επικαιρότητα

Στάση… εισφορών στις εφορίες

Σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα… αγωνίας για την αύξηση των κρατικών εσόδων ως το τέλος του έτους, προκειμένου να «αυγατίσει» ο... προϋπολογισμός, τις τελευταίες εβδομάδες ο εισπρακτικός μηχανισμός του κράτους εμφανίζει εικόνα πλήρους παράλυσης.

Πολύ πριν από τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, της 27ης Οκτωβρίου, στην οποία οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισαν να προχωρήσουν σε «κούρεμα» του ελληνικού χρέους σε ποσοστό 50%, «εκβιάζοντας» ουσιαστικά τον ιδιωτικό τομέα, τις τράπεζες και την ασφαλιστική βιομηχανία να δεχθούν τόσο μεγάλη απώλεια κερδών, στις εφορίες είχαν αρχίσει να παρατηρούνται φαινόμενα αποσύνθεσης.

Η πραγματικότητα αυτή επιδεινώθηκε στις μέρες που ακολούθησαν, με αποτέλεσμα οι επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών να δυσκολεύονται πλέον να κρύψουν την ανησυχία τους, αναφορικά με το πώς θα «κλείσει» και ο Νοέμβριος, ένας εξαιρετικά κρίσιμος μήνας για τα δημοσιονομικά.
statesmen.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά