ομάδα, με τον Διαμαντίδη να πετυχαίνει δύο συνεχόμενα τρίποντα και να βάζει τον Παναθηναϊκό μπροστά με δύο πόντους (44-42, 22').
Οι πρωταθλητές Ευρώπης αύξησαν την πίεση τους στην άμυνα, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην επίθεση των λιθουανών και με τρίποντο του Διαμαντίδη, αύξησαν την διαφορά τους στους οκτώ (53-45, 26'). Με καλάθια των Καλάθη και Καϊμακόγλου, οι πράσινοι έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την τρίτη περίοδο, προηγούμενοι με εννέα (64-55, 30').
Παρά τις προσπάθειες του Γουίμς, οι Λόγκαν, Σάτο και Βουγιούκας είχαν τις απαντήσεις και ο Παναθηναϊκός συντηρούσε την διαφορά του σε διψήφιο αριθμό (74-62, 33'). Η εξαιρετική άμυνα και ενα τρίποντο του Σμιθ έδωσαν αέρα 15 πόντων στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού (77-62, 34').
Διαδικαστικό χαρακτήρα απέκτησε η συνέχεια της αναμέτρησης, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί της Ζαλγκίρις με το τελικό 92-75 και να πανηγυρίζει την τρίτη του νίκη, σε ισάριθμους αγώνες, στην φετινή Euroleague.


Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/11/11 07:20

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ! ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ..ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/11 08:19

    Κακα τα ψεματα ο Παναθηναικος στο μπασκετ ειναι η Μπαρτσελονα του ποδοσφαιρου!! Τεραστια ομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *