ροή ειδήσεων

Στηρίζουμε την Ελλάδα! Σας ευχαριστούμε!!!

Αγαπητοί Συν-Έλληνες,
Κατ’ αρχάς σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη αλλά και για τα καλά σας λόγια που μας στέλνετε μέσω των δεκάδων μηνυμάτων σας καθημερινά. Αν και είμαστε ακόμη στην αρχή του εγχειρήματός μας...


αρχίζουμε να έχουμε σοβαρές ελπίδες ότι θα τα καταφέρουμε. Και αυτό γιατί ο ελληνισμός δεν χάθηκε παρά τις άοκνες προσπάθειες κάποιων να τον αφανίσουν!

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι η ομάδα του Στηρίζω την Ελλάδα, δουλεύει καθημερινά προς την κατεύθυνση που αναγγείλαμε από την πρώτη ημέρα. Στο να στηρίξουμε δηλαδή την ελληνική επιχειρηματικότητα και την ελληνική αγορά εν γένει, ώστε ν’ αρχίσει να ορθοποδεί από μόνη της. Λεπτομέρειες για όλο το σχέδιο δράσης μας μπορείτε να βρείτε και στα άρθρα του ιστότοπού μας: http://www.stirizwtinellada.gr/

Οι προσπάθειές μας μπορεί για την ώρα να μην είναι και πολύ εμφανείς αλλά υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Να είστε σίγουροι ωστόσο, ότι δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη στο να πετύχουμε τον σκοπό μας. Φυσικά τίποτα δεν μπορούμε να καταφέρουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε και την δική σας βοήθεια. Γι’ αυτό θα θέλαμε να σας ζητήσουμε για μια ακόμη φορά να μας διαδώσετε παντού. Όπου μπορείτε και όσο μπορείτε περισσότερο. Είτε με την παλιά μέθοδο (στόμα με στόμα) είτε με νέες μεθόδους (internet κ.λ.π.). Σας ζητούμε λοιπόν, όπου μπορείτε να βάζετε το όνομα και τον σύνδεσμο (link) του Στηρίζω την Ελλάδα. Ακόμη αν χρειάζεστε εικόνες, banners ή όποια άλλη βοήθεια πάνω σ’ αυτό μην διστάσετε να μας την ζητήσετε. Θα είναι χαρά μας να το κάνουμε. Ήδη η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά στο θέμα αυτό και δημιουργεί εργαλεία που βοηθούν στην κατεύθυνση αυτή. Αν είστε κάτοχος ή διαχειριστής κάποιας ιστοσελίδας, blog ή άλλο μια μπορείτε, ζητήστε μας τα banner του «Στηρίζω την Ελλάδα» και τοποθετήστε τα σε εμφανές μέρος του ιστότοπού σας. Σύντομα όλοι οι επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που καταγράφονται στο http://www.stirizwtinellada.gr/ θα λάβουν σχετικό διαφημιστικό υλικό για να το τοποθετήσουν σε εμφανή μέρη της επιχείρησής τους (είσοδο, ταμείο κ.λ.π.) ώστε ο κάθε καταναλωτής που θα επισκέπτεται ή θα ψωνίζει από τα καταστήματά σας θα γνωρίζει ότι τα χρήματά του μένουν στην Ελλάδα και δεν φεύγουν εκτός αυτής σε άγνωστες και ύποπτες τσέπες και τραπεζικούς λογαριασμούς.

Βέβαια είναι κατανοητό ότι δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας, και γρήγορα. Γι’ αυτό έχουμε αναθέσει και σε άλλες ομάδες, έργα πάνω σ’ αυτό τον σκοπό. Αυτό όμως εκτός από χρονοβόρο είναι και αρκετά δαπανηρό. Μέχρι στιγμής ότι μπορούμε και όσο μπορούμε όλη αυτήν την κίνηση την χρηματοδοτούμε εμείς. Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης όμως, δεν γνωρίζουμε έως πότε θα έχουμε ακόμη αυτήν την πολυτέλεια. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να την έχουμε για αρκετό καιρό ακόμη.

Αλλά ακόμη κι έτσι να γίνουν τα πράγματα, πάλι δεν φτάνουν μόνο οι δικές μας δυνάμεις για να επιτύχει όλο το εγχείρημά μας 100%. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν ακόμη ώστε το «Στηρίζω την Ελλάδα» να πετύχει και να φέρει το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε:

Να βγάλουμε την χώρα από τον βούρκο που μας έριξαν κάποιοι επαγγελματίες και ασυνείδητοι ανθέλληνες. Να πάρουμε πια τις τύχες μας στα χέρια μας και να οδηγήσουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή του κόσμου!

Γι’ αυτές τις κινήσεις χρειαζόμαστε κεφάλαια που δεν διαθέτουμε όμως ακόμη. Επομένως κάθε οικονομική βοήθεια θα μας ενίσχυε σημαντικά, και θα μας βοηθούσε να περάσουμε στην επόμενη φάση του σχεδίου μας γρηγορότερα. Για λεπτομέρειες του πως μπορείτε να το κάνετε αυτό, απευθυνθείτε ηλεκτρονικά στο e-mail: stirizwtinellada@gmail.com Δεν υπάρχει κάποιον συγκεκριμένο ποσό με το οποίο μπορείτε να συνδράμετε στην προσπάθειά μας. Αυτό το αφήνουμε στην δική σας κρίση. Κάθε όμως ποσό που μπορείτε να μας στείλετε είναι για μας σημαντική βοήθεια.

Σας ενημερώνουμε ακόμη ότι τις επόμενες εβδομάδες και αμέσως μόλις πατήσουμε καλά στα πόδια μας, τόσο οικονομικά όσο και διοργανωτικά, θα ξεκινήσει μια μεγάλη καμπάνια για τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και τον τρόπο στήριξής τους.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμπατριώτες μας Κύπριους για την συνολική τους στήριξη στην Ελλάδα. Μην νομίζετε αγαπητοί Συν-Έλληνες ότι οι Κύπρος μας ξέχασε. Καθημερινά γίνονται σημαντικές προσπάθειες από του Κύπριους για την στήριξη της Ελλάδας. Μερικά παραδείγματα μπορείτε να διαβάσετε στους παρακάτω συνδέσμους (links):

http://www.sigmalive.com/simerini/politics/reportaz/446306
http://noctoc-noctoc.blogspot.com/2011/12/blog-post_10.html
http://kostasxan.blogspot.com/2010/05/blog-post_5787.html
http://www.protigrammi.com/?p=2536
http://www.vilanosproperties.com/easyconsole.cfm?id=375
http://www.connection.gr/eblog/connection-gr-editorial/krata-ellhna.html

Θυμηθείτε λοιπόν ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, και να είστε σίγουροι ότι η κοινωνία θα σταθεί δίπλα μας .

Ελπίζουμε για το καλό της χώρας μας να έχουμε ανταπόκριση σε αυτό το κάλεσμα.

Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων όσων αγαπάμε την ΕΛΛΑΔΑ όχι μόνο αποδεικνύοντας το στο διαδίκτυο αλλά στην πράξη άμεσα .

Στην άκρη τα κόμματα….. Μπροστά η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε την προσπάθεια μεταδώστε το κείμενο σε φίλους είναι και αυτό μια βοήθεια.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια θα θέλαμε να δηλώσουν τον νομό καθώς και έναν τρόπο επικοινωνίας.

Με αδερφικούς χαιρετισμούς

Ένωση Ελλήνων Πολιτών

Ομάδα του Στηρίζω την Ελλάδα

www.stirizwtinellada.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *