ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Μεγάλη οικολογική καταστροφή απο τις Τράτες στη Ρόδο (Βίντεο Ντοκουμέντο)

Ενώ το Λιμεναρχείο Ρόδου σφυρίζει αδιάφορα κυνηγώντας ανελλέητα ψαροτουφεκάδες.
100 τόνους σε ψάρια πρός πώληση και άλλα τόσα εχουν πεταχτεί ως ¨αχρηστα" στη θάλασσα απο τις...
Τράτες για το 2011 μόνο στη Ρόδο!!
Κυριολεκτικά το νησί  έχει αδειάσει απο ψάρια και δίκαια διαμαρτύρονται οι Ερασιτέχνες ψαράδες που δεν βρίσκουν ψάρι ούτε τρίτης κατηγορίας για να φάνε.
Παρά τις διαβεβαιώσεις της κ.Δαμανάκη αλλά και του κ.Μαχαιρίδη ότι τελικά θα απαγορευτούν τα Γρι Γρι οι Ανεμοτρατες και ότι άλλο εργαλείο κάνει κακό στη θαλάσσια ζωή και γενικά στο βυθό όλα έμειναν στο συρτάρι τους.
Ενώ το Λιμεναρχείο Ρόδου κλείνει τα μάτια σε όλη αυτή την καταστροφή και ρίχνει προστίματα σε ψαροτουφεκάδες για να δικαιολογήσουν τους ελέγχους του!
Έντονος προβληματισμός υπάρχει και στις τάξεις των διαφόρων οργανώσεων που υπάρχουν στο νησί μας για τους "επιλεκτικούς" ελέγχους ΜΟΝΟ σε ερασιτέχνες ψαράδες και κλείνουν επιδικτικά τα μάτια σε επαγγελματίες.Οι ερασιτέχνες ψαράδες ετοιμάζονται με δυναμικές κινητοποιήσεις στέλνοντας για αρχή στην κ.Δαμανάκη έγραφη διαμαρτυρία για τα όσα συμβαίνουν στο νησί μας αφού οι αρμόδιοι φορείς αδυνατούν να σταματήσουν τους επαγγελματίες.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:





Αναγνώστης.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/12/11 08:29

    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ.ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ! ΚΥΝΗΓΑΝΕ`ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑΜΙΔΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ! ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ΝΤΡΟΠΗ!ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/12/11 08:44

    ante na grapsete pali kanena paidaki me 1 kilo parapano na lete oti kanete elegxous! kseftila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/12/11 08:50

    το βίντεο αυτό ειναι του 2009...και και το σκαφος έχει νηολογιο ν.χ άρα δεν είναι ροδίτικο. Ηθαλασια περιοχή είναι έξω από το Ρέθυμνο. Γιατί κατηγορείτε το Λιμεναρχείο Ρόδου???? Τυχαίο δεν νομίζω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/12/11 08:54

    Μου φαινεται οτι θα πρεπει να βαλουν ειδικους φυλακες για να ελεγχουν το λιμεναρχειο! Εγω δεν εχω ιδεα απο θαλασσα αλλα ειναι κοινη λογικη οτι αυτοι που καταστρεφουν σιγουρα την θαλασσια ζωη ειναι οι επαγγελματιες! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κυνηγανε ερασιτεχνες τοση μεγαλη δυναμη εχουν πια οι επαγγελματιες? ή πεφτει κι εκει λαδωμα και δεν τους αγγιζουν? ολα αυτα ειναι περιεργα παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/12/11 09:01

    28/12/11 08:50
    Αγαπητε φιλε δεν εχει σημασια αν ειναι κρητη ή ροδο? σημασια εχει η καταστροφη που γινετε απο τα εργαλεια!Ολοι ξερουν και μαλιστα το βιντεο αυτο εχει κυκλοφορησει και στο facebook οτι οντως ειναι ανοιχτα της λινδου οπως λεει και ο φιλος πιο πανω. Το θεμα ειναι γιατι το λιμενικο κλεινει τα ματια σε μια τετοια καταστροφη και δεν κανει σωστα την δουλεια του? Στην Ελλαδα ζουμε και ο καθενας κανει οτι θελει αυτο εχω να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/12/11 09:05

    Μην βρίζετε τους λιμενικούς μας κύριοι! Ειναι γνωστό οτι το 90% αυτών ειναι άσχετοι με το αντικείμενο του λιμενικού σώματος! Ειναι απο αυτούς που έψαχναν αποκατάσταση στο δημόσιο...σε κάθε δυνατή θέση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/12/11 09:07

    axaxaxaxaxaxa!! to allo me to Toto to kserete? Edw re paidia apagoreyoun to psarema TO MHNA MAIO STOUS PSAROTOUFEKADES GIATI LEEI GENNOUN TA PSARIA AAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXA!!! ALLA MONO TWN PSAROTOUFEKADVN TA PSARIA!!! ths tratas toy paragadioy toy dixtioy kai oti allo de gennoun to Maio!! ENA MPOURDELO EIMASTE REEEEEEE KAI KRATOS KAI LAOS MAZI! XAIRETAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/12/11 09:13

    Εγω θα πω και για τον συλλογο που υπαρχει στο νησι μας τον ΔΩΣΕΚ...εκαναν καμια διαμαρτυρια? τιποτα! βλεπετε οτι σας κυνηγανε ρε και δεν μιλατε!Μονο να γλειφετε ξερετε εκει οι προεδροι και οι γνωστοι κολλητοι για να μην σας γραφουν! ωραιο συλλογο εχετε κι εσεις νουμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/12/11 09:29

    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ Π@@@@@ΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΙΛΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΜΑ@ΚΕΣ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΛΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ!
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΓΑ ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΝΙΣΥΡΟ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙΚΙ ΕΡΙΧΝΕ ΠΑΡΑΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ! ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!!!!
    ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/12/11 09:36

    ΕΔΩ κλεισανε το Λιμανι της Λινδου ρε, απαγορευεται -λεει- το ψαρεμα εντος του Λιμενους και ψαρευεουνε οι ιδιοι οι λιμενικοι ρε!! τι ψαχνετε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/12/11 09:38

    θα σημφωνησω με τον παραπανω! φτιαχτηκε ενας συλλογος και το μονο που κανει ειναι να γλειφει ο προεδρος και καποιοι επιτηδιοι για να εχουν ασυλο! Τσου ρε Λακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/12/11 09:47

    file 08:57.....to oti einai sto re8imno to leei to idio to video alla mallon den to eides dioti areskesai sto na to paizeis kserolas me ena varkaki pou exeis kai perniesai gia kapetanios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/12/11 09:49

    Uploaded by ekyriakakis on May 18, 2009
    A Massacre took place 553 meters outside of Rethymnon, in 19 meters depth, under the auspices of the ministry of Agriculture. A troller, captured more than 150 greater amberjacks leading the species to extinction contrary to the E.U regulations
    Category:
    Pets & Animals
    Tags:
    Amberjack extinction trolling massacre Η Σφαγή των Μαγιάτικων
    License:
    Standard YouTube License



    i perigrafi toy video sto youtube

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/12/11 09:52

    EGO 8A FYGO APO TON SYLLOGO TON DOSEK GIATI EINAI PARTAKIDES PIGAME SE SEMINARIO GIA NA MAS MILISOYN OI LIMENIKOI KAI AYTOI TOYS EGLIFAN GIA NA MIN TOYS GRAFOYN. GIA AYTO RE BLAKES LEGETE SYLLOGOS EPEIDI EINAI GIA OLOUS KAI OXI MONO GIA ESAS...TOYS PROEDROUS KAI TOYS DAMATRENOYS TOYS GLYFTES. NAM IN ME KSANAPAREI KANEIS TILEFONO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/12/11 09:57

    09:49 Φιλε δεν εχει σημασια που πιαστηκαν τα ψαρια! Σημασια εχει οτι τα εργαλεια κανουν κακο και οι λιμενικοι κυνηγουν αλλους! Αυτο ειναι υποπτο! Οι επαγγελματιες σκοτωνουν φωκιες θεριζουν τους βυθους και εσεις κυνηγατε ερασιτεχνες..Γιατι? Μπορεις να μου απαντησεις? δεν μπορεις φιλε γιατι ξερεις οτι αυτο που λεω ισχυει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/12/11 10:01

    ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ? ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ! μΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥς ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΗΡΩΕΣ!Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΤΑΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΜΑΞΕΙ ΕΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ? ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/12/11 10:11

    09:49...dikio exeis. Oi trates katastrefoyn. Kai se olous tous epaggelmatikous kladoys yparxoyn provlimata. To limeniko den exei nomo8etiko ergo...ayto einai ey8ini tis voulis. Mipws wmos ekei einai kai to provlima? Giati den proxwrane drastika stin katargisi tis tratas....i sto anoigma kapoion epaggelmatvn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/12/11 10:15

    Εγω δεν θα μπω σε λεπτομεριες...η αναρτηση λεει την αληθεια αλλα να ξερετε οτι δεν μας αφηνουν να κανουμε την δουλεια μας αναγκαζομαστε και κυνηγαμε ερασιτεχνες και αυτο ειναι λαθος! Οποτε επιχειρισα να κανω ερευνα σε επαγγελματια παντα μας ελεγαν να παμε "αλλου"...Εχετε δικιο που διαμαρτυρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/12/11 13:12

    Ειδικα στην Ελλαδα παντα το μαρμαρο το πληρωνουν τα μικρα ψαρια. Εγω δικαιολογω κατα ενα μερος τους λιμενικους γιατι δεν τους αφηνουν να κανουν την δουλεια τους τα λεγομενα μεγαλα ψαρια! Εχουμε πολλες περιπτωσεις που εχουν γραψει επαγγελματιες και αυτοι παντα τις σβηνουν δια μαγειας!Καποια στιγμη βεβαια θα γινοταν κι αυτο γιατι δεν ειναι δυνατον να κυνηγας μονο ανθρωπους που δεν εχουν καμια σχεση με την καταστροφη που γινετε στη θαλασσα! Αφηστε επιτελους τους λιμενικους να κανουν οπως αυτοι ξερουν τη δουλεια τους μονο ετσι θα σταματησουν τους επαγγελματιες απο την οικολογικη καταστροφη που συνεχιζουν να κανουν οι τρατες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/12/11 14:10

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΝΔΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΜΕ ΚΑΓΙΕΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.ΚΟΡΑΚΙΑ Ε ΚΟΡΑΚΙΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ Ε?ΟΞΩ ΠΡΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/12/11 14:18

    14:10 ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΡΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΣΙ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΕ ΓΛΥΦΤΗ ΕΛΕΕΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ? ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/12/11 14:33

    28/12/11 14:10 KSEROYME PIOS EISAI RE GLYFTI ANTE MAZI ME TON PROEDRO NA GLYPSETE PALI KATOURIMENES PODIES GIA NA MIN SAS GRAFOUN! EKSETIASAS THA FYGOUME OLOI APO TON SYLLOGO ROUFIANOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/12/11 14:44

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΙΝΔΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙ ΠΟΥΛΙΑ.ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Ε ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/12/11 14:45

    Το θέμα είναι ότι το λιμεναρχείο θα πρέπει να κυνηγάει και να γράφει τους πάντες όταν αυτοί είναι παράνομοι!Οταν όμως αυτό γίνετε μονόπλευρα τότε λογικό είναι να αντιδράσουν οι ερασιτέχνες! Στη Ρόδο υπάρχουν κάποια σωματεία ερασιτεχνών ψαράδων..Γιατί φίλοι μου δεν κάνετε κάποια κινητοποίηση? Αφού βλεπετε οτι κυνηγούν μόνο εσάς!
    Οταν αδυνατεί ο Πρόεδρος του συλλόγου σας και βλέπετε ότι κάποιοι έχουν πάρει κάποιες θέσεις για να εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα τότε φρόνιμο θα ήταν να βάλετε κάποιον άλλο ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια για κάτι.
    Ο Σύλλογος δεν έγινε μόνο για να καθαρίζουν τα μέλη τα λιμάνια και τις γλύστρες των σκαφών? Αλλά και να υπερασπίζεται ότι θίγει ολόκληρο τον σύλλογο.

    ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος28/12/11 14:47

    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΝΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΛΙΝΔΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος28/12/11 15:01

    Re karagkiozi sto video No1 fainetai ka8ara i lindos vlaka royfiane toy limenarxeiou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος28/12/11 15:32

    πάντως οι τσαμπίκοι ψαροντουφεκάδες κάνουν την μεγαλύτερη. ζημιά. όλοι όσοι ξέρω πάνε νύχτα μόνο οι άχρηστοι. χτυπάνε τα ψάρια στον ύπνο οι άχρηστοι, έχει χάσει και την σημασία το κυβηγι πλέον. εύχομαι πρώτα από ολα να απαγορευτεί το ψαροντουφεκο να δείτε και κανένα ψάρι, άσχετοι τσαμπίκοι. μια ζωή τσαμπίκοι θα είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος28/12/11 15:36

    άχρηστοι μόνο τον ΚΩΛΟ σας να κουνάτέ στα κλαμπ ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος28/12/11 15:43

    Και όλοι αυτοί της λέσχης ψαροντουφεκάδων ψαρεύουν νύχτα παρέα με τον πρόεδρο τους. Όλο διοικητικό συμβούλιο. Όσο για τον όμιλο με τα φουσκωτά Ρ.Ο.ΤΑ
    έχουν ένα σκάφος γεμάτο μπουκαλάκια και ψαροντουφεκα για νυχτερινές εξορμήσεις σε αλιμια και Κάρπαθο. να μην μιλήσω για τα κωλομαγαζα στηβ Καλλιθέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος28/12/11 15:56

    28/12/11 15:43
    Σκοτωσατε την Φωκια στον Καραβολα ριχνετε διχτυα 1 μετρο απο την ακτη τα διχτυα σας ειναι σχεδον ολα αραχνη σας λετε σε ολους οτι δεν σας γραφουν γιατι τους ταιζετε!Σχεδον καθημερινα κινδυνευουν οι κολυμβητες απο εσας αφου ψαρευεται στην ακτη και δεν φτανει αυτο ριχνεται δυναμιτες και κανετε αργιλε μπουκαλα και εχετε ισοπεδωσει τα παντα! Το λιμεναρχειο θα μαθει ποιοι σκοτωσαν την φωκια για αυτο πηγαινε να κρυφτεις φιλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος28/12/11 16:05

    kyrie proedre pare 8esh!kaneis afta pou anagrafoun parapanw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος28/12/11 16:05

    O ALLOS LEEI DEN BLEPEI TIN LINDO...XAXAXAXA! RE POLI XASISI KAPNIZEIS. GIA KSANADES TO VIDEO No1 NA KSESTRABO8EIS VLAKA!ALLA EIPAME O ROYFIANOS POTE DEN ALLAZEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος28/12/11 16:09

    telika exei pollous glyftes o sylogos,megaytera lamogia kai apo tou romek mou fenontai emena!pigena ka8e fora tin tetarti den 8a ksanapaw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος28/12/11 16:27

    Παλιομαλακες...εμενα ρε με γραψανε και μου πηραν το καλαμιδι επειδη ψαρευα στο λιμανι εφαγα 300 ευρω προστιμο και μου κατεσχεσαν την ψαρια που ηταν μια γοπα! Και επειδη του αντιμιλησα παραλιγο να μου περασει και χειροπαιδες! Ζητησα συγνωμη για την μεγαλη καταστροφη που εκανα...Και για παραδειγματισμο μου πηραν και εναν φελο με φως που ειχα για τα καλαμαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος28/12/11 16:56

    lete gia emas tous epaggelmaties alla den lete pioi kanoyn tin zimia...emeis pame na paroume ena merokamataki 100-50 mazi me ton boi8o pou exoume mazi...eseis giati den lete gia enan damatreno pou synexeia erxete ston mauro kavo kai kanei kai ton oikologo mazi me ton syllogo sas? na lete onomastika pioi einai ego an iksera to onoma toy damatrenou 8a ton karfona!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος28/12/11 19:43

    re kofte tis malakies kai min vgazetai to axti sas epidh kapioi einai aksioi kai pianoun psaria kai onomazetai atoma,ntropi eimaste oloi mia parea!kai oloi sto idio kazani vrazoume!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος28/12/11 19:43

    EIMASTE GIA GELIA>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος28/12/11 19:58

    eimaste elhnes i xeiroteri fara zilirides roufiani ktlktl!!psarokinigos b katigorias!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος28/12/11 20:26

    Opion psaroutoufeka petyxo sth 8alassa 8a ton patiso sto kefali! mas klevete ta psaria pano apo ta dixtya kanete nyxterina kai den milame kai exete kai 8rasos re kolopaida na ta vazete synexeia mazi mas? ego eimai ka8e mera ston mauro kavo an exete arxidia ksanaelate kolopaida 8a fate kala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος28/12/11 20:40

    Τελικα καποιοι εχετε πολυ πλακα. αυριο φιλε μου εγω θα ειμαι στον μαυρο Καβο Αν πραγματικα εχεις αρχιδια ελα να μου πεις οτι εισαι εσυ που θελεις να μας πατησεις στο κεφαλι.Ετσι για να δουμε ποιος εχει τα αρχιδια και ποιος οχι!
    Μανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος28/12/11 21:09

    egw roufianos den ginome alla kserw pios psarontoufekas exei tin piomegali poutsa...nai eseipou gelas gia sena to lew,avaouvale ta tsila!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος28/12/11 21:36

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ Η ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΨΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΖΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ .....ΣΚΛΗΡΟΣ. ΚΑΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος28/12/11 21:36

    Oi misoi apo esas einai xasiklides kai oi alloi misoi roufianoi! Fate skata oloi sas skatokarka8a.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος28/12/11 21:39

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ Η ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΨΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΖΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ .....ΣΚΛΗΡΟΣ. ΚΑΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος28/12/11 21:51

    Kala esy Kamara fae ta arxidia mas roufiane tou limenarxiou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος28/12/11 22:09

    O 20:26 PREPEI NA EXEI FAEI ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ....ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΦΑΕΙ .ΤΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΧΙ......Δ....ΑΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος28/12/11 22:18

    28/12/11 22:09 ki esy prepei na eisai megali aderfara bale kai to psarotoyfeko soy sto kolaraki sou na ton kaneis oikologiko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος28/12/11 23:16

    Ρε κάτι χάλια αδιόρθωτα που έχετε.

    Με μάτι ουδέτερο γιατι ουτε ψαράς επαγγελματίας ειμαι ουτε χομπίστας, αλλά με ουδέτερο ματι εχω να πώ,
    Αντι να δείτε ποιός προφεσόρος πέταξε την ανάρτηση εδώ και για ποιόν λόγο, εσείς τσιμπήσατε και αλληλοσφάζεστε εδώ τώρα.

    Αντε και εις ανώτερα με τις αλληλορουφιανιές και αλληλοκαρφώματα στο λιμεναρχείο.
    Και το λιμεναρχείο να μαζεύει λεφτά απο πρόστιμα, και οι λιμενικοι να παίρνουν τα ευσημα απο το υπουργείο, για τον ..... ζήλο τους στο κυνήγι παρανόμων.

    Ξυπνάτε βρε ολοι σας.
    Ο σκοπός μάλλον επετευχθη.
    με το "Διηρει και βασίλευε".

    Και καλλίτερα κοιτάξτε να τα βρείτε επαγγελματίες με ερασιτέχνες και σταματείστε τα αλληλοκαρφώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος29/12/11 00:47

    21:51 ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΙΕΙΣ? ΒΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΨΑΡΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ,ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ 5 ΨΑΡΙΑ. ΚΑΜΑΡΑΣ Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος29/12/11 01:17

    Όπως σκότωσαν τη φώκια έτσι και για τον ίδιο λόγο ακριβώς (ανταγωνισμό στο ψαρεμα) ετσι θα σκότωναν και άνθρωπο αν τους δινόταν η ευκαιρία, ειναι αλήτες.και αδίστακτοι.. Προσοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος29/12/11 01:34

    O ΔΩ.Σ.Ε.Κ είναι ένας σύλλογος που απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν τη θάλασσα και το αποδεικνύουν έμπρακτα μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, όπου και όποτε τους δίνεται η δυνατότητα, για αυτό και έχουν την αναγνώριση και τη συμπαράσταση των τοπικών φορέων και μεγάλου μέρους της τοπικής κοινωνίας. Ενδεικτικά να αναφέρω τις προσφορές των αλιευμάτων από τους αγώνες Υποβρύχιας Αλιείας που διεξήγαγε στο Ορφανοτροφείο της πόλης μας και τους υποβρύχιους καθαρισμούς στα λιμάνια Χάλκης, Διαφανίου-Καρπάθου, Λίνδου και της περιοχής Βρουλιά στο Πρασονήσι. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλλιέργεια, ανάπτυξη και δημιουργική ενασχόληση των μελών με δραστηριότητες όπως η ελεύθερη κατάδυση και το υποβρύχιο ψάρεμα καθώς και η επιμόρφωση νέων δυτών μέσω θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων. Στους σκοπούς του συλλόγου όμως περιλαμβάνεται και η διάθεση των μελών του, σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών(φυσικές καταστροφές, πλημμύρες ναυάγια, σεισμοί κ.τ.λ.), εφόσον του ζητηθεί αρωγή από τους αρμόδιους τοπικούς ή κρατικούς φορείς, αναλαμβάνοντας καθήκοντα εθελοντικού σώματος, για την αντιμετώπιση των παραπάνω αναγκών. Όσων αφορά τώρα στα γραφόμενα από κάποια Υποτιθέμενα μέλη του συλλόγου να τους ενημερώσω ότι οι σύλλογοι δεν χρειάζονται καιροσκόπους, που περιμένουν να επωφεληθούν, να λάβουν ή να κερδίσουν μόνο ατομικά οφέλη, αλλά από ανθρώπους που θα έχουν τη διάθεση για προσφορά χωρίς να περιμένουν ανταπόδοση. Τέλος, για τους επαγγελματίες αλιείς που γράψανε, έπρεπε οι ίδιοι να είναι οι καταγγέλοντες σε περιστατικά παράνομης αλίευσης (δεν είναι όλοι οι επαγγελματίες παράνομοι) γιατί με την σιωπή τους υπονομεύουν το μέλλον του ίδιου του επαγγέλματός τους. Οι άδειες από ζωή θάλασσες δεν είναι προς το συμφέρον κανενός, είτε λέγεται επαγγελματίας είτε λέγετε ερασιτέχνης και σίγουρα η θάλασσα δεν είναι κτήμα κανενός αλλά οφείλουμε να τη σεβόμαστε και να την προστατεύουμε για να την βρούνε και άλλοι μετά από μας. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τη λασπολογία και ευαισθητοποιηθείτε ώστε να σταματήσει να συνεχίζεται αυτή η μεγάλη Οικολογική Καταστροφή……. Καλές θάλασσες σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος29/12/11 02:21

    ερωτηση κρισεως απο εναν ασχετο που δεν θελει να αναμιχθει στον καβγα για το ποιος ειναι το πιο μεγαλο λαμογιο..Αν εγω σαν απλος ουτε καν ερασιτεχνης που μπορει να μου την δωσει 1 φορα τον χρονο να παρω ενα απλο καλαμι που εχω στο παταρι και να παω για χαβαλε να περασει η ωρα για "ψαρεμα" σε κανενα βραχακι, η στο νορ που πηγαινα πιτσιρικας, θεωρουμαι παρανομος και κινδυνευω με προστιμο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος29/12/11 05:24

    02:21 Ναι φιλε για τον Λιμενικο εισαι παρανομος... Αν θελει να σε γραψει θα σου βρει τα χιλια δυο! Οι λιμενικοι θα πρεπει να δειχνουν εργο και για αυτο τον λογο κυνηγανε "ανθρωπακια" και δεν πιανουν τους επαγγελματιες που εχουν ριμαξει τα παντα!Ασε φιλε μου μπουρδελο κρατος! Μεχρι και οι τοπικες οργανωσεις οπως ο ΔΩΣΕΚ κανουν την παπια! Διαβασε προσεκτικα την ανακοινωση...Δεν λεει πουθενα το κυνηγητο που τρωμε χωρις αιτια απο το λιμεναρχειο!Απλα θελουν καποιοι να τα εχουν καλα για να μπορουν να εξυπηρετουν δικα τους συμφεροντα κι αυτο το διαπιστωσα προσφατα οταν εφεραν το λιμεναρχειο για σεμιναριο!Δεν αξιζει τελικα τιποτα!

    Ενα Πραγματικο Μελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος29/12/11 06:22

    aporw pws katigoriate afto to an8os tis kosmiotitas ntropi sas kyioi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος29/12/11 19:27

    Επαναλαμβάνω.

    Ξυπνάτε βρε ολοι σας.
    Ο σκοπός μάλλον επετευχθη.
    με το "Διηρει και βασίλευε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος30/12/11 02:59

    Πω πω Καποιος πατησε τα Κακα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος30/12/11 04:12

    ego pantws otan 8elo na gemiso tis mpoukales mou kai na paw gia psarema paw sto DOSEK pou einai expert se ayta kai tis gemizo.To psari bromaei apo to kefali elegan kapoioi.

    Enas epaggelmatias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος30/12/11 13:46

    ολοι ξερουμε τι κανεις ο καθενας στο ψαρεμα του λιγο-πολυ! στο ιδιο καζανι βραζουμε ολοι μας! αλλοι δινουν το καλο παραδειγμα και αλλοι το κακο (δυστυχως αυτοι με το κακο ειναι πολλοι περισσοτεροι)! Ας κοιταξει ο καθενας ξεχωριστα να μη μαθαινει απο τα ασχημα, να τα περιοριζει και να γινει καλυτερος πρωτα σαν ανθρωπος και μετα σας ψαροτουφεκας σε ολους τους τομεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος30/12/11 16:17

    13:46 ESY FYSIKA 8A EISAI ENAS APO TOYS BOLEMENOUS STO DOSEK. POU EXETE ASYLIA KAI TIN BGAZETE KA8ARI PANTA..ENO ALLOI OPOS PANTA TA 8UMATA!TOULAXISTON EMEIS SAN EPAGGELMATIES DEN KANOUME MPOUKALES DEN KANOUME NYXTERINA DEN PAME STIN KARPA8O NA BGAZOUME 200 KILA MAURA KAI NA LETE META OTI EISTE KALOI PSARADES!LIGA PAIDIA PETRIMENA STA DAXTYLA EINAI POU SEVONTE TO XOMPY POU KANOUN..OLOI OI ALLOI EISTE EPAGGELMATIES KAI KATEXETE KAI KAREKLES STO DOSEK.

    ANDREAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος30/12/11 16:28

    13:16 Ayto akrivws ennooysa! Na kanei o ka8enas thn aytokritikh toy kai na ginei kaluteros an8rwpos kai petagese amesws na les, oxi emeis, aytoi! Oxi egw, aytos!! Ksereis ti ennow m'ayto? kaneis akrivws oti kai oi pio panw! o,ti einai ta skata einai kai to skatoftyaro pou ta mazeuei!!! ayto eisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος30/12/11 19:32

    idi exo deirei pollous psarotoyfekades kai kserete poli kala eseis poy exete faei ksilo pios eimai.Stamatiste na maw katigoreite giati opion vrisko tha ton kano asikoto!mexri xtes me glifate re kolopaida kai tora katigoreite? kai eidika kapoious apo esas sas ediksa kai meri gia na bgazete psaria.Elate mounopana kai tha fate kala.
    stergos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος30/12/11 20:45

    stergo pare fora kai kl,,, ti synexeia tin ksereis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος30/12/11 20:55

    ta kakantou patise enas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος30/12/11 20:58

    swpa re arxidomagga!!! polu ksilo rixneis re chuck norris!! lege malakies na se perasei kamia 7ara difterh apo kanenan!! ESY KAI O CHUCK NORRIS PAPARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος30/12/11 20:58

    ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΔΩΣΕΚ? ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΑ ΤΡΩΤΕ?ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!ΠΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ "ΚΑΘΑΡΟΙ".... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΗ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΣΚΩ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ 5 ΚΙΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΚΙΛΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΩΣΕΚ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΗΘΟΣ!

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος30/12/11 21:04

    30/12/11 20:58 Πεστα χρυσοστομε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος30/12/11 21:05

    ΚΑΛΕΣ ΨΑΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΚΑΛΑ ΨΑΡΕΜΑΤΑ!! ΚΑΛΕΣ ΑΡΜΑΘΙΕΣ!! ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος30/12/11 21:10

    ΑΝΕΣΤΗΣ FOR PRESIDENT!! (KANTE LIKE)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος30/12/11 21:11

    anestis for president!twra tettious 8eloume atofious swstous evestitopioimenous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος30/12/11 21:15

    anestis 4 president!!!!!! ekloges tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος30/12/11 21:18

    to neo a8lima einai mpoukalopsarotoyfeko exei pollous daskaloys to nisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος30/12/11 21:23

    na tous onomasoume kai aftous ti lete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος30/12/11 21:24

    Α ρε νεοελληνα, μια ζωη μαλακας! μια ζωη κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλακι σου και μεσ'τη μιζερια σου... Οσοι ξερετε γιατι τα λετε εδω πισω απο την ανωνυμια σας ρε και δε βγενεται να καταγγειλετε κατι επωνυμα? Σιγανοπαπαδιες και αρχιδομαγκες ειστε ολοι ρε! Εσυ ρε Ανεστη, φιλοτιμε και δικαιε κυρ Ανεστ, επειδη δε μπορεις να πας παραπανω απο 10m και δεν προκειται να πιασεις παραπανω απο 3 κιλα ψαρι βγαινεις να πεις την ματαιοδοξια σου? τοσο φτανεις τοσο μπορεις, δεν εισαι νομοταγεις απο θεληση αλλα απο αναγκη... χαιρεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος30/12/11 21:28

    ta eipe xyma o hlektrologos!sas giose olous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος30/12/11 21:37

    30/12/11 21:24 δηλαδη ρε μπαμια επειδη ο ανθρωπος ειναι νομοταγης σε κακοφανηκε? Επειδη δηλαδη δεν θελει να ειναι παρανομος σαν εσενα σε πειραξε? ενας ανθρωπος ειπε σωστα πραγματα και μονο που δεν τον εβγαλες και φονια!Εγω ουτε μπανιο δεν ξερω αλλα καταλαβα πολυ καλα τι παλιοχαρακτηρας εισαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος30/12/11 21:45

    oloi mazi emeis ta paidia tou sylogou na zythsoumeapoton proedro mas na fereito champion legue sti rodo afton to toso wraio agwna psarontoufekou!!!na doun oti emeis tou sylogou mboroume na anadiksoumeto nhsi kai na feroume tourismo!kai na ginei o agwnas stomavro kavo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος30/12/11 21:54

    21:24 ΑΚΟΥΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΨΑΡΙΑ ή ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΨΑΡΕΥΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΕΝΑ ΨΑΡΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑΝΕΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος30/12/11 22:01

    egw paei psarema kai psari kanei soupa paidia pinaei spiti!
    axmet jakkai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος30/12/11 22:11

    psarevoun kai ta tsiggania?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος30/12/11 23:40

    LIPON KIRIOI DEN XERO PIOS INE AFTOS O ANESTIS POU GRAFEI PARAPANO KAI PIOS KANEI TETIES KINISEIS KAI XRISIMOPOEI TO ONOMA MOU MOLIS ME PIRAN TILEFONO KAI DIAVASA OLES TIS MALAKIES PARAPANO POU GRAFEI O IPOTITHEMENOS ANESTIS

    TONIZO POS DEN IME EGO POU TA GRAFO KAI DEN EXO KAMIA SXESI KME TA PARAPANO POTE DEN GRAFO ELINIKA MONO SE GREEK LISH

    OPIOS THELI NA [PEI OTI INE NA PEI NA VAZEI TO DIKO TOU ONOMA KAI OXI TO DIKO MOU ALIOS THA EXEI NA KANEI M,AZI MOU KAI TON DOSEK NA MIN TON VAZEI STO STOMA TOU GIA KANENA LOGO.

    ANESTIS TSOMPANIDIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος30/12/11 23:44

    KAI OPIOS INE AFTOS O IOPOTITHEMENOS ANESTIS AN EXEI TA KOTSIA AS GRAPSI TO ALITHINO TOU ONOMA I NA ERTHI NA ME VREI NA DEI POSA PSARIA XORAI O SAKOS.

    ANESTIS TSOMPANIDIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος30/12/11 23:49

    KAI KATI AKOMA EPIDI DEN EXEI TA ARXIDIA IPOS INE NA PI TO APILITHINO TOU ONOMA KAI XRISIMOPIOEI TO DIKO MOU POU SIMENEI POS EXEI LEROMENI TI FOLIA TOU KAI NA MIN PROSPATHEI NA ME KANEI NA PAREKSIGITHO ME TA MELI TOU SILOGOU MOU GT KAI EGO EKI ANIKO KAI IME IPERMAXOS ME TIS OIKOLOGIKES IDEES TOU SILOGOU KAI OPIOS EXEI ANTIRISI AS ERTHI NA DEI APO KONTA TI KANOUME KAI TI SIMEPRIFORA EXOUME.

    ANESTIS TSOMPANIDIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος31/12/11 00:02

    EGO DEN KSANAGRAFO TPT EDO KAI OTI GRAFTI APO EDO KAI STO EKSIS ME IPOGRAFI TO ONOMA MOU DEN IME EGO,......TELOS................

    ANESTIS TSOMPANIDIS (GT EGO TA A@@@@@@ KAI GRAFO KAI TO ONOMA MOU AMALAXI).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος31/12/11 00:12

    Φιλε απο το επιθετο σου καταλαβαμε ποσο ηλιθιος εισαι! Θα συμφωνησω με το παραπανω σχολιο που λεει οτι ο ανθρωπος εγραψε ανεστης...και οχι τσομπανιδης! Αν ελεγε το επιθετο σου τοτε θα ειχες και δικιο. επισης δηλωσε οτι ειναι μεγαλος σε ηλικια εσυ ασχετε ποσο χρονων εισαι? γιατι απο τα γραφομενα σου δειχνεις οτι εισαι και αμορφωτος! κριμα για τον συλλογο που εχει τετοιους βλακες σαν εσενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος31/12/11 00:16

    LIPON KIRIOI GIA ESAS TOUS PARAPANO MILAO GIA TO AN IME AMORFOTOS I OXI AS TO AFISOUME SE EMENA ...


    LISE MOU PROTA MIA DIAFORIKI EKSISOSI PROTOU VATHMOU KAI META KSANA MILAME KAI OSO GIA TO EPITHETO MOU TO DIKO SOU INE KALITERO? KAI AN IDES PARAPAPANO KIRIE LENE KALA TA IPE O ILKTROLOGOS POU SIMENI POS OLOI EDO MESA KATALAVATE POS IME EGO KAI ONTOS ANESTIS STO SILOGO INE ENAS...DISTIXOS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος31/12/11 00:25

    DEN TO SINEXIZO ALO GT DEN AKSIZEI NA XANO TON XRONO MOU ME AFTO TO THEMA EGO EGRAPSA NA TONISO POS DEN IME EGO GIA APOFIGI PAREKSIGISEON.KAI POLI ASXOLITHIKA.....

    ANESTIS TSOMPANIDIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος31/12/11 00:44

    ΑΝΕΣΤΗΣ+ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ+ΕΩΣ 5 ΜΕΤΡΑ+ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ+ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ + χωρίς φακό = Εεεεεε μάλλον δεν είμαστε και τόσο μαλάκες & αμόρφωτοι όσο νομίζετε.

    Ξέρουμε πολύ καλά τί επιδιώκετε, αλλά πιστέψτε με αυτά δε μας αγγίζουν και δεν πρόκειτε να καταφέρετε τίποτα.

    Η σύμπτωση όλων των παραπάνω στοιχείων δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ,στοχοποιήσατε ένα υπαρκτό πρόσωπο και πολύ καλά έκανε που απάντησε ώς όφειλε..

    Καλό βράδυ και Καλή Χρονιά σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος31/12/11 00:51

    ILITHIE TO CAREFUR DEN IXE POTE LAVRAKIA 2.700KG ....PRIN MILISIS PSAKSE PROTA VODI...KAI STO KATO KATO APO OPOU KAI NA ITAN EGO ME AFTO TAISA MERIKA PEDIA STO ORFANOTROFIO RODOU VLAKA

    OSO GIA TO TSAPA POU LES TO KANO SE OSOUS TO AKSIZOUN KAI ESI GIA TO LES SE PONAI POU ALOUS KANO TSAPA KAPIES DOULIES KAI SE ESENA OXI....XAXAXAXAXAX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος31/12/11 00:54

    ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ???

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος31/12/11 00:56

    ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
    Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ???

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος31/12/11 00:57

    KAI NA DEITE POS DEN INE APO TON SILOGO AFTOS POU TA GRAFEI POTE DEN EXO PAI SE KANENAN TOU SILOGOU GIA DOULIA ITE ME PLIROMI ITE DOREAN......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος31/12/11 01:04

    Re paidia gia na katalabo pios einai o anestis kai pios o tsompanidis? Einai kai oi 2 psarotoyfekades?Giati allos moy fainetai o Anestis diladi einai megalos an8ropos kai to leei kiolas kai allos o tsompanidis.Esy tsompanidi den exo katalabei giati brizeis me xydaia logia ton kyrio Anesti?O kyrios anestis ekane 2 sxolia kai edikse poso kaliergimenos einai anti8eta me esena pou edeikses alla pragmata! 8a se parakaleso na zitiseis sygnomi apo ton kurio anesti dioti den sou ekane tipota den se ebrise alla kai oute se stoxopoihse opws eipe ena parapano sxolio.Apla eipe oti ton lene anesti auto den einai kako...profanos etsi ton lene! esy kalws kseka8arises oti den eiste oi idioi alla kakws ton evrises xudaia toy ofileis mia sygnomi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανώνυμος31/12/11 01:20

    ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
    Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ???

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανώνυμος31/12/11 01:21

    ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
    Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ???

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμος31/12/11 01:23

    ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
    Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ???

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμος31/12/11 01:37

    ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ! ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ! ΠΗΛΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος31/12/11 01:39

    e maaaa afisate tin ousia kai asxoliste me malakies to thema ine i asistoli aliia stin rodo kai katastrofi tou vithou me opiondipote tropo....


    as pite kati ousiodes

    oxi ales saxlamares eleos pia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος31/12/11 01:41

    afto pou katalava ine oti dialisate ena toso simantiko thema me anousia themata (nikos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ανώνυμος31/12/11 07:47

    anesti akoma tous kaih pou vgikes tritos ston agwna,file mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Προφανώς κάποιοι δεν κατάλαβαν την σοβαρότητα της ανάρτησης!Και με σκοπούς πονηρούς βάλθηκαν να αλλάξουν την ουσία γιατί έτσι τους συμφέρει.Οσο για τον ΔΩΣΕΚ πρόκειται για έναν αξιόλογο σύλλογο με μορφωμέμους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και δεν έχουν δωσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν ώστε να πει κάτι κακό.Ο ΔΩΣΕΚ έχει ζωή περίπου 3 χρόνια τώρα και αυτά που έχει καταφέρει δεν τα έχουν κάνει άλλοι σύλλογοι που είναι πολλά περισσότερα χρόνια!
    Καλό είναι να μείνουμε στην ουσία της ανάρτησης και να μην ξαναπανησει κάνεις σε σχόλια που δεν έχουν ουσία και κάνουν κακό!

    Manuel varadero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ανώνυμος31/12/11 10:03

    Μα αυτο θελανε φιλε μου οι επαγγελματιες που γραφανε εδω μεσα δηθεν οτι ανηκουν στο συλλογο! Αποπροσανατολισαν το κοσμο βαζοντας τον να τσακωνετε μεταξυ τους! Η ουσια δεν αλλαζει ομως! και παλι οι ερασιτεχνες θα την πατησουν δεχοντας το μενος και την εξαντληση των οριων του νομου πάνω τους απο τα εκτελεστικά όργανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ανώνυμος31/12/11 10:52

    Απο οτι καταλαβαμε ολοι μας καποιοι προσπαθησαν να βαλουν τα μελη του συλλογου να τσακωθουν και δημιουργισουν προβληματα.
    Αυτο θα σταματουσε τα μελη του συλλογου να ψαρευουν? Οχι φυσικα...σκεφτηκατε μηπως δεν ειναι μονο επαγγελματιες ψαραδες? Μηπως ειναι και καποιοι αλλοι που δεν "πανε" τον συλλογο?

    Οσο για το παραπανω θεμα για την ασυστολη αλειια με τις τρατες,,,,,εσεις τι λετε? ποιος κανει μεγαλυτερη καταστροφη? αυτος που βλεπει τι κτυπαει η αυτος που σαρωνει τα παντα και οτι δεν του κανει το πεταει ψωφιο? μπροστα μου εχουν πουληθει 4 ροφοι απο επαγγελατια ψαρεμενοι με τρατα που και οι 4 μαζι δεν ηταν 900γρ και πουληθηκαν για 25 ευρω...

    Τα συμπερασματα δικα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ανώνυμος31/12/11 12:26

    31/12/11 10:52
    Κι εγω φιλε μου δεν παω στο συλλογο αυτο δεν σημαινει οτι ειπα κατι κακο!Να μιλας συγκεκριμενα αν ξερεις κατι και οχι αοριστα! Οσο για τα ροφακια που πουλησε καποιος επαγγελματιας αυτο δεν σημαινει κατι...Ξερεις πολυ καλα οτι και ο δικος μας κλαδος εχει πιασει πολλα μικρα αν και τα βλεπουμε εμεις..οπως ειπες παραπανω!Και εχουμε παντα την δικαιολογια οτι ηταν στην τρυπα δεν το ειδα καλα εριξα σε αλλο...ή σουπα για το μωρο οπως λετε οι πιο πολλοι! Να κανουμε ολοι την αυτοκριτικη μας και οχι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας!Και να μην το παω και παρακατω γιατι θα βγουν πολλα στη φορα!Οσο παρανομοι ειναι οι επαγγελματιες τοσο ειμαστε κι εμεις! Ολοι μας εχουμε βαλει το χερακι μας και εχουμε ρημαξει τη θαλασσα!Καλη χρονια σε ολους!

    Κωστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ανώνυμος31/12/11 12:48

    Δεν μηλαω αοριστα ξερω τι λεω αλλα εσυ θα θεωρουσες σωστο να πω ο ταδε επαγγελματιας το κανει αυτο? δεν πιστευω πως ειναι σωστο.

    οσο για αυτο που λες δεν εχεις αδηκο οντος μερικες φορες γινετε δεν λεω αλλα οταν βλεπεις κανεις λιγοτερι ζημια αυτο πιστευω και ειναι η αποψη μου ενοιτε παντα.

    καλες ψαριες σε ολους με προσοχη και ηρεμια

    καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ανώνυμος31/12/11 12:58

    τη θαλασσα την εχουν ριμαξει 3 4 ατομα ολοι οι αλλοι ειμαστε καλοι ανθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ανώνυμος31/12/11 13:09

    νομιζεις........:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ανώνυμος31/12/11 13:49

    anesti min masas se zhlepsan pou pires 8esi va8rou ston agwna!oso gia to sylogo na synexisei opws einai sovaros kai swstos, kai na min mbenei sto trypaki kapion kakovoulon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ανώνυμος31/12/11 14:43

    ακριβως.....καλα τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ανώνυμος31/12/11 14:53

    emeti kai talew kala na"oume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ανώνυμος31/12/11 15:02

    εγω μια φορα μαγκες ειδα δυο ψαροντουφεκαδες και ε φιλιουντα πανω στην βαρκα!ισως ηταν ζευγαρι..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ανώνυμος31/12/11 15:22

    Mono ego kai to zeugari moy eimaste kaloi an8ropoi!oi kalyteroi an8ropoi tou kosmou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ανώνυμος31/12/11 15:24

    15:02 Ρε φιλε εγω φιλιομουν με το το ζευγαρι μου το εκανα προταση γαμου στο Μαντιλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ανώνυμος31/12/11 17:52

    poulaw ena balco oplo,balco pedila kai maska!,
    6993567890 k,manousos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ανώνυμος31/12/11 17:56

    SAS EXOYME MATHEI KOLOPAIDA TA IDIA KANETE PANTOU. MPOUKALES NYXTERINA EISTE ENAS KI ENAS. TO LIMENARXEIO SAS KSEREI OLOUS. TA IDIA KANATE KAI STON CAPTAIN HOOK KAI TON KATASTREPSATE TON ANTHROPO KLEFTRONIA.PIGENATE GIA PAREA KAI TON KLEVATE KATHIKIA!SKATORATSA EISTE.KAI MIN DO KANENA SAS STO PRASONISI THA KANEI MAYRO 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ανώνυμος31/12/11 18:07

    pare fora apo to prasonhsi kai ela klase mas t arxidia na anevasei kana bofor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ανώνυμος31/12/11 18:31

    VALENTINO!!!!!!THA SOU KANO PROTASH GAMOU STON PERISTEROSPILGIO!!!V+V=LOVE FOR EVER!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ανώνυμος31/12/11 18:35

    otan pao prasonisi ela na me vris na deis pios tha kanei mavro 2012....tha pigenoume panta kai ama thes ella....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ανώνυμος31/12/11 18:36

    http://www.youtube.com/watch?v=DeYHYJst-tE
    fuck the water police!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ανώνυμος31/12/11 18:41

    παιδια καλη χρονια κ καλη πτοχευση να εχουμε μετα τα χριστουγεννα οι λοιμενικοι τηα πληρωνοντε με ριζι κ ρεβιθια!!!καλη παυση πληρωμων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ανώνυμος31/12/11 18:42

    ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ.. "ΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΨΑΡΙΑ! ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΔΟ ΣΑΣ ΡΕ ΕΛΛΕΙΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ! ΕΧΕΤΕ ΣΟΥΡΕΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ, ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΓΙΑ, ΓΙΑ, ΓΙΑ, ΑΛΛΑΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ ΜΟΚΟ! ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΖΩΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΥΧΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑ'Ι'ΡΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ, ΤΑ ΓΡΙ-ΓΡΙ, ΤΙΣ ΤΡΑΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΡΓΙΛΕΔΕΣ ΣΙΩΠΑΤΕ! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ, ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ! ΟΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΥΜΝΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΡΓΙΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΑΜΟΛΑΝΕ ΠΑΡΑΓΑΔΙΑ-ΔΥΧΤΙΑ! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΙ-ΓΡΙ! ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΡΗΜΟΣΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠ'ΑΚΡΗ Σ'ΑΚΡΗ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟΛΙΘΟ, ΧΑΛΚΟΝΗΣΙΑ, ΚΑΜΕΙΡΟ! ΚΑΛΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΚΑΛΥΜΝΙΟΙ-ΣΥΜΙΑΚΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΙ-ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΑΣΙΚΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ! ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΓΟΨΑΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ! ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ! ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ανώνυμος31/12/11 18:45

    ke mai epagglematies gia koumparous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ανώνυμος31/12/11 18:45

    megaleeee kala ta ipes mpravo sou......epitelous kai kapios pou ipe kati pou eprepe....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ανώνυμος31/12/11 19:11

    esy pios xristos eisai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ανώνυμος31/12/11 19:55

    ΡΕ ΦΙΛΕ 18:42
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
    ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS???????
    ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ???????
    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΡΩΓΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ανώνυμος31/12/11 20:27

    bravo re maga 18,42

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ανώνυμος31/12/11 21:02

    RE MALAKA 18:42 DE SHMAINEI OTI OLOI OI EPAGELMATIES GRAFOUN EDW VLIMA! MPORI NA EINAI OPIOSDIPOTE.. K EIDIKA ANTICARONTOYFEKIKOI! KSIPNA ORNIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ανώνυμος31/12/11 22:38

    vlasi se agapw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ανώνυμος1/1/12 07:57

    ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2-3 ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ανώνυμος1/1/12 09:51

    kali xronia se olous!vlasi giati faneroses ton erwta mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ανώνυμος1/1/12 10:23

    sas akouo sas akouo kai kaneis den exei anaferthi sto zoumi tou thematos oloi asxoliste me tom ena me to allo dld me ena soro vlakies....se ti aposkopi olo afto?

    e?

    deite tin ousia re i ousia ine pos katastrefoume tin thalasa oloi mas o kathenass me ton tropo tou akoma kai esi pou pas gia mpanio tros to pagotaki sou kai to xartaki? pou to petas? t plastiko potiraki?

    gia kinous den exete na pite tpt?

    ego den asxoloume me to psarema alla tha thela na matho gia aftous ti exete na pite?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. 10:23 ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΑΡΟΚΥΝΗΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΒΥΘΟ!ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ,ΟΒΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΚΟΥΤΙΑ "ΚΟΣΜΟΥΝ" ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ!Ο ΔΩΣΕΚ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Η ΛΙΝΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ! ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!

    Μanuel Varadero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Ανώνυμος1/1/12 10:49

    a re manuelll kala ta less

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ανώνυμος1/1/12 11:12

    panta to zevgari mou ta leei kala!
    val

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ανώνυμος1/1/12 21:10

    kai ti einai o syllogos re file oikos anoxis? sigoura eseis pou grafete kakoboyla sxolia eiste epaggelmaties.Sokotosate tin fokia kai tora ksespate se psarotoufekades. gia polla xastoukia eiste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ανώνυμος2/1/12 08:46

    Σωστος ο φιλος 08.32
    «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει μόνο να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ανώνυμος2/1/12 10:36

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΜΑΣ!

    ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ!

    ΑΠΛΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΣΑΣ!

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!

    ΨΑΡΕΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!

    ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ!

    ΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!

    ΒΛΑΚΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΗΝΥΓΟΙ!

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ!

    ΤΡΕΧΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΟΥ !!!!!

    ΟΡΜΗΞΤΕ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΑ!!!!

    ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ!!!!!

    ΜΗΝ ΚΡΥΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

    (ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΛΙΤΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ....ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ....ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ....ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ανώνυμος2/1/12 10:43

    epitelous kai kapios popu ipe mia sosti kouventa.....mpravo file

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ανώνυμος2/1/12 10:48

    na kai enas malakas apo tou ligous me perikefalea na pame na doume tous poulimenous sto klotsoskoufi!ous malaka ksekoliari kolombine!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Ανώνυμος2/1/12 12:21

    2/1/12 10:36
    Ρε πανιβλακα τι σχεση εχει το νοσοκομειο ο Διαγορας και η Ροδος με την Αναρτηση? Η αναρτηση λεει για Τρατες και τσακωνομαστε εμεις που ασχολουμαστε με το αντικειμενο για να βρουμε τι φταιει και αν μπορει να βρεθει μια λυση! Αν θελεις να μιλησουμε με αυτα που λες εσυ τοτε πες στον διαχειριστη να κανει μια αναρτηση για αυτα τα θεματα! Η μαλακια σε εχει βαρεσει στο κεφαλι βλακα! Και μαλλον εισαι και υπαλληλος βολεμενος στο νοσοκομειο και επειδη σε εδιωξαν ή σου κατεβασαν στο μισθο ξεσπας σε λαθος αναρτησεις! Δεν πας να σε κοιταξει κανενας γιατρος ηλιθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Ανώνυμος2/1/12 12:30

    tou 10:36 kseenopidiete i gynaika kai gia auto kanei san ysterikow o keratas! mallon 1 tou minos ekane i gynaika toy aga8oargies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ανώνυμος2/1/12 15:26

    to mouni kai ta axtapodi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Ανώνυμος2/1/12 19:57

    ΜΟΝΙΣ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Ανώνυμος2/1/12 19:59

    ΒΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ ΚΑΙ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΙΑ ΑΠΟΧΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ!!!!
    ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
    ΠΑΡΤΕ ΤΙΑ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Ανώνυμος2/1/12 20:17

    ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜ ..... ΤΟ ΛΙΜΕΝ......ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΙΓΟ ΚΗΜΙΣΜΕΝΑ.............ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΟΙ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΕΝΗ ΕΡΑΣΙΤ.... Κ.....ΕΠΑΓ...... ΟΛΟΙ ΣΚΑΤ.. ΕΙΜΑΣΤΕ .ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Ανώνυμος2/1/12 20:25

    ΜΑΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΑ 20.16 ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ Η ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΣΕ ΠΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ανώνυμος2/1/12 21:03

    20:17 ρε φιλε πλακα κανει? ποσο πια ακομη θα μα ς γαμησουν? συνεχεια εμας κυνηγανε συνηθησαμε πια! Σιγα το νεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Ανώνυμος3/1/12 05:32

    Ο 2.17 Σίγουρα θα είναι πρύτανης στο Χάρβαντ!Απίστευτη ορθογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Ανώνυμος5/1/12 22:34

    το ιδιο γινεται παντου με τα γρι γρι και οχι μονο αφροψαρα αλλα με κολπα και ψαρια βυθου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Ανώνυμος6/1/12 13:44

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ 100ΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 2-3 ΧΛΜ ΔΙΧΤΥΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΛΥΜΗΡΙΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΨΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΚΑΛΑΜΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΙΧΤΥΑ ΕΚΕΙ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 20 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΑΛΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΙΟΥΣ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΛΙΝΔΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ!!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΣΜΑΝ ΚΑΙ ΧΑΛΙΛΗΣ ΤΣΕΤΙΝΗΣ, ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ!!!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Ανώνυμος9/1/12 13:32

    ας σοβαρουτουμε οπως λες φιλε, αλλα με λαθος τροπο θες να βρεθει η λυση!
    οι καταστροφες γινονται απο τις τρατες οπως βλεπεις και εσυ (αν σε ενδιαφερει το βιντεο) πως γινονται οι αφανισμοι των ψαριων!
    ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ
    1) τρατες και διχτυα ΑΜΕΣΟΣ ελεγχος
    2) νυχτερινα ψαρεματα ΑΜΕΣΟΣ ελεγχος
    3)ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ, δεν ειναι ολοι βρωμικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Ανώνυμος12/1/12 15:09

    στους τοπους καταγωγης τους ..διορθωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Ανώνυμος16/1/12 17:04

    Τελικά από όλα τα σχόλια που διάβασα των σεβαστών μου συμπολιτών....ένα κατάλαβε.....ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΜΗΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Ανώνυμος26/1/12 07:21

    ξεφορτωστε λιγο το σαιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ανώνυμος28/2/13 17:06

    diagaoras mono

    ΑπάντησηΔιαγραφή

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *