ροή ειδήσεων

10 λόγοι για να εξεγερθούμε μέσα στο 2012

Υπάρχουν τουλάχιστον 10 λόγοι που μας προτρέπουν σε παλλαϊκή εξέγερση. Οφείλουμε να εξεγερθούμε ή θα αναγκαστούμε να εξεγερθούμε γιατί...


1. Έχει συντελεστεί Συνταγματική Εκτροπή. Η Κυβέρνηση που κυβερνά αυτή τη στιγμή δεν προβλέπεται από το σύνταγμα. Πρόκειται για σαφές συνταγματικό πραξικόπημα. Εξεγειρόμαστε σε κεκαλυμμένο πραξικόπημα.

2. Υφιστάμεθα Ξένη Κατοχή. Με θράσος ξένο κράτος έχει διορίσει επίσημο ανθύπατο, σε κάθε ζωτική υπηρεσία υπάρχουν τοποτηρητές. Παράλληλα έχει, κατά τρόπο αντισυνταγματικό υπογραφεί δανειακή συνθήκη, με παραχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας από αναρμόδιο όργανο. Αντιστεκόμαστε στην ξένη κατοχή.

3. Έχει παραδοθεί η διοίκηση της χώρας σε ξένους κατακτητές. Επισήμως η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο των ευρωπαϊκών μεγάλων δυνάμεων. Η Ελλάδα έχει χάσει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε διεθνές επίπεδο και δεν αντιπροσωπεύεται επαρκώς. Δημιουργούμε νέες διεθνείς συμμαχίες.

4. Εξαθλιώνονται ευρύτατα κοινωνικά στρώματα. Διαλύονται οι παροχές υγείας, αυξάνεται η θνησιμότητα, καταρρέει η πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, διαλύεται το κράτος πρόνοιας. Ιδιωτικοποιείται κάθε δημόσιο αγαθό. Λέμε όχι στην εξαθλίωση.

5. Καταστρέφεται η λεγόμενη μεσαία τάξη στη χώρα. Πολώνεται ο κοινωνικές σχηματισμός ανάμεσα σε λίγους παρασιτόβιους πλούσιους και εκατομμύρια εξαθλιωμένους πολίτες. Αντιστεκόμαστε στην κοινωνική καταστροφή.

6. Εφαρμόζονται «θεραπείες» σοκ προκειμένου να εξαπατηθεί ο ελληνικός λαός και αποπροσανατολισμένος να μην μπορεί να αντιδράσει στα μέτρα εξαθλίωσης και υποδούλωσης που του επιβάλλονται. Εξεγειρόμαστε ενάντια στα παρασιτικά κέντρα πληροφόρησης και στην επίσημη κυβερνητική και διεθνή προπαγάνδα. Επαγρυπνούμε για την υπεράσπιση των δημοσίων αγαθών.

7. Ξεπουλιέται δημόσια περιουσία και παραδίδεται στο ντόπιο και διεθνές, παρασιτικό, κεφάλαιο. Εξεγειρόμαστε ενάντια στη διεθνή κερδοσκοπία και παλεύουμε για σταθερή, βιώσιμη και εθνικά ελεγχόμενη ανάπτυξη.

8. Το ελληνικό πολιτικό προσωπικό έχει διαφθαρεί απόλυτα. Το ανατρέπουμε, το δικάζουμε και προχωρούμε προς την εγκαθίδρυση της άμεσης, συμμετοχικής και λαϊκής δημοκρατίας.

9. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ευθύνες. Τα άτομο που με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους οδήγησαν αυτή τη χώρα σ’ αυτήν την κατάσταση τιμωρούνται. Οι άλλοι απλώς εξεγειρόμαστε.

10. Ξεπουλιέται ο εθνικός μας πλούτος. Διεκδικούμε τον πλούτο μας και τον εθνικοποιούμε. Αποκλείουμε τους ντόπιους και τους διεθνείς μεταπράτες. Αναζητούμε τις ευθύνες και τις αποδίδουμε προκειμένου να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα.

Ανεξάρτητα από την πολιτική μας τοποθέτηση όλοι είμαστε σε θέση να βιώσουμε την αφαίμαξη του πλούτου μας, τη σταδιακή εξαθλίωσή μας και την υποδούλωση. Αποτελεί απορίας άξιο πώς η Αριστερά δεν έχει ενωθεί και δεν έχει ήδη κηρύξει ανένδοτο αγώνα προκειμένου να αποκατασταθεί η Δημοκρατία. Αν δεν ανταποκριθεί στις ιστορικές της ευθύνες υπάρχει ο δρόμος του παλλαϊκού αγώνα.

Το ερώτημα ποιος δεν έχει νόημα.

Η απαντηση ειναι ολοι μας!

Για αρχη ας τους κανουμε να φοβηθουν.

Ας τρεμουν την οργη μας

ολοι τους!!! Ξενοι και διεθνεις εκμοντερισμενοι δουλεμποροι.

http://spartacusbund.blogspot.com/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/1/12 23:13

    εγώ (ο ανώνυμος) πάλι, λέω ότι, υπάρχουν 10+ λόγοι να δουλέψουμε περισσότερο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/1/12 00:29

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΑΣΟΚΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/1/12 01:36

    που να δουλέψουμε ρε πανίβλακα ΠΑΣΟΚΕ ?

    και αν βρούμε καμιά δουλειά ενοείς να δουλεύουμε σαν σκάλοι με 400 ευρώ το μήνα ?

    Για κάνετε ΕΚΛΟΓΕΣ να σας δώ ρε ΤΟΜΑΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/1/12 02:02

    τσ τσ τσ να δουλέψουμε έγραψα, ΠΑΣΟΚΟ με βγάλανε... (μαντεψιά... από κληρονομικό χάρισμα;) δλδ οι ΠΑΣΟΚΟΙ μόνο, νομίζουν πως αυτός ο τόπος χρειάζεται εργαζόμενους; γιατί 30 χρόνια τώρα άλλο μας δίδαξαν οι ...ΠΑΣΟΚΟΙ, επανάσταση,εξέγερση, επανάσταση, εξέγερση, επανάσταση, εξέγερση, περήφανα νιάτα, τιμημένα γηρατειά, ο λαός στην εξουσία μπλα μπλα... ρε άντε δουλέψτε στα χωράφια , που τα κάνατε room's to let, να κάθεστε και να τρέχει το παραδάκι τεμπέλικα κι εύκολα!!,,, τα σπάζατε στα σκυλάδικα, και πηδάγατε τραβέλια στη Ταϊλάνδη, με τα μαύρα που κονομάγατε, από τις μπόμπες που ποτίζατε τους εγγλέζους τα καλοκαίρια... ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΑΕΡΓΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, εκφραστές του τίποτα... ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ κατακάθια της κοινωνίας.. σε χαλάνε τα 400ευρώ ΑΧΡΗΣΤΕ!! νομίζεις ότι αξίζεις περισσότερο ΑΧΡΗΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/1/12 08:56

      ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/1/12 09:17

      ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ 45 ΧΡΟΝΩΝ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ!
      ΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ,ΕΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ! Α... ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΣ! ΕΙΧΑ ΛΕΩ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ! ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ -ΕΣΥ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΞΟΔΕΥΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΥΚΟΛΑ,ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ! ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΚΟΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!
      ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ!
      ΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ!
      ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΡΩΤΩ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ 400€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ?

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/1/12 08:09

    04:02 έπρεπε να πεταχτεις σαν την κούραδα για να πεις τη λεκάνης σου έτσι; ΒΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ξερολα δεν πρόκειται πια για θέμα δουλειάς ή όχι. Ούτε για το ποσά ευρώ αξίζει η Ζωη μου, η εργασία μου και το επίπεδο διαβίωσης μου. Το άρθρο μιλάει για κατοχή των ξένων, για παράνομες παρεμβάσεις πάλι απο ξένους στη διοίκηση όλων των κρατικών μηχανισμών Και γενικά για το ότι δεν υπάρχει αληθινή δημοκρατία, ελεύθερη σκέψη, ελεύθερη έκφραση κτλ. Το να δουλεύεις 24/7 σ ένα κράτος που είναι σάπιο σ´ολα τα επίπεδα, είναι σαν να σαι μέσα σε μια βάρκα που εχει σπάσει και συ να προσπαθείς να βγάζεις τα νερά μ´ ένα κουβα για να πείσεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου πως η βάρκα μπορει να λειτουργήσει έστω κ´ετσι. Κόψε λοιπόν τις ξερολιστικες σου μαλακιες περί δουλειάς μαλακοκεφτε. ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ... Αξιζω 40.000 ευρω τον μήνα κι όχι 400ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *