ροή ειδήσεων

Μεθαύριο στο Βενετόκλειο το ντέρμπι κορυφής της Α1

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως οι «πράσινοι» να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο…

Ο Μάικ Μπατίστ μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου έστρεψε την προσοχή όλων στο παιχνίδι που ακολουθεί για τον, πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός άσος μίλησε για τον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο και επισήμανε τις δυσκολίες που κρύβουν πάντα τα παιχνίδια στο «Βενετόκλειο».

«Σήμερα (σ.σ. χθες 08.01), κερδίσαμε σε ένα καλό παιχνίδι, αλλά τώρα έχουμε τον Κολοσσό εκτός έδρας και είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς», είπε αρχικά ο Μπατίστ και πρόσθεσε: «Ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα, με δυνατή έδρα, που πάντα είναι δύσκολο να παίζεις».

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού είπε επίσης ότι: «Θα πρέπει να πάμε εκεί απόλυτα συγκεντρωμένοι και πολύ σοβαροί. Θα είναι μακρύς ο δρόμος για τη νίκη. Από την επόμενη προπόνηση θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας βλέποντας το βίντεο και ακούγοντας τους προπονητές μας και όλα όσα θα κάνουμε στις προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να τα βγάλουμε και στο γήπεδο προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

http://www.pregame.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *