ροή ειδήσεων

Ενισχύεται ο αναπτυξιακός ρόλος των λιμένων

Την πρόθεση της Ελλάδας να ενισχύσει την εξωστρέφεια και να προωθήσει την ενεργό συμμετοχή των ελληνικών λιμένων στη διαμόρφωση... της σχετικής ευρωπαϊκής πολιτικής, εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Θάνος Πάλλης σε διευθυντικά στελέχη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Λιμένων.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες, ενώ ο κ. Πάλλης ενημέρωσε το Γενικό Γραμματέα του Ευρωπαϊκού Ορανισμού, Πάτρικ Βερχόβεν, για....
την εξέλιξη των μεταρρυθμίσεων που σχεδιάζονται στους λιμένες της Ελλάδας.

Ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων έδωσε έμφαση στην προσπάθεια που γίνεται για να προωθηθούν παραχωρήσεις τερματικών σταθμών σε ιδιώτες. Στόχος της ελληνική πλευράς είναι οι παραχωρήσεις να συνοδεύονται από την ύπαρξη ισχυρών δημόσιων φορέων διαχείρισης λιμένων.

Επίσης, αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες ενίσχυσης του αναπτυξιακού ρόλου που οφείλουν που διαδραματίζουν οι λιμένες σε εθνικό επίπεδο, ενώ υποστήριξε ότι γίνεται συστηματική προσπάθεια των διοικήσεων των λιμένων για ενίσχυση της σχέσης τους με την πόλη.

Παράλληλα, οι δύο πλευρές συζήτησαν και για την Ευρωπαϊκή Λιμενική Πολιτική, σημείο στο οποίο ο κ. Πάλλης ανέπτυξε τις θέσεις με τις οποίες η Ελλάδα προσέρχεται στον σχετικό διάλογο.

http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *