ροή ειδήσεων

Τρίωρη στάση της ΑΔΕΔΥ

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΑΔΕΔΥ, προχωρώντας σε 3ωρη στάση εργασίας, από τις 12 έως τις 3 σήμερα το μεσημέρι.
Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία...

Με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Παρασκευή, η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει τρίωρη Πανελλαδική Στάση Εργασίας από τις 12.00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους - μέλη της, να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας και συγκεντρώσεις, αλλά και κάθε άλλη μορφή δράσης που θεωρούν κατάλληλη, με σκοπό την ενημέρωση των εργαζομένων, την οργάνωση και συνέχιση του αγώνα.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Παρασκευή, η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει τρίωρη Πανελλαδική Στάση Εργασίας από τις 12.00 πμ 'εως τη λήξη του ωραρίου και καλεί τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους - μέλη της, να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας και συγκεντρώσεις, αλλά και κάθε άλλη μορφή δράσης που θεωρούν κατάλληλη, με σκοπό την ενημέρωση των εργαζομένων, την οργάνωση και συνέχιση του αγώνα.
"Οι μισθοί μας πλέον μέσα και από τις μειώσεις του νέου μισθολόγιου, τα απανωτά φορολογικά χαράτσια, τη μείωση του αφορολόγητου και την ακρίβεια, μετατρέπονται σε προνοιακά επιδόματα", αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή.
Και συνεχίζει: "Σχεδιάζονται νέες περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις με πρόσχημα τις αναλογιστικές μελέτες και τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι ασφαλιστικοί φορείς εξαιτίας της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής", ενώ "προωθείται η ενοποίηση του ΤΕΑΔΥ με τα άλλα επικουρικά Ταμεία, με στόχο την υφαρπαγή των αποθεματικών του, η μετατροπή του ΜΤΠΥ σε κεφαλοποιητικό ανταποδοτικό και σχεδιάζονται νέες περικοπές σε κύριες, σε επικουρικές συντάξεις και στο εφάπαξ".
Στάση εργασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία
Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν σήμερα, Πέμπτη, τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι υπηρεσίες Υγείας - Πρόνοιας, μεταξύ 11 π.μ. και 3 μ.μ., καθώς οι εργαζόμενοι κάνουν τετράωρη στάση εργασίας διεκδικώντας, μεταξύ άλλων, επαρκή χρηματοδότηση του ΕΣΥ και προσλήψεις του αναγκαίου προσωπικού.

news247.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *