ροή ειδήσεων

Η Royal Caribbean Cruises θα επενδύσει σε ελληνικά λιμάνια

Στα πλάνα της και η Ρόδος
Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο, η Royal Caribbean Cruises, έχει θέσει στο «μικροσκόπιο» το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να κάνει επενδύσεις στον κλάδο... της κρουαζιέρας, με παράλληλη ανάπτυξη ξενοδοχειακών και εμπορικών υποδομών.

Η εταιρεία σχεδιάζει να κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα και σε αυτό το πλαίσιο εξετάζει τις ευκαιρίες που υπάρχουν στα λιμάνια της χώρας.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του capital.gr, η διεθνής εταιρεία έχει βάλει το τελευταίο διάστημα στο «μικροσκόπιο» έξι ελληνικά λιμάνια, τον Πειραιά, το λιμάνι του Ηρακλείου, της Θεσσαλονίκης, της Ρόδου, της Κω, αλλά και της Μυκόνου.

Ένα από αυτά τα λιμάνια, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, θα είναι το «τυχερό», καθώς θα δει από τη μία στιγμή στην άλλη να μεταμορφώνεται σε... κόμβο κρουαζιέρας, να γίνεται λιμάνι home porting και πόλος υποδοχής χιλιάδων επισκεπτών σε καθημερινή βάση.
Προβάδισμα προς το παρόν φαίνεται να έχουν τα λιμάνια του Ηρακλείου και της Ρόδου, ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία, πάντως, πέρα από το ενδιαφέρον της για τα λιμάνια έκανε γνωστό πως πέρα από τις υποδομές που θα κατασκευάσει στο λιμάνι που θα επιλεγεί, θα προχωρήσει στη δημιουργία ξενοδοχείου 4 αστέρων, ενός συνεδριακού κέντρου 1.000 τμ, καθώς στην κατασκευή εμπορικού κέντρου με εστιατόρια συνολικής έκτασης 3.000 τμ..

capital.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *