ροή ειδήσεων

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΑΚΑΔΗΜΙΑ)

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ "ΕΚΛΟΓΕΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΑΚΑΔΗΜΙΑ) ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΛΟΓΕΣ...
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΣΤΩ ΓΡΑΠΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ... ΜΟΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠ! ΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Κα ΜΑΡΤΙΝΗ?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Μέλη του ΔΣ19/1/12 13:28

    Απάντηση αποτελεί το έργο του Συλλόγου σε όλη τη διάρκεια της θητείας του το οποίο αποδεικνύεται περίτρανα από τα έργα και τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί. Ο ανώνυμος που υπέβαλε τις απόψεις του μπορεί να μας δώσει τα στοιχεία του για να επικοινωνήσουμε μαζί του και να του παρουσιάσουμε με κάθε λεπτομέρεια το τι έχει γίνει.Ακόμα καλύτερα ας παρευρεθεί στην απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο σχολείο στις 13:30 όπου θα ξεκινήσει και η διαδικασία των εκλογών. Είναι προφανής η σκοπιμότητα της παραπάνω δημοσίευσης μια μέρα πριν τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/12 14:11

    πρεπει να ζητησουμε στοιχεια? η μηπως πρεπει να γινεται τουλαχιστον 1 φορα τον χρονο γενικη συνελευση γονεων? εγινε περσι? γιατι προκηρυχ8ηκαν οι εκλογεσ συνοπτικα κ γρηγορα γρηγορα, μονο μετα απο πιεση της διευθυντριας? ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ....ΤΥΧΑΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα Αλεξίου-Χημικός Μηχανικός MSc, Γραμματέας ΔΣ20/1/12 11:34

      Αν θεωρείτε ότι οι εκλογές προκηρύχθηκαν μόνο μετά από πίεση της κας Διευθύντριας αφήστε την να το πει η ίδια αυτό.Μου προκαλεί, όμως, εντύπωση ότι είναι η δεύτερη φορά που το χρησιμοποιείτε ως επιχείρημα, εντελώς αβάσιμο - κατά τη γνώμη μου - από κάποιον ο οποίος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το τι συμβαίνει ανάμεσα στο ΔΣ του Συλλόγου και στην κα Διευθύντρια.
      Όλα τα θέματα που αναφέρετε έχουν την απάντησή τους, αλλά εδώ δεν θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος τόπος για συζητήσεις τέτοιας φύσεως και ειδικά με έναν ανώνυμο.Δώστε μας τα στοιχεία σας για να επιλύσουμε όλες τις απορίες σας, τις παραπάνω καθώς και όποιες άλλες τυχόν έχετε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/1/12 12:35

      ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΤΙ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... ΟΜΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Κα ΜΑΡΤΙΝΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, Κ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ. ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ ΟΤΙ "Η γυναίκα του Καίσαρα δε φτάνει να είναι τίμια, πρέπει και να το δείχνει" λέει μια σοφή παροιμία.... Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ Κ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΙΔΙΑΝ Η ΜΕΣΩ ΕΝΤΥΠΩΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ MAIL, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΠΛΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ. ΔΕΝ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/1/12 12:38

      file moy symfono, kai ego teleytaia stigmh ema8a gia tis ekloges... ebala ypopsifiothta, alla fysika den perimeno na eklego..dystyxos.. gegonos einai oti xreiazomaste PAROUSIA toy sullogou... allh8eia mia erothsh gia ton syllogo... posa paidia exei to 8 dhmotiko? kai posa synolika olo to kthrio ths akadhmias? giorgos t.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/12 14:15

    MESA EKEI EISTE OLOI FONIA POU NOMIZETE OTI TA KAKOMATHIMENA PAIDIA SAS THA MATHOUN GRAMATA KAI KALA EPEIDH PANE STHN AKADIMIA.
    ARXIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/1/12 16:59

      Εσύ λοιπόν που έμαθες καλά ελληνικά γράμματα, γιατί γράφεις με greeklish ρε επιστήμονα;

      V.V.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/1/12 17:59

      to V.V TI EINAI ?????VLAKAS VLAKAS?????
      EISIA MEGALO LAMOGIO KERATA

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/1/12 18:49

      Το V.V. σημαίνει VOURDOULA στα VOURLA (σαν και εσένα)

      V.V.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/1/12 18:54

      Η μήπως σημαίνει vitsia gia vardoula

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/1/12 19:49

      Μάθαμε ελληνικά βλέπω...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος19/1/12 22:33

      KANTO M.P MEGALO POUSTRONI
      H V.M VOTHROS MEGALOS
      M.K MEGALOS KERATAS AUTO SOU PAEI KALUTERA

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος20/1/12 17:55

      Έτοιμο για το HARVARD σε κόβω...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/1/12 14:55

    "Η γυναίκα του Καίσαρα δε φτάνει να είναι τίμια, πρέπει και να το δείχνει" λέει μια σοφή παροιμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *