επικαιρότητα

Δεν πληρώνουν τα χαράτσια οι συνταξιούχοι της Ρόδου

Διατρανώνουν την αντίθεσή τους στα χαράτσια οι συνταξιούχοι της Ρόδου. Δηλώνουν αποφασισμένοι να αρνηθούν να πληρώσουν τα χαράτσια που συνεχώς επιβάλλει η κυβέρνηση... σύμφωνα με συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων στα γραφεία της πρώην ΤΕΔΚΔ.
Οι συνταξιούχοι, όπως επισημάνθηκε, δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, αφού θα κάνουν το επόμενο χρονικό διάστημα, παρεμβάσεις και καταλήψεις μαζί με τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ, στο Νοσοκομείο και σε άλλους φορείς του δημοσίου.Το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Ρόδου, έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλία και συγκεντρώνει τα δυσβάστακτα χαράτσια που αρκετοί δεν μπορούν να πληρώσουν.Η συγκέντρωση των σχετικών αιτημάτων, άρνησης πληρωμής των φόρων αυτών γίνεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στους χώρους του Εργατικού Κέντρου.

newsbomb.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά