ροή ειδήσεων

«Ενημέρωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 3 Νοεμβρίου το απόγευμα η ημερίδα «Ενημέρωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία» που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΠΑΣΠ Ρόδου σε συνεργασία με την Ομάδα Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Αδελφότης Αίματος»...
Στην κατάμεστη από νέους αίθουσα «Κλεόβουλος» του Πανεπιστημίου Αιγαίου , με την παρουσία εκπροσώπων του Δήμου , της Εκκλησίας , Κοινωνικών Φορέων , της Διοίκησης του Νοσοκομείου Ρόδου ,τον Σταθμό Αιμοδοσίας,εκπροσώπους πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργανώσεων Εθελοντών Αιμοδοτών ,παλαιών και νέων Εθελοντών Αιμοδοτών , και επιστημόνων από τον Ιατρικό χώρο , αφού προηγήθηκε λεπτομερής και σε βάθος ενημέρωση για το θέμα που αποτελούσε αντικείμενο της εκδήλωσης ,ακολούθησε διάλογος με ερωτήσεις και απαντήσεις που επέλυσαν απορίες σχετικές με την Αιμοδοσία γενικότερα.
Χαρακτηριστικό της επιτυχίας της εκδήλωσης και του ενθουσιασμού που επiκράτησε ήταν η μετά το πέρας της αυθόρμητη προσέλευση περίπου 25 νέων στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου προκειμένου να δώσουν Εθελοντικά Αίμα ( οι περισσότεροι από τους οποίους για πρώτη φορά ).
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους όσους με την παρουσία τους μας τίμησαν και συνετέλεσαν στην πρωτοφανή αυτή για τα Αιμοδοτικά δρώμενα της Ρόδου εκδήλωση που άνοιξε νέους ορίζοντες για το μέλλον της Αιμοδοσίας στην περιοχή μας. Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε επίσης τόσο την εταιρεία ΒΑΠ Κουγιός για την - για πολλοστή φορά - ευγενική προσφορά των αναψυκτικών της ημερίδας ,όσο και τον Τηλεοπτικό Σταθμό ΘΑΡΡΙ που βρίσκεται διαρκώς κοντά μας προβάλλοντας κάθε δραστηριότητά μας .



Σχόλια

  1. ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ5/11/11 00:03

    Οποιος νεος η νεα επιθυμει να γινει μελος στην ομαδα μας για την διαδοση της εθελοντικης αιμοδοσιας μπορει να επικοινωνησει μαζι μας στο ethelontes@hotmail.gr .Eλατε να γινουμε μια μεγαλη παρεα και με το εργο μας να βοηθησουμε τους συνανθρωπους μας που χρειαζονται αμεσα αιμα.Περιμενουμε την ανταποκριση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *