ροή ειδήσεων

Αδέσποτα σκυλιά δαγκώνουν κατοίκους της Ρόδου

Ένα ακόμη κρούσμα επίθεσης σκύλων σε πεζό σημειώθηκε στην πόλη της Ρόδου
Νωρίς το πρωί της Πέμπτης ένας κάτοικος δέχθηκε επίθεση από μία αγέλη αδέσποτων...
με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια.

Την Τρίτη, μία γυναίκα πάνω στον πανικό της όταν είδε τα σκυλιά να κατευθύνονται προς το μέρος της έπεσε στο πεζοδρόμιο και έσπασε το πόδι της. Το Οκτώβριο, δεκαπέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα από δάγκωμα σκύλων.

newssalonika.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/11/11 00:05

    τελειωσε η τουριστικη σαιζον και φαινεται οτι καποιοι ενοχλουνται που εμειναν πισω τα αδεσποτα, που τα εχουν παρατησει καποιοι ανευθυνοι. Καλο ειναι να διασταυρωθει η ειδηση, αν ειναι αληθεια? ή ,μηπως καποιοι ετοιμαζονται με αυτη την προφαση να τα ξεπαστρεψουν με φολες οπως βλεπουμε πολυ συχνα , φετος οι φολες μπηκανε παντου και στους Αγ. ΠΑποστολους και στην Ιξιά και στον Σπανό απ εξω και σε πολλα μερη. Εφ οσον νομιζετε πως ενοχλουν , βοηθηστε ολοι να γινει ενα μεγαλο κυνοκομειο και μην πετατε στο δρομο τα σκυλακια και τα γατακια σας. Να κανουμε και αυτοκριτικη , οχι μονο κριτικη ,και να βαζουμε κανενα χερακι βηθειας και εθελοντισμου αλλιως θα εμφανιστουν κατι διποδα τερατα σαν τον αλλον που τουφεκισε στις Φαννες τον σκυλο που συνοδευοταν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/11 01:35

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ. ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!
    ΕΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΣΕΙΣ ΨΕΥΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/11 06:07

    Ενταξει οποιος παρατησε το σκυλο του ειναι πολλα κιλα μαλακας...Το θεμα ομως τωρα ειναι οτι αυτα τα σκυλια ορμανε σε παιδια και γενικα οποιος περασει απο διπλα τους!Να πανε να τα μαζεψουν οι αρμοδιοι! Δεν ξερω ποιος εχει την ευθυνη για το μαζεμα της "αγελης" αλλα καποιος πρεπει να το κανει! Τα σκυλια ειναι πεινασμενα και μπορει να επιτεθουν σε κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/11/11 08:24

    FOLES PAIDIA OLOI MAZI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/11/11 09:40

    08:24 Προφανως αυτα σε διδαξαν στο σπιτι σου...Αν δεν γουσταρεις ή ειναι κακος ο γειτονας σου τον σκοτωνεις!Με τετοια μυαλα που κουβαλατε κανετε και παραπονα πως εφτασε η χωρα μας να ειναι στον πατο!! κατι τετοιοι σαν εσενα δεν πρεπει να αναπνεουν γιατι μολυνουν τον αερα!!Αντε κοπριτη πρωι πρωι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/11/11 11:58

    kthimerina sta fanaria tsaldari kai m.ptridi olo kai kapoios pou odigei mixanaki peftei apo ta adespota pou kinigan ta mixanakia...den katalabeno giati tha prepei na theoro pio simantika auta apo tin somatiki akeraiotita tou kathenos mas.... simfono oti oi foles den einai lisi alla kai i anektikotita den einai epeisis lisi....an tin epomeni fora simbei se esas i se enan diko sas anthropo tote na do ti apopsi tha exetai!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/11/11 15:55

    11:58 Δεν θεωρει κανεις πιο σημαντικο τον ανθρωπο απο τον σκυλο...Αλλα με βαση την αποψη του σαχλαμαρα 08.24 βγαινεις απο τα ρουχα σου..ειναι λυση ο θανατος των ζωων? Ειναι λυση η φολα? Ειπαμε οποιοι ειναι αρμοδιοι να τα μαζεψουν...και επισης ειναι μεγαλοι αληταραδες οσοι τα παρατησαν! Καταρχην εμεις φταιμε πρωτοι που τα σκυλια καποιοι απο εμας τα πεταξαν στο δρομο...Μετα φταινε αυτοι που πρεπει να τα μαζεψουν και δεν το κανουν..αλλα δεν ειναι λυση ο θανατος των σκυλιων ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/11/11 10:57

    Επισης μην ξεχνατε οτι ο νουμερο 1 λογος που ενα σκυλι θα επιτεθει σε ανθρωπο ειναι επειδη καποιος ανθρωπος εκανε κατι σαυτο το σκυλι.Στο μαντρακι εχει ενα καφε σκυλι και μια μερα πλησιασε κοντα μου και γρυλισε αν μιλησεις σε ενα σκυλι με ηρεμο τονο μπορει φυσικα να μην καταλαβαινει τι του λες ομως απο τον τονο της φωνης γνωριζει τις προθεσεις σου.μετα απο 5 λεπτα το σκυλι καθοταν και το χαιδευα.και διαπιστωσα οτι στην μια μερια του σωματως του εχει ενα τεραστειο καψημο που αργοτερα πληροφορηθηκα οτι καποιος του το εκανε με αναπτηρα....Βλεπετε λοιπον οτι ολα τα κακα ξεκινανε απο τον ανθρωπο....Μην ενοχλειτε τα ζωα και δεν θα σας ενοχλησουν μην ξεχνατε οτι και αυτα εχουν δικαιωμα να βρισκονται σαυτο το μερος οσο εμεις...και μην κατηγορειτε τους φιλοζωους γιατι οι πραγματικοι φιλοζωοι οχι μονο δεν παρατανε ζωα αλλα φροντιζουν και τα αδεσποτα και τα σκυλια που εχουμε δικα μας ειναι πρωην αδεσποτα...
    οσο για αυτους που πετανε φολες η ωρα σας θα ερθει και παρακαλατε να μην σας πετυχει φιλοζωος να κανετε τη βρωμοδουλεια γιατι θα το μετανιωσετε!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/11/11 11:00

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΦΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/11/11 11:28

    εσενα σιγουρα θα σου ταίσουνε την φολα αν σε πιασουνε και ειναι πολυ ευκολο να σε βρουνε απο αυτα που γραφεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/11/11 13:10

    9/11/11 11:00 μακαρι να φας εσυ τη φολα να δεις ποσο πολυ υποφερουν!!! κατι ζωα σαν εσενα αξιζει να σε ξεσκισουν ζωντανο για να νιωσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/12/11 19:13

    Παιδια αυτη η συζητηση εχει γινει πλεον κυνικη......εχει αναρτηθει πανω απο 10 φορες και μια ζωη τα ιδια και τα ιδια. Οι αρμοδιοι και ντροπη σαυτους που λενε για φολες, και και και και τολμη και γοητεια εχει καταντησει το θεμα. Και ακομα λυση δεν εχει βρεθει. Και εμενα με εχουν κυνηγισει απειρες φορες, και εχουν δαγωσει και ατομα πανω στην μηχανη μου ενω οδηγουσα. Λογικα τα σκυλια για να εχουν τετοια επιθετικη συμπεριφορα, τιποτα κολωπεδα θα τα εχουν τσιτωσει. Δραση αντιδραση. Ομως πρεπει να σταματισει αυτη η αιωνια παρλαπιπα και να δραστηριοποιηθει καποιος οι καποιοι να μαζεψουν αυτα τα γαμωσκυλα επιτελους. ΓΑΜΩ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *