ροή ειδήσεων

Ανοιχτές τελικά σήμερα οι εφορίες - Ισχύει όμως και η παράταση

Παράνομη κρίθηκε από το δικαστήριο η απεργία που είχαν εξαγγείλλει μέχρι και την Παρασκευή οι εφοριακοί σε όλη τη χώρα. Δεν κρίθηκε ωστόσο καταχρηστική...

Μετά από αυτή την απόφαση του δικαστηρίου, όλες οι εφορίες την Παρασκευή θα είναι ανοιχτές και ο κόσμος θα μπορεί να μεταβεί προκειμένου να διεκπεραιώσει όλες του τις φορολογικές υποθέσεις.

Ωστόσο παρά την εξέλιξη αυτή ισχύει κανονικά η παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών για όλες τις προθεσμίες υποβολής δηλώσεων και καταβολής φόρων, εισφορών, τελών και βεβαιωμένων χρεών στις ΔΟΥ.

Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, η προθεσμία για την εμπρόθεσμη προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας του έτους 2012 που λήγει 31-12-2011, καθώς και για την θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, παρατείνεται μέχρι και τις 13-1-2012», αναφέρεται στην ανακοίνωση και διευκρινίζεται ότι «για το χρονικό διάστημα από τις 2-1-2012 έως και τις 13-1-2012, τα ειδικά σήματα τελών κυκλοφορίας θα χορηγούνται μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες».

newsit

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *