ροή ειδήσεων

Ο πολιτικός ογκόλιθος κ. Γ. Νικητιάδης ενταφίασε και τη σύμβαση για την Παλιά Πόλη

- Όλα ήταν έτοιμα για υπογραφή της και την ανέβαλε για ανόητους λόγους
Κανένας δεν αναρωτιέται γιατί βούλιαξε στα ρηχά η ανανέωση της προγραμματικής σύμβασης...


για τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Δημοσιεύθηκε ξερά ξερά και χωρίς κριτική, ότι η Προγραμματική Σύμβαση έκανε φτερά και επομένως αιωνία η μνήμη της.

Κι όμως είναι μείζον το θέμα, καθώς μόνο με την συνέχιση της Προγραμματικής Σύμβασης ήταν δυνατό να ολοκληρωθούν τα σημαντικά έργα υποδομής και αποκατάστασης μνημείων στην Παλιά Πόλη. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας και μάλιστα πολύ βαθιά και για λόγους παντελώς ανόητους – λόγους που μόνο ένας …αεριοστροβιλικός εγκέφαλος μάρκας Νικητιάδη θα μπορούσε να επινοήσει! Και ιδού η εξήγηση:

Η ανανέωση της Προγραμματικής Σύμβασης, μετά τη λήξη της επί δημαρχίας Γιαννόπουλου, ολοκληρώθηκε μετά πολλών κόπων και βασάνων στο τέλος του καλοκαιριού του 2010. Η ανανεωμένη Προγραμματική Σύμβαση περιελάμβανε ολοκλήρωση των έργων που ήταν ημιτελή, καθώς και πολλά νέα έργα που θα έδιναν στην Παλιά Πόλη νέα όψη και σημαντική βελτίωση της αισθητικής της, με συντηρήσεις μνημείων, εξωραϊσμούς κ.λ.π. Θα εξασφαλίζονταν παράλληλα και πολλές θέσεις εργασίας σε εργατοτεχνίτες και άλλους ασχολούμενους με την εμπορία αδρανών υλικών και ό,τι έχει σχέση με οικοδομικές και συναφείς εργασίες.
Μετά το καλοκαίρι του 2010 ακολούθησαν οι εκλογές, ο κ. Χατζηευθυμίου είχε αποσυρθεί, αλλά παρέμεινε στη θέση του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, καθώς η νέα Δημοτική Αρχή αναλαμβάνει πάντα την 1η του νέου έτους.
Το κείμενο της Προγραμματικής Σύμβασης πέρασε απ’ όλα τα στάδια ελέγχου, τροποποιήσεων, συμπληρώσεων και ήταν έτοιμη να υπογραφεί από τον κ. Νικητιάδη και τον κ. Χατζηευθυμίου. Όμως ο κ. Νικητιάδης, με την …σοφία που τον διακρίνει σκέφτηκε (!) ότι η Προγραμματική Σύμβαση θα πρέπει να φέρει την υπογραφή του νέου δημάρχου κ. Κουσουρνά – προφανώς (και) για να εξιλεωθεί απέναντί του για το διπλό παιχνίδι που έπαιξε στις δημοτικές εκλογές!..
Και τί ακολούθησε; Ακολούθησε η ολοκλήρωση του εγκλήματος με δράστη τον κ. Νικητιάδη. Ο κ. Χατζηευθυμίου, ως μη τυπολάτρης δέχθηκε να υπογράψει ο νέος δήμαρχος τη Σύμβαση, πέρασε ο καιρός, είχαν και την φαεινή ιδέα να την …εκσυγχρονίσουν, και με το πάσο τους την οδήγησαν στην εξαφάνιση και εν τέλει στην ακύρωσή της. Ηδη κείται στον κάλαθο των αχρήστων!
Ο συνηθισμένος στο «μπλα μπλά» (προς ιθαγενείς) ογκόλιθος της πολιτικής, κ. Νικητιάδης τί έχει να πει ως απολογία για το έγκλημα σε βάρος της Παλιάς Πόλης; Μπορεί να βρει και να πει απίστευτα πράγματα, μπορεί και να κάνει την πάπια – άλλη προσφιλής του μέθοδος. Όμως είτε απολογηθεί, είτε όχι, είναι ήδη κατηγορούμενος και πλησιάζει η ώρα που θα δικασθεί έστω και ερήμην.

http://www.rodosalarm.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/12/11 20:00

    οι εκλογες πλησιαζουν...ΤΙΜΩΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/12/11 22:29

    Ροδίτες είστε άξιοι της τύχης σας, αφού ψηφίζετε τύπους σαν τον Νικητιάδη, καλά να πάθετε. Και σαν να μη φτάνει αυτό, ενώ έχει (ο Νικητιάδης) την πιο αντιτουριστική φάτσα (μαμά θα το φάω το φαγητό μου), ο ΓΑΠ τον έβαλε υφυπουργό τουρισμου!!!!!! Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/12/11 07:27

    ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΟΔΙΤΕΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΙΝΑΤΕ!!!ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΡΟΧΑΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/12/11 12:23

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΙΣ ΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔΙ ΣΕ TVKOSMOS
    ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ - ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ.!!!


    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *