ροή ειδήσεων

«Στο χείλος του γκρεμού ο Διαγόρας»

«Στο χείλος του γκρεμού ο Διαγόρας»Ο πρόεδρος του Διαγόρα, Μιχάλης Σταθόπουλος εξέπεμψε σήμα κινδύνου για τον Διαγόρα και τόνισε ότι η ομάδα της Ρόδου βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού...

Σε δήλωση που έκανε τη Δευτέρα (07/11) ο πρόεδρος του Διαγόρα, Μιχάλης Σταθόπουλος ζήτησε τη συστράτευση όλων, διαφορετικά οι «κυανέρυθροι» θα καταρρεύσουν.

Αναλυτικά ανέφερε:

«’Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά είχε και καλά αλλά και κακά νέα.

Στα καλά νέα ο Διαγόρας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην football League, στέλνοντας το ”μήνυμα” στον φίλαθλο κόσμου της Ρόδου (κι όχι μόνον) ότι αυτός ο τόπος (αλλά και τα Δωδεκάνησα γενικότερα) ”κρύβουν” μέσα τους ”ποδοσφαιρική φλέβα χρυσού” η οποία παρέμενε χρόνια τώρα αναξιοποίητη.

Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές στο παρελθόν η αξιοποίηση των νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών αποτελεί ”μονόδρομο” για τη διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας, προκειμένου να γυρίσει οριστικά ”σελίδα” η ομάδα, βάζοντας μεταξύ άλλων και τις βάσεις για την οικονομική της εξυγίανση.

Στα άσχημα νέα τώρα.

Με μεγάλη μας λύπη νιώσαμε χθες ”στο πετσί μας” όλοι μας, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, την πλήρη εγκατάλειψη από τους φιλάθλους της Ρόδου. Στον αγώνα με τον Θρασύβουλο στάθηκαν στο πλευρό μας 150-160 φίλοι της ομάδας (τους οποίους και ευχαριστούμε ολόψυχα), ένας αριθμός που προκαλεί θλίψη σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με τα κοινά της ομάδας.

Όσο σκληρό κι αν σας ακουστεί αυτή η εικόνα στις εξέδρες αποδεικνύει ότι οι Ρόδιοι έχουν ”γυρίσει την πλάτη” στο ιστορικό σωματείο του Διαγόρα, από τη στιγμή, μάλιστα, που ”κατέρρευσε” φέτος σαν ”χάρτινος πύργος” και η δικαιολογία της ”κυριαρχίας” στο roster αλλοδαπών ”μισθοφόρων” και ποδοσφαιριστών που δεν έχουν καμία σχέση με το νησί μας και τον κόσμο της ομάδας, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

Η εγκατάλειψη επεκτείνεται φυσικά και στην ιδιοκτησιακή ”σκηνή” της ΠΑΕ.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης δήλωσε πρόσφατα ότι δεν μπορεί να συμπαρασταθεί οικονομικά αλλά και να τηρήσει τις (προφορικές) δεσμεύσεις του απέναντι στη νέα διοίκηση.

Είπε ότι μας παραδίδει ”εν λευκώ” τη διαχείριση και μας ανέθεσε το δύσκολο έργο της ανεύρεσης νέου επενδυτή ή ιδιοκτήτη, χωρίς ωστόσο να ορίσει το πλαίσιο και τις προϋποθέσεις και πάνω απ’ όλα, χωρίς να δεσμευθεί με την υπογραφή του σε κάποιο επίσημο έγγραφο.

Δυστυχώς όμως υπάρχει και συνέχεια…

Πριν από ένα 15νθήμερο ”έπεσε στο κενό” το κάλεσμά μας σε παράγοντες που πρόσκεινται φιλικά στον Διαγόρα. Η ανταπόκριση ήταν, σχεδόν, μηδενική.

Σκοπεύουμε να επιχειρήσουμε άλλη μια παρόμοια ”απόπειρα” για να ”μετρήσουμε” τις δυνάμεις μας διότι έχουμε φθάσει στο σημείο να μην μπορούμε πια να προβιβάσουμε από την ερασιτεχνική ομάδα άλλα 3 νέα παιδιά για να διευκολύνουμε το έργο του κ. Ντόστανιτς, τον οποίο και ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την υπομονή που κάνει και που σπάνια συναντάς σε επαγγελματίες προπονητές.

Κάποιοι έχουν παρεξηγήσει ή δεν έχουν καταλάβει ακόμη το ρόλο μας στον Διαγόρα. Δεν αναλάβαμε τη διοίκηση ως ”μπροστινοί” του κ.Χρυσοχοϊδη για να εξυπηρετήσουμε κάποιο σχέδιο του μεγαλομετόχου.

Αναλάβαμε την ΠΑΕ για να θέσουμε σε λειτουργία το δικό μας project το οποίο στηρίζεται, αποκλειστικά, στα πόδια του νεαρού και ανερχόμενου Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Μέσα σε ένα 3μηνο προλάβαμε να ”δεθούμε” μεταξύ μας και να αγαπήσουμε (ο καθένας από το μετερίζι του) αυτή την προσπάθεια.

Δυστυχώς όμως οι ομάδες δεν στέκονται όρθιες μόνον με την αγάπη και το μεράκι. Αν δεν υπάρξει συσπείρωση και συστράτευση ο Διαγόρας θα καταρρεύσει μέσα στη χρονιά.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά το μήνυμά μας να βρει αποδέκτες, διότι ο χρόνος και τα ψέματα τελείωσαν. Ο Διαγόρας βρίσκεται στο ”χείλος του γκρεμού”. Αυτή είναι η αλήθεια».

mavroprovato.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/11/11 06:12

    Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο κλαιγεστε τωρα? Οταν στηνατε τα παιχνιδια και βγαζατε ενα σωρο λεφτα εμας δεν μας ξερατε διναμε τα ωραια μας φραγκακια για να βλεπουμε 18 πουλημενους!
    Εγω σαν διαγοριτης αλλα και πολλοι φιλοι μου δεν προκειτε να ξαναπατησουμε στο γηπεδο! Και καλο ειναι ολος ο κοσμος να σας γυρισει την πλατη! Ειστε η Ντροπη του νησιου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/11 16:50

    εχουν τα μουτρα και μιλανε χωρις ντροπες και κομπλεξ.

    παντως βγαζω το καπελο στους οπαδους του διαγορα που πηραν το θεμα προσωπικα και αρνουνται να ξαναπανε γηπεδο μεχρι να καθαρισει η ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *