ροή ειδήσεων

Προβάδισμα 7 μονάδων δίνουν στη Ν.Δ. νέες δημοσκοπήσεις

Προβάδισμα 7 μονάδων δίνουν στη Ν.Δ. νέες δημοσκοπήσεις
Υπέρ κυβέρνησης εθνικής ανάγκης το 52%
Σε νέα δημοσκόπηση για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» το 52% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ για κυβέρνησης εθνικής ανάγκης, ενώ το 36% τάσσεται υπέρ της διενέργειας πρόωρων εκλογών... Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 7,5%.

Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσκόπηση για το «Έθνος της Κυριακής», το 45% θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ενώ το 41,7% τάσσεται υπέρ της προκήρυξης εκλογών και το 10,3% υπέρ της ολοκλήρωσης της θητείας της κυβέρνησης. Περισσότεροι από 5 στους 10 (54,85)πάντως εκτιμούν πως η όποια νέα κυβέρνηση δεν θα έχει περιθώρια να εφαρμόσει διαφορετική πολιτική. Στην πρόθεση ψήφου της συγκεκριμένης δημοσκόπησης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με διαφορά 7,15 μονάδων.

Συγκεκριμένα στη δημοσκόπηση για το «Πρώτο Θέμα» η ΝΔ συγκεντρώνει 22,5% και το ΠΑΣΟΚ 15% και ακολουθούν ΚΚΕ 7,8%, ΛΑΟΣ 5,7%, ΣΥΡΙΖΑ 5,3%, ΔΗΣΥ 2,2%, ΔΗΜΑΡ 3,75, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ -ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,7%, ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 0,9%.

Στη δημοσκόπηση τους ΕΘΝΟΥΣ η ΝΔ συγκεντρώνει 22,2%, το ΠΑΣΟΚ 15,15% το ΚΚΕ 8,2 %, το ΛΑΟΣ 5,8%, η ΔΗΜΑΡ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,2%, η ΔΗΣΥ 2,4%, οι Οικολογοι -Πρασινοι 2,3% , το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 1,6%newsneast

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *