ροή ειδήσεων

Προβολή της κρουαζιέρας στα νησιά του Αιγαίου

Ιδιαίτερα αισιόδοξα είναι τα νέα από την εκδήλωση προβολής της κρουαζιέρας στα νησιά του Αιγαίου από ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις... με τη στήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Πεκίνο.
Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ενώ συμμετείχαν δεκάδες δημοσιογράφοι , τουριστικοί πράκτορες και φορείς του κινεζικού τουρισμού.

Συγκεκριμένα , παρουσιάστηκαν όλα τα πλεονεκτήματα της επιλογής της κρουαζιέρας ως τρόπου διακοπών για όλες τις ηλικίες, αλλά κυρίως προβλήθηκαν οι δυνατότητες που προσφέρουν τα ελληνικά νησιά για μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών που συνδυάζει τον πολιτισμό, την ιστορία, την αρχιτεκτονική, την αισθητική των χρωμάτων και την εναλλαγή των φυσικών τοπίων.

Η Ελλάδα διαθέτει όχι μόνο τις γεωφυσικές προϋποθέσεις, αλλά και την απαραίτητη εμπειρία πολλών χρόνων, τις σύγχρονες υποδομές και το εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό για να προσφέρει μια άνετη και ψυχαγωγική κρουαζιέρα. Τα προτερήματα αυτά μπορούν να αποτυπωθούν στα ακόλουθα σημεία:

- σύγχρονα κρουαζιερόπλοια
- πνεύμα φιλοξενίας
- ποιότητα υπηρεσιών
- προσιτές τιμές

Η κα Κ. Πρωτομαστόρου, εκπροσωπώντας την τουριστική εταιρεία Louis Cruises, παρουσίασε τα κρουαζιερόπλοια της εταιρίας, τις υπηρεσίες που παρέχουν και τα ποικίλα δρομολόγια στα ελληνικά νησιά τα οποία πραγματοποιεί η εν λόγω εταιρεία. Τόνισε δε ότι το κινεζικό κοινό δε θα πρέπει να θεωρεί την κρουαζιέρα ως ακριβή επιλογή, αλλά αντίθετα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η κρουαζιέρα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Η εκπρόσωπος της εταιρείας Louis Cruises παρουσίασε νέα πακέτα κρουαζιέρας που συνδυάζουν τη γαμήλια τελετή των Κινέζων στη Σαντορίνη με το γαμήλιο ταξίδι τους στο Αιγαίο.

Με τη χρήση μαγευτικών εικόνων από τα ελληνικά νησιά, η κα Πρωτομαστόρου προσκάλεσε τους Κινέζους να δοκιμάσουν την εμπειρία της κρουαζιέρας στο Αιγαίο.

Την εμπειρία της από την κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά ανέφερε και η δημοσιογράφος του κινεζικού πρακτορείου ειδήσεων Xinhua, κα Liang Keqiang, ως προσκεκλημένη του Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας Πεκίνου.

Η κα Liang μετέφερε, με την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα και τους Έλληνες ύστερα από την παραμονή της στην Αθήνα για τρία χρόνια ως ανταποκρίτρια, την προσωπική της εμπειρία για την κρουαζιέρα στο Αιγαίο, τη φυσική ομορφιά των ελληνικών νησιών και το φιλόξενο χαρακτήρα των Ελλήνων.

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *