ροή ειδήσεων

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων ο Κολοσσός

Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και αντιπροσωπία της διοίκησης του Κολοσσούεπισκέφθηκαν σήμερα (13/12) το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου...

Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και αντιπροσωπία της διοίκησης του Κολοσσού επισκέφθηκαν σήμερα (13/12) το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Τα μέλη των «θαλασσί» μοίρασαν χαμόγελα και πολλά δώρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην παιδιατρική κλινική, όπου τους υποδέχθηκε η διευθύντρια Ντίνα Παχύλη-Μαχαιρίδη, ευχήθηκαν καλές και χαρούμενες γιορτές και φυσικά ταχεία ανάρρωση.

Την παράσταση «έκλεψε» η μασκότ της ομάδας, ο «Κολοσσάρας», ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τα παιδιά, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να παίξουν μαζί του.

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Κολοσσός: «Ευχαριστεί θερμά το χορηγό της εκδήλωσης, τα καταστήματα παιχνιδιών «Jumbo», και προσωπικά τον διευθυντή κ. Κώστα Ευφραιμίδη».Στα αγωνιστικά, σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Βασίλη Φραγκιά για την εντός έδρας αναμέτρησή τους με τον ΠΑΟΚ. Το θετικό για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών, αφού άπαντες βρίσκονται στη διάθεσή του.

http://www.3ponto.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *