ροή ειδήσεων

Ποινική δίωξη στο φύλακα του Αθλητικού Κέντρου Ρόδου

Στις 27/10/2011 μετά από τηλεφωνική καταγγελία που δεχτήκαμε από συγκεκριμένη ζωόφιλη δημοσιεύσαμε...
στο adespoto.gr ένα περιστατικό κακομεταχείρισης σκύλου από το φύλακα του αθλητικού κέντρου. Ως adespoto.gr είμαστε περήφανοι που λάβαμε απάντηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου σχετικά με το συμβάν (25/11/2011, βλέπε παρακάτω) αλλά και που όπως δημοσιεύεται στον τοπικό τύπο της Ρόδου, ασκήθηκε ποινική δίωξη στον άνθρωπο αυτό, μετά από έρευνα που έγινε λόγω της δημοσίευσης του adespoto.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στο σχετικό άρθρο του adespoto.gr όσο και σε τοπικά blogs, όπως το Παράπονα Ρόδου, οπολλοί ήταν αυτοί που σχολίαζαν ως ''τρελλή'' την κυρία που μας ενημέρωσε για το περιστατικό ή που γενικότερα τάχθηκαν κατά των αδέσποτων με το γνωστό επιχείρημα ότι μπορεί να γίνουν...επικίνδυνα για τους ανθρώπους, όπως οι αθλητές στο αθλητικό κέντρο. Μία καραμέλα αρκετών που δεν γνωρίζουν από ζώα και χαρακτηρίζουν επιθετικά και αγέλες...κάθε αδέσποτο που βλέπουν να υποφέρει στη Ρόδο και ιδιαίτερα στην Παλιά Πόλη. Μάλιστα, οι προπονητές στίβου με επιστολή τους ζητούσαν την επιστροφή του υπαλλήλου στη θέση του, θεωρώντας προφανώς ασήμαντη την πράξη του.

Το adespoto.gr όμως επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά, καθώς ποτέ δεν δημοσιεύουμε ειδήσεις για πρόκληση εντυπώσεων, παρά μόνο για προστασία των ζώων που δεν έχουν φωνή αλλά και προς πίεση στις αρχές να κάνουν το καθήκον τους και να διερευνούν κάθε υπόθεση ώστε να διαπιστώνεται αν υπάρχει ή όχι έγκλημα εις βάρος των ζώων.

Δημοσιεύεται λοιπόν από το naro, το paraponarodou και την Δημοκρατική πως:

Ποινική δίωξη σε βάρος ενός δημοτικού υπαλλήλου ασκήθηκε για παράβαση των άρθρων 1 και 8 του Ν.1197/1981 που αφορά την κακομεταχείριση ζώων συντροφιάς!

Ο δημοτικός υπάλληλος φέρεται συγκεκριμένα στη Ρόδο την 27η Οκτωβρίου 2011 ευρισκόμενος σε αθλητικό κέντρο, την ώρα που ένα αδέσποτο σκυλί έπαιζε χαρούμενο με παιδιά, να το στρίμωξε, πιέζοντάς το δυνατά στο λαιμό με το γόνατό του. Σύμφωνα με αναρτήσεις στο διαδίκτυο, που έγιναν αφορμή για τη διενέργεια σχετικής έρευνας, τα παιδιά του φώναζαν να σταματήσει και τελικά ένας από αυτούς τον έσπρωξε δυνατά και έτσι το σκυλί απελευθερώθηκε, ενώ ήταν κατατρομαγμένο και δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Ο ίδιος εξεταζόμενος ισχυρίστηκε ότι την ως άνω ημέρα εθεάθη εντός του αθλητικού κέντρου σκύλος με περιλαίμιο, ο οποίος έτρεχε πίσω από τους αθλητές και ορισμένα από τα παιδιά φοβόντουσαν από την παρουσία του.

Θεώρησε σωστό, όπως είπε, να τον βγάλει έξω από τον αθλητικό χώρο για ευνόητους λόγους και αποφυγή ατυχημάτων.

Ο σκύλος πήγε κοντά σε κάτι αθλητές που έκαναν διατάσεις και είπε σε έναν αθλητή να τον κρατήσει. Τότε, όπως εξιστόρησε, τον έπιασε από το περιλαίμιο για να τον βάλει σε ασφαλή χώρο μέχρι να τελειώσουν οι αθλητές και τα παιδιά. Είπε ακόμη ότι όταν τον κρατούσε ο σκύλος γύρισε το κεφάλι του και τον δάγκωσε στο αριστερό χέρι στο ύψος του καρπού.

Σήκωσε το σκύλο με το δεξί του χέρι για να τον βγάλει έξω, όμως άρχισε να του γλιστρά και για να μην πνιγεί γονάτισε και τον ακούμπησε κάτω, πάντα με δαγκωμένο χέρι.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τότε δέχθηκε ύβρεις από γονείς οι οποίοι ήταν στην εξέδρα και ένα μέρος από αυτούς ήρθε κατά πάνω του βρίζοντάς τον και σπρώχνοντάς τον.
Πήγε εν συνεχεία στην αποθήκη υλικών στίβου και εκεί μετέβησαν δύο κυρίες που συστήθηκαν ως μέλη της φιλοζωικής και του ζήτησαν το ονοματεπώνυμό του για να υποβάλουν μήνυση.

Υποστήριξε επιπλέον ότι παρότι υπάρχει πινακίδα που απαγορεύει την είσοδο στους σκύλους παραβιάζεται από πολλούς κάθε μέρα.

Αυτό που δεν διευκρινίζει είναι αν ήταν ή όχι αδέσποτο. Αν δεν έχει ιδιοκτήτη δηλαδή έχει δικαίωμα να το κακομεταχειρίζεται; Είναι δυνατόν να είναι παρεξήγηση των κινήσεων του από τόσα μάτια, παιδιών και γονέων; Είναι δυνατόν το σκυλί να τον δάγκωσε απρόκλητα; Μήπως δεν γνωρίζει πώς να πιάσει ένα σκυλί τρυφερά και να το οδηγήσει εκτός του χώρου;

Όπως και να έχει, περιμένουμε τη δικαιοσύνη να κρίνει και να αποφασίσει. Συγχαρητήρια στις αρχές, όπως η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου που ασχολήθηκαν με την καταγγελία ώστε να παραδειγματίζονται σιγά σιγά όσοι πολίτες θεωρούν ότι μπορούν να κλωτσάνε, να εγκαταλείπουν, να δηλητηριάζουν, να χτυπάνε ή ό,τι άλλο κάνουν ορισμένοι στη Ρόδο (και σε όλη την Ελλάδα).

Πρέπει όλοι πλέον να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν να φέρονται εχθρικά προς τα ζώα, ότι υπάρχουν νόμοι οι οποίοι τηρούνται γιατί υπάρχουν φιλόζωοι που νοιάζονται και αρχές που λειτουργούν όταν πιέζουμε και απαιτούμε ως πολίτες, ισότιμοι και εμείς!

Η ομάδα του adespoto.gr

Η απάντηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου προς το adespoto.gr στις 25/11/2011:



Η δημοσίευση του adespoto.gr που έγινε αφορμή για τη διενέργεια έρευνας του θέματος:

Ρόδος:Φύλακας στο Αθλητικό Κέντρο προσπάθησε να πνίξει σκύλο!

Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2011

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/12/11 08:03

    Τα έχετε μπερδέψει όλα! Υπάρχουν αγέλες στη Ρόδο που πραγματικά είναι επικίνδυνες για τους περαστικούς!Η υποθέση με τον φύλακα είναι ΑΛΛΗ.Μην κάνετε το άσπρο μαύρο...έχετε απόλυτο δίκιο με τον φύλακα και εκεί θα πρέπει να εστιάσετε την ανάρτηση!Βρήκατε τώρα την υπόθεση του φύλακα και κολλήσατε διπλα τις αγέλες για να δικαιολογήσετε τις επιθέσεις σκύλων σε ανθρώπους!Μην το παρακάνετε κι εσεις έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/11 08:22

    Σωστος ο 08.03!
    Αν πειραξε ο φυλακας καποιο σκυλι να δικαστει! Αλλα οι αγελες που κυκλοφορουν στο νησι ειναι επικινδυνες!Και υπαρχουν πολλα περιστατικα με επιθεσεις απο αυτα τα σκυλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/12/11 08:23

    THANANTOS STA KOPRO SKYLA.DEN KATALABA TON LOGO POU PREPEI O KATH KOMPLEXIKOS POU EXEI SKYLO NA TON AFINEI ELEUTHERO KAI NA KINDINEUOUME.
    ANTE RE
    FOLES H MONH LYSH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/12/11 08:48

    ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΛΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/12/11 09:07

    Η λυση ειναι να μαζευτουν τα ζωα και οχι να τα σκοτωσουν με φολες! Και επιτελους αυτο το μπουρδελο το κρατος να υποχρεωνει τους πολιτες αν θελουν να εχουν κατοικιδιο να τους βαζουν τσιπακι! Ωστε να μην μπορει κανεις να το πεταει στο δρομο οταν το βαρεθει!Εγω προσωπικα δεχτηκα επιθεση στο ζεφειρος απο 6-7 αδεσποτα δεν τα πειραξα απλα περπατημα εκανα και ηρθαν ολα πανω μου...Η αναρτηση βεβαια παει να δικαιολογησει τις αγελες μπερδευοντας μια αλλη υποθεση που δεν εχει καμια σχεση με τις αγελες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/12/11 09:42

    ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΑΝ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ....
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/12/11 10:19

    η απολυτη ξεφτυλα του adespoto.gr

    http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3923:larisa-kynigos-skotonei-paranoma-zarkadi-kai-to-kamaronei-sto-facebook&catid=35:generalnews&Itemid=67#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/12/11 11:04

    mallon perno psyxologikh krish kai eimai trelos poy phga na pnikso ton skylo se toso kosmo kai malista kai sta matia toy paidioy moy poy eixe meta proponhsh...kai mallon timoroyme giati phga na kano thn doyleia m kai mono ayth gia na mhn leei o ka8e antiproedros ths kybernishs oti eimaste koprites.den exw tis eidieteres gnwseis sto pws na pianeis 1 skylo kai den exw ekpaideyth gia ayto.oi mpoges kai h filozoikes omos paroti toys kaloysame thn perasmenh seson na er8oyn kai na paroyn ta skylakia poy pali epiana egw apo mesa ton a8lhtiko xwro den htan poy8ena kai ta taiza kai ta potiza.ti epa8a fetos?trela8hka ksafnika?den peirazei exei sximatisth minitiria anafora enantion m giati den afhsa 1 skylo poy mporei na epeze trexontas piso apo paidia kai a8lhtes alla o skopos moy den htan pote h kakopoihsh toy opoiodhpote zooy.doyleo me to kefali pshla edw kai 9 xronia kai osoi me gnwrizoyn a8lhtes proponhtes dhmosiografoi kai polloi alloi den exw dimioyrgish kanena problhma sthn yphresia m pou panta me meraki kai filotimo ekana-kanw kai 8a kanw.otan omws teleiosei ayth h istoria peite sta paidia m oti den einai o pateras toys anomalos-epikindynos-dolofonos kai na toy apanthsete eseis 'to GIATI s ekanan minisi mpampa'.apla ekana thn doyleia moy kai ama h8ela na kano kako ston skylo den 8a to ekana mprosta se toso kosmo kai eidikotera mprosta sto paidi mou.eyxaristo gia ta kala kai ta kaka sxolia alla kapoia stigmh deite kai thn allh apopsh h akoma kai na er8ete sthn dikh m 8esh kai pali eyxaristw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/12/11 11:34

    11:04 Μην φοβασε τιπποτα φιλε μου! Η κληση που σου εγινε ηταν "αναγκαστικη" επειδη καποια εκανε καταγγελια! Σιγουρα θα σε απαλλαξουν απ'ολα! Εσυ συνεχιζε να κανεις σωστα ην δουλεια σου και μην αφηνεις τα σκυλια να μπαινουν σε χωρους που εχει ανθρωπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/12/11 11:37

    συγχαρητηρια στον υπαλληλο που εκανε σωστα τη δουλεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/12/11 11:41

    Fola stous rodites pou theoroun lysi ti fola!koblexikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/12/11 12:04

    η λύση εκεί μέσα είναι να μπει μια σοβαρή περίφραξη και ένα πρόγραμμα για ελευθέρους ασκούμενους και ώρες των σωματίων και αθλητών... γίνετε χαμός... από όλες τις πόρτες μπαίνουν όποιος θέλει και όταν θέλει,δεν λειτουργούν έτσι αθλητικές οι εγκαταστάσεις, ιδιαιτέρα όταν είναι τέτοιου βεληνεκούς, εκεί μέσα έχει από παιδιά μέχρι σοβαρούς αθλητές που έρχονται για προετοιμασία, οπότε είναι θέμα διοίκησης να διαχωρίσει τι θέλει να γίνει αυτός ο χώρος...μπεστε σκύλοι αλέστε η ένα σοβαρό αθλητικό κέντρο? ο σκύλος είδε φως και μπήκε..αν δεν υπήρχε πρόσβαση δεν θα έμπαινε .. άπλα τα πράγματα,αν ήμουν στην θέση του επιστάτη καιρό πριν θα είχα κάνει έγγραφο με αυτά τα πράγματα προς την διοίκηση, φιλοζωική και παν ενδιαφερόμενο επί του θέματος.Η μεταχείριση του ζώου σίγουρα δεν θα έπρεπε να ήταν τέτοια όπως περιγραφικέ, αλλά αυτά δυστυχώς προέρχονται από τα παραπάνω αναφερόμενα, όπως και τσακωμοί εντός του σταδίου για τον καταμερισμό του χώρου και αλλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/12/11 13:32

    ΧΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ στη ΨΥΡΡΟΥ να ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ το ΖΩΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/12/11 14:22

    13:32
    ΖΩΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.
    ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/12/11 15:03

    ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!!!!!ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ...ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!ΑΡΑΓΕ ΡΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΗΝΙΣΕΙΣ ΑΝ ΔΑΓΚΩΝΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΣΑΣ Η ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ?ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ?ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/12/11 16:22

    15:03
    ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΧΤΗΚΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ!
    ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!
    ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ!!!
    ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ. ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΠΡΕΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ...
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/12/11 16:23

    το τσιγγανο με τη μπλε κλουβα που εγκατασταθηκε εξω απο το αθλητικο κεντρο μεσα στα δεντρα θα ασχοληθει να τον διωξει κανεις η τα σκυλια ειναι το προβλημα σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/12/11 16:40

    16:23 και τον τσιγγανο και τα σκυλια αλλα κι εσενα ρεμαλι της κοινωνιας θα πρεπει να διωξουμε απο το νησι μας παιδεραστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/12/11 17:38

    11/12/11 16:40 Τα φαρμακα σου ξεχασες παλι να τα παρεις?Ε,ρε κατι ψυχανωμαλους που εχει αυτο το νησι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος11/12/11 20:38

    kataggelo thn astynomia poy kanei monomeros kai opos thn boleyei thn doyleia ths,den exei syllabei pote ena zoofilo kai e8elotyfloi sthn soria parobiasewn poy ginetai apo aytoys.akoma syllhpsh kai gia ratsismo metaksy twn an8ropon mporei na kanei alla edw sthn rodo pernane diakopes oi taleporoi astynomikoi kai prwta perimenoyn na pe8aneis kai meta na er8oyn....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος11/12/11 22:02

    Μια φορα πηγε και ενας δημόσιος υπαλληλος πήγε να κανει την δουλεια του σωστά και βρεθηκαν οι κομπλεξικές και του εκαναν μηνυση. επειδη παω συχνα καρακονερο εχω παρατησήσει διάφορους μαλακες φιλοζωους οι οποίοι παρότι υπαρχει απαγορευτικό στην εισοδο για τους σκύλους τους βάζουν μέσα με αποτέλεσμα τα παιδίά μας να παίζουν και να αθλούνται εκεί που χέζουν και κατουρούν οι σκύλοι τους. Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι αντί να διώξουν το φύλακα να προσλάβουν ενα μπόγια για να μαζεύουν τους αγενείς φιλόζωους μαζί με τα ζωα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12/12/11 15:20

    Πολύ σωστα τα λέει ο 22:02

    Οι ...φιλόζωοι δεν τους νοιάζει τίποτα παρά μόνο το σκυλάκι τους, τώρα εάν κατουρά ή χέζει εκεί που πατά ή αθλήται ο άλλος, σκασιλάρα τους.
    Εάν μάζευαν τα σκατά πιστεύω ότι πάρα μα πάρα πολύ λίγοι θα έγραφαν εδώ μέσα, ενώ τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος12/12/11 18:59

    Επειδή ήμουν μπροστά στο περιστατικό τότε με το σκύλο, είχα το παιδί μου για προπόνηση και είδα τι έγινε, θέλω να πω μπράβο στον δημοτικό υπάλληλο που έκανε τη δουλειά του και στις φιλόζωες κυρίες που δεν είδαν ή δεν κατάλαβαν τι έγινε, να τους πω ντροπή τους για τον τρόπο που φέρθηκαν στον άνθρωπο και τον έβρισαν με τα χειρότερα λόγια ενώ απλώς προσπαθούσε να βγάλει το σκύλο έξω. Μόλις κατάλαβε ότι του γλιστρούσε από το χέρι τον άφησε κάτω αμέσως να μην πάθει τίποτα. Το ότι τον δάγκωσε δεν έχει σημασία? Η ότι μπορούσε να δαγκώσει κάποιο μικρό παιδί ούτε αυτό σας νοιάζει? Μου αρέσει που έγινε μήνυση λόγω της δημοσίευσης στο αδέσποτο. Τόσα πράγματα που γίνονται γύρω μας η αστυνομία που είναι? Αφού κάνει τόσο καλά την δουλειά της γιατί δεν συνέλαβε και τις που το στόμα τους ήταν χειρότερο από οχετό? Γιατί δεν βρήκε και τον ιδιοκτήτη του σκύλου αφού απαγορεύεται η είσοδος εκεί? Ας πιάσει πρώτα τους κλέφτες που μπαίνουν σε όλες τις μονοκατοικίες της Ρόδου και μετά να ασχοληθεί με τις υποτιθέμενες καταγγελίες για κακοποιήσεις ζώων. Ας μαζεύουν πρώτα οι φιλόζωοι τα περιττώματα των σκύλων τους που έχει γεμίσει η Ρόδος όλη και δεν μπορούμε να περπατήσουμε ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας και μετά ας μιλάνε για κακοποίηση. Κακοποίηση της δικής μας ζωής κάνουν. Δεν φταίνε τα σκυλάκια σε τίποτα. Οι κυράτσες και οι κομπλεξικοί που τα βγάζουν βόλτα χωρίς σακουλάκι στο χέρι φταίνε. Πολιτισμός σου λέει μετά. Αν δεν τον έβγαζε και δάγκωνε κανένα παιδί τι θα του σέρνατε του ανθρώπου. Αν ήταν το δικό μου παιδί να δείτε τι θα γινότανε... Αυτός που έσπρωξε τον υπάλληλο τον έχω δει πολλές φορές με το ντόπερμαν του στο Καρακόνερο για βόλτα μέσα στον αθλητικό χώρο και ενώ του έχουν κάνει παρατηρήσεις πολλές φορές να τον βγάλει έξω τους αγνοεί κανονικά για να μην πω τίποτα άλλο. Η αστυνομία τότε που είναι? θα έρθει αν πάρει κάποιος υπάλληλος τηλέφωνο ή μόνο να ασχολείται με ανώνυμες καταγγελίες ξέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος12/12/11 21:30

    Τα είπες όλα φίλε μου ( 18:59), μπράβο!!
    Επίσης σωστός και ο 15:20 !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος13/12/11 09:48

    koprites pou vgazoun volta ta koproskila kai kataxezoun tous dromous! oust apo do koprites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος13/12/11 17:13

    mipos eitan kapoias kyrias /????????????sinithizete otan to varethi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος15/12/11 02:33

    pragmati ta monadika skoupidia einai ta skata!oloi oi katharoi edw mazeytikan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος15/12/11 13:03

    02:33
    parta ta skata toy skyloy soy kai fata kai pata ta kiolas kai na koimase mazi toys.epidh kai egw plhrono foroys kai oxi mono eseis oi zoofiloi 8elo to pezodromio moy na einai ka8aro kai apo skata kai apo skoypidia.moy ginatai eyropopaioi sta site kai oygkantes sthn zoh sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/12/11 18:59

    15/12/11 13:03 ΟΧ ΟΧ ΦΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ: Οι γιατροί μερικές φορές χορηγούν υπνωτικά χάπια και ηρεμιστικά για να βοηθούν αυτά τα προβλήματα. Μερικά συνηθισμένα ονόματα ηρεμιστικών και υπνωτικών χαπιών είναι:
    Lexotanil
    Normision
    Tavor
    Valium
    Hipnosedon
    Xanax
    Τα ηρεμιστικά και υπνωτικά χάπια μπορούν να συμβάλλουν στην ανακούφιση του άγχους και να βοηθήσουν στον ύπνο, ωστόσο, είναι ασφαλή μόνο όταν χρησιμοποιούνται για μικρά χρονικά διαστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος15/12/11 19:00

    ΜΟΥΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος16/12/11 02:01

    @ 15/12 13:03 ενω εσυ εισαι πολυ Ευρωπαιος!!Μονο απο το λεξιλογιο που χρησιμοποιεις καταλαβαινει καποιος οτι εισαι ο κλασσικος τυπος,που πεταει παντου τα σκουπιδια αλλα τον ενοχλουν των αλλων,παρκαρει οπου γουσταρει,για διαβασεις/φλας/στοπ μην μιλησουμε γιατι πολλοι νομιζουν οτι ειναι απλα διακοσμητικα,το μπινελικι-οπως φαινεται αλλωστε στις 3 γραμμες-το εχει στο τσεπακι του αλλα τον ενοχλουν μονο τα σκατα!!Κλασσικος Ελληναρας που αναπαραγει μια μπουρδα που διαβασε καπου χωρις να εχει ο ιδιος επειχηρηματα και καπου καπου θυμαται οτι ειναι και Ευρωπαιος ενω ολα γυρω του ειναι χειροτερα και απο Ουγκαντα!!Ευγε!!Τουλαχιστον ενα τετραποδο μπηκε στην λιστα των Times ως ενα απο τα σπουδαιοτερα προσωπα της χρονιας!Καποια αλλα διποδα ακομα νομιζουν οτι ειναι Ευρωπαιοι οταν δεν σεβονται τιποτα αλλο εκτος απο τον εαυτουλη τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος29/12/11 19:05

    ΗΜΟΥΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΩΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ,ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ-ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΛΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΑΥΤΟ ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΙ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΨΗ ΠΟΛΛΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΗ ΠΙΣΩ!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΑΕΙ.ΕΓΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΖΩΟΦΙΛΟΣ,ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ- 15 ΧΕΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20 ΓΑΤΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟ,ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΖΩΑ!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *