ροή ειδήσεων

Εκτός προγράμματος ήττα του Παναθηναϊκού στη Γερμανία από τη Μπάμπεργκ (76-79)

Εχοντας το μυαλό του στο ντέρμπι της Κυριακής (20/11) με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στην Γερμανία...
και ηττήθηκε από την Μπάμπεργκ με 76-79, για την 5η αγωνιστική της Euroleague.
Νωθρό ήταν το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση. Η αστοχία, τα πολλά λάθη και η κακή άμυνα της ελληνικής ομάδας, έδωσαν το δικαίωμα στους γερμανούς να πάρουν ένα προβάδισμα πέντε πόντων (9-4, 5'). Με πέντε συνεχόμενους πόντους του πολύ καλού Καλάθη, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια (9-9, 6').
Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, ωστόσο δύο εύστοχα τρίποντα, ένα του Διαμαντίδη και ένα του Σμιθ, έβαλαν σε θέση οδηγού το Τριφύλλι, στο τέλος της πρώτης περιόδου (19-16, 10').
Οι πράσινοι ξεκίνησαν το δεύτερο δεκάλεπτο, έτσι όπως τελείωσαν το πρώτο. Με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Καϊμακόγλου, η ελληνική ομάδα άνοιξε την διαφορά της στους επτά πόντους (25-18, 11').
Οι γερμανοί δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στην πολύ καλή άμυνα των πρωταθλητών Ευρώπης, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ομπράντοβιτς να χτίσει μια διαφορά εννέα πόντων (31-22, 14'). Η Μπάμπεργκ απάντησε έξω από τα 6,75μ. και με δύο συνεχόμενα τρίποντα, μείωσε γρήγορα στους τρεις (28-31, 15').
Παρά τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού να αυξήσει ξανά την διαφορά, η Μπάμπεργκ έβρισκε τον τρόπο να κρατάει την επαφή της με το σκορ, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να βρει την ελληνική ομάδα στο ισχνό +3 (40-37, 20').
Η Μπάμπεργκ μπήκε πολύ δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Παναθηναϊκού και με ένα γρήγορο 6-0, πήρε κεφάλι στο σκορ με τρεις (43-40, 22'). Οι πράσινοι απάντησαν με ένα 5-0, για το 43-45 στο 23'.
Σε ντέρμπι εξελίχθηκε η συνέχεια της περιόδου, με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια και τους γηπεδούχους να οδηγούν το σκορ (49-47, 25'). Με τον Μάριτς να... ξυπνάει και τον Καϊμακόγλου να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση, οι πράσινοι συνήλθαν και πήραν εκ νέου μία διαφορά έξι πόντων (59-53, 28').
Σε εκείνο το σημείο, οι Τζέικομπσεν και Τζένκινς ανέλαβαν δράση για την Μπάμπεργκ, η οποία με ένα σερί 7-0, πήγε πρώτη στο τέταρτο δεκάλεπτο (60-59, 30').
Εχοντας το μομέντουμ υπέρ τους, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την τελευταία περίοδο, εκμεταλλεύτηκαν την πολύ κακή λειτουργία του Παναθηναίκού σε άμυνα και επίθεση και με τρίποντο του Γκαβέλ, ξέφυγαν με επτά (66-59, 32'). Με ηγέτη τον Τζένκινς, η Μπάμπεργκ κρατούσε την διαφορά των επτά πόντων (71-64, 34').
Με δύο τρίποντα, ένα του Διαμαντίδη και ένα του Σάτο, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και με επιμέρους σκορ 8-3, μείωσε στο καλάθι, 72-74, δύο λεπτά πριν την ληξη του αγώνα. Σε θρίλερ εξελίχθηκαν τα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Ρόμπερτς να ευστοχεί σε μία βολή και να δίνει προβάδισμα τριών πόντων στους γηπεδούχους, 77-74, 22'' πριν το τέλος.
Στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων, οι Καλάθης και Διαμαντίδης αστόχησαν σε σουτ τριών πόντων, με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει την δεύτερη ήττα του στην Euroleague από την Μπάμπεργκ, με 76-79.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *