ροή ειδήσεων

Ξεκινούν μποϋκοτάζ των γερμανικών προϊόντων

Σε μποϋκοτάζ όλων των γερμανικών προϊόντων καλεί από τις 23 Δεκεμβρίου το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα...

Όπως ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Συμβουλίου Μανώλης Γλέζος, από τον Σεπτέμβριο του 2011, με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου, είχε δοθεί τρίμηνη προθεσμία στη Γερμανική Κυβέρνηση να αρχίσει συζητήσεις με την Ελλάδα για το τεράστιο αυτό θέμα, άλλως από τις 23 Δεκέμβρη ξεκινά η εκστρατεία του μποϋκοτάζ.

«Αφού μέχρι τώρα η Γερμανική κυβέρνηση εκώφευσε, το Εθνικό Συμβούλιο υλοποιώντας την απόφαση του, απευθύνει πρόταση προς τον Ελληνικό Λαό
για έναρξη του μποϋκοτάζ», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Διευκρινίζεται ότι η πρόταση αυτή δεν στρέφεται κατά του Γερμανικού Λαού, ο οποίος επίσης είναι θύμα των ναζιστικών θηριωδιών, αλλά κατά μιας ανάλγητης Κυβέρνησης, η οποία διαχρονικά περιφρονεί τις στοιχειώδεις ηθικές και οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον ελληνικό Λαό, αλλά και την παγκόσμια κοινότητα.

Υπενθυμίζεται ότι οι οφειλές της Γερμανίας ανέρχονται σήμερα στο ποσόν των 162 δις ευρώ χωρίς τους τόκους. Tα 108 δις από αυτά είναι οι επανορθώσεις όπως επιδικάστηκαν στη Γερμανία, στη διάσκεψη των Παρισίων, το 1946 και τα 54 για το αναγκαστικό δάνειο.

Επίσης, η Γερμανία εξακολουθεί να κατακρατεί και τους κλεμμένους, από τα ναζιστικά στρατεύματα, ελληνικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς.

http://www.elzoni.gr/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *