ροή ειδήσεων

Διαγωνισμός στη Μ. Βρετανία με δώρο έναν γάμο... στη Ρόδο!

Μεγάλο promο έχει ξεκινήσει η Ρόδος στην Μ. Βρετανία με το διαγωνισμό για την προσφορά ενός γάμου σε ένα τυχερό ζευγάρι. Η ευρηματική αυτή ιδέα παρουσιάστηκε...
αρχικά στη φετινή wtm και τώρα περνάει στη φάση της ευρύτερης δημοσιότητας με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή μεταξύ των ενδιαφερόμενων Βρετανών. Τέτοιες εποχές, άλλωστε και ειδικά στη Βρετανία, τέτοιου είδους προσφορές δεν περνούν... απαρατήρητες.




Για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό τα ζευγάρια που ενδιαφέρονται θα πρέπει απλώς να υποβάλουν στις ιστορίες αγάπης τους και η πιο εμπενυσμένη και συγκινητική, οπως θα προκύψει από ειδική αξιολόγηση, θα κερδίσει το μεγάλο βραβείο που περιλαμβάνει, δύο αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή σε business class που προσφέρει η Aegean Airlines, διαμονή στη φημισμένη Honeymoon Suite του Ρόδος Παλλάς, δεξίωση για 50 άτομα στο Lindian Village θα διοργανωθεί από τον εξειδικευμένο σε γάμους στο εξωτερικό tour operator Planet Holidays, καθώς και νυφικό και κουστούμι Sincerity.
Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2012 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο πλαίσιο της έκθεσης Wedding Show στις 4 Φεβρουαρίου.
Υπάρχει και σχετικό site, για όσους ενδιαφέρονται, εδώ.
Το όλο προγραμμα προωθεί η εταιρία MediaCo Full Support Services .
http://tourismlobby.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *