ροή ειδήσεων

Επίσκεψη στο Σύνδεσμο Υδραυλικών Δωδεκανήσου

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Υδραυλικών Δωδεκανήσου πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου ο επικεφαλής της «Επιμελητηριακής Ενότητας» και υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Μιχάλης Κάρρας...

Στη συνάντηση αυτή είχε την ευκαιρία να ακούσει δια στόματος των μελών του ΔΣ τα χρόνια προβλήματα του κλάδου τους, τα οποία αναζητούν άμεσες λύσεις, καθώς και να τους παρουσιάσει τις θέσεις της παράταξής του για τη μεταποίηση και τους επαγγελματίες.

«Στο πρόγραμμά μας υπάρχουν ξεκάθαρες θέσεις για την εξάλειψη του φαινομένου των λαθροεπαγγελματιών που δραστηριοποιούνται χωρίς από το Νόμο απαραίτητες άδειες ασκήσεως επαγγέλματος ή που συνδυάζουν απασχόληση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και άγρα πελατών στον ιδιωτικό.

Εμείς στηρίζουμε τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την οικοδομή, όπως είναι το δικά σας, το οποίο δοκιμάζεται λόγω ύφεσης και αναδεικνύουμε τις νέες τάσεις και τεχνικές στην Οικοδομή.

Απευθύνω ανοιχτό κάλεσμα προς όλα τα μέλη σας στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της παράταξής μας τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, προκειμένου να διαπιστώσουν και οι ίδιοι ότι έχουμε σαφές πλάνο για όλους τους κλάδους, με προτάσεις ρεαλιστικές και άμεσα εφαρμόσιμες», δήλωσε ο κ. Κάρρας προς τους παρευρισκομένους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *