ροή ειδήσεων

Κολοσσός…. υψηλού επιπέδου!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος σημείωσε την έκτη του νίκη για το πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ με 76-70...
Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά επέβαλαν μετά τα πρώτα τέσσερα λεπτά του αγώνα τον ρυθμό τους και πήραν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον μαχητικό Ηλυσιακό.

Ο Κολοσσός Ρόδου ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Χάτεν στο 4′ θα κάνει το 7-8 για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα φροντίσουν να ανοίξουν ακόμα περισσότερο την διαφορά από το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη.

Ο Μπόικιν με τρίποντο θα κάνει το 15-19 για τον Κολοσσό, ενώ ο Νίκος Λιακόπουλος ξανά με σουτ τριών πόντων θα διαμορφώσει το 15-22 για τους παίκτες του Βασίλη Φραγκιά, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο.Στη συνέχεια, ο Ηλυσιακός προσπάθησε να αιφνιδιάσει και να πλησιάσει τον Κολοσσό Ρόδου. Παρόλα αυτά, με διαδοχικά καλάθια των Χόπσον και Χαρίση η διαφορά θα ανέβει στους 14 πόντους για τον σύλλογο από το «σμαραγδένιο νησί» (18-32) στο 13′.

Ο Ηλυσιακός με σερί 4-0 θα κάνει το 22-32, ενώ με τον Χολ θα πλησιάσει στον 19′ στους οκτώ πόντους (30-38) για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με +11 για τον Κολοσσό (32-43), ύστερα από καλάθι και εύστοχη συμπληρωματική βολή του Χάτεν στην εκπνοή.

Στην τρίτη περίοδο, ο Ηλυσιακός θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοση του και θα καταφέρει να μειώσει στο 30′ στο καλάθι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (54-56). Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά έδειξαν να χάνουν την συγκέντρωση τους στο τέταρτο δεκάλεπτο, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και έκαναν ξανά το ματς ντέρμπι.

Τα δεκάλεπτα: 15-22, 32-43, 54-56, 70-76.

http://www.xxsports.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *