ροή ειδήσεων

Aegean Airlines: “Έχεις πίτμπουλ, ροτβάιλερ ή μπουλντόγκ; Δε μπορείς να ταξιδέψεις μαζί μας!”

Έχεις σκύλο; Πρέπει να ταξιδέψεις με αεροπλάνο;
Την πάτησες!
Αν θέλεις να ταξιδέψεις με την Olympic Air, μπορείς εάν και εφόσον ο σκύλος σου δεν υπερβαίνει τα 8 κιλά...
μαζί με το κλουβί του. Για τα υπόλοιπα ζώα η εταιρεία είναι σαφής: “Λόγω έλλειψης επαρκούς αερισμού και θέρμανσης, δεν παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς ζώων στις αποθήκες των αεροσκαφών της Olympic Air.”. Ποια εναλλακτική έχεις εφόσον είσαι κάτοχος μεγαλύτερου ζώου; Την Aegean Airlines. Εκεί, είναι εφικτή η μεταφορά μεγαλύτερου ζώου στο χώρο των αποσκευών, αλλά αποκλείονται ορισμένες ράτσες καθώς και ζώα που είναι ή μοιάζουν επιθετικά, καθώς και ζώα με αναπνευστικά προβλήματα.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στους περιορισμούς σχετικά με τη μεταφορά ζώων η Aegean δε δέχεται κανένα επιθετικό ζώο ή ζώο που να δείχνει σημάδια επιθετικότητας. Επομένως, δε γίνονται δεκτές για μεταφορά οι ακόλουθες ράτσες σκυλιών: Ροτβάιλερ,Αμερικανικό Μπουλτεριέ Στάτφορντσάιρ, Αμερικανικό Τεριέ Στάτφορντσάιρ, Αμερικανικό Πίτ Μπουλ Τεριέ, Αμερικανικό Μπουλντόγκ, Αμερικανικό Τεριέ Στάτφορντσάιρ, Ιαπωνικό Τόσα, Φίλα Μπραζιλέιρο, Ντόγκο Αρτζεντίνο, Ποιμενικός Καυκάσου, Τόσα Ίνου, Μπάντογκ.
Ταυτόχρονα ισχύει και ο ακόλουθος περιορισμός: “Δεν γίνονται δεκτά ζώα που έχουν πάρει ηρεμιστικό.” Με λίγα λόγια εάν διαθέτετε, όπως εγώ, ένα σκυλί που αγχώνεται υπό τέτοιες συνθήκες και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιθετικό ή υπερκινητικό δεν μπορείται να καταφύγετε στη λύση του ηρεμιστικού για να κάνετε το ταξίδι εφικτό. Αυτό απαγορεύεται βάσει κανονισμού.
Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις;
Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν άλλες αεροπορικές εταιρείες. Εναλλακτική λύση αποτελούν μόνο άλλα μεταφορικά μέσα. Αλλά και εκεί δεν πρόκειται για απλή υπόθεση. Για το δικό μου ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη στη Ρόδο με δύο σκυλιά, θα πρέπει να ταξιδέψω με το νυχτερινό τρένο έως την Αθήνα, κλείνοντας κουκέτα 4 ατόμων αποκλειστικά για εμένα (κόστος περίπου 100 ευρώ). Το ταξίδι θα ξεκινήσει στις 11 το βράδυ, ώστε να φτάσω στις 5 το πρωί στην Αθήνα. Στη συνέχεια θα πρέπει να μεταβώ στον Πειραιά με τον προαστιακό, και από εκεί με ταξί εώς το πλοίο. Το χειρότερο από όλα όμως είναι πως θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 3 το μεσημέρι ή τις 8 το βράδυ για να ταξιδέψω για Ρόδο (ανάλογα με το δρομολόγιο). Ο χρόνος αναμονής λοιπόν ενδέχεται να αγγίξει τις 18 ώρες , για να ακολουθήσει ένα ταξίδι διάρκειας περίπου 17 ωρών μέχρι τον τελικό προορισμό. Συνολική διάρκεια ταξιδιού με χρόνο αναμονής 38 ώρες.
Και όλα αυτά επειδή δεν επιτρέπονται ζώα που έχουν πάρει ηρεμιστικό από την Aegean…

http://trupokarudos.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/1/12 00:02

    τα σκυλιά σου τα ρωτησες αν θέλουν να κουβαλιούνται απο δω και απο εκει καθε φορα που σου ερχεται η όρεξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/1/12 00:10

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΣΥΧΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/1/12 00:18

    eleos poia ti allo tha akousoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/1/12 00:27

    και τωρα τι θελεις να κανουμε ρε φιλε?
    δικα τους ειναι τα αεροπλανα οτι θελουν κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/1/12 05:03

    pou pas re me dyo skylia. ase pou an ta fereis sti rodo exeis megali pithanotita na fane fola aptous edo misanthropous. vres allo spor. pare kanena gataki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/1/12 07:52

    gia ntoperman den leei tipota ee??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/1/12 08:45

    Λογικο το βρισκω να μη θελουν ΚΟΠΡΟΥΣ στα αεροπλανα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. tote min epixeiriseis na taksidepseis kai esy..mantepse de tha se theloyn! KOPRE!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος25/1/12 08:54

    Απορώ κιόλας πως επιβιβάζουν εσένα τον/την ίδιο/α!Άσε που θα σου πέσουν τα μούτρα αν ταξιδέψεις με το τρένο και με το καράβι,ε;Δηλαδή αν ήθελες να πάρεις δυο φίδια μαζί σου θα έπρεπε να τα δεχθούν;Αεροπλάνο είναι,όχι η καρότσα του αγροτικού σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/9/12 01:11

      kalos eisai kai toy logoy soy...diladi opios de thelei na egatalipsei to skylia toy oso paei kapoy einai paralogos? Nai kai fidia na dexthoyn de katalava oi alles aeroporikes poy ta dexonte einai xazes? Plironei o anthropos de tha ta taksidepsei tsampa!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος25/1/12 12:23

    ΡΕ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΕΛΩ . ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/1/12 12:33

    στειλε το κοπρο με σχεδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/1/12 12:43

    Ρε σεις ,ευρωπαιοι,χαχαχαχαχα, σκατα στα μουτρα σας, που θελεται να μεινετε και στην ευρωπη με τετοια μυαλα. Ο ανθρωπος θελει να ταξιδεψη με τα σκυλια του , η με οτι αλλο θελει, αυτο γινεται σε ολο τον κοσμο, που ειναι το κακο; Επειδη καποιοι ανεγκεφαλοι δεν θελουν να πανε μπροστα , η Ελλαδα παντα θα ειναι πισω σε συγκριση με αλλες χωρες, και μη μου πειτε οτι αυτο δεν μας ενδιαφερη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/1/12 13:22

    Πες μας σε ποια αεροπορική εταιρεία θα επιτρέποταν η μεταφορά αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/1/12 14:38

    @ Jan 25, 2012 02:43 AM

    Για πές μας μεγάλε, εσύ δηλαδή που εισαι εγκεφαλωμένος και Ευρωπαίος, δεν αναρρωτήθηκες γιατί αυτές οι ράτσες δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν με το αεροπλάνο?

    Τρελλαίνονται ισως αυτές οι ρατσες μεσα σε κλουβί και κλεισμένες σε χώρο αποσκευών και αντιλαμβανόμενα κάτι το διαφορετικό οπως το υψος,μη βλέποντας και το αφεντικό τους, μπορεί να αρχίσουν να ουρλιάζουν και να αφνιάσουν.
    Μάθε και οτι οι θερμοκρασίες στον χώρο των αποσκευών ειναι πολύ κάτω του μηδενός.
    Βάλε και την μη δυνατότητα συμπίεσης αποσυμπίεσης του χώρου αποσκευών σε ολους τους τύπους αεροπλάνων, και οσοι γνωρίζουν απο σκυλιά ξέρουν οτι εχουν πολύ ευαίσθητα αυτιά (τύμπανα).

    Και να ακούνε οι επιβάτες μέσα στον χώρο των επιβατών ουρλιάγματα σκύλων.
    Τι ωραία πτήση θα έχουν?

    Και μάθε οτι αυτά δεν ειναι αποφάσεις της Αegean αλλά της IATA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/19 12:41

      φιλέ μου που ακριβώς λέει στην ΙΑΤΑ ότι απαγορεύονται οι τύποι σκύλου που προαναφέρονται παραπάνω ?
      Επίσης αυτό που λες για την συμπίεση και αποσυμπιεστή του χώρου αποσκευές και για τις θερμοκρασίες κάτω του 0 σε ικετεύω να μου πεις που το βρήκες εκτός ανά είσαι μηχανικός αεροσκαφών (η αλλού είδους που εκεί έχουμε πρόβλημα μεγάλο , ειδικά αν είσαι στην πολίτικη αεροπορία θα φας κοσμο )

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος25/1/12 15:45

    to AirForce One που κολλάει?
    δεν μπορούσατε να βάλετε μια φωτογραφία απο Olympic-Aegean ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/1/12 16:22

    Μια φωτογραφία ενός μπουλντόγκ επίσης,γιατί όχι;Η΄ενός Σιδερίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/1/12 21:11

    Αντε φτωχέ στο μυαλό Ελληνα που ολα σου φταίνε με τις Ελληνικές αεροπορικές εταιρείες.
    Μάθε και τι κανονισμούς έχουν και οι ξένες εταιρείες.

    Σου παραθέτω απόσπασμα σχετικά με τα της μεταφοράς των αγαπημένων μας τετράποδων μεγάλης και γνωστης Γερμανικής εταιρείας.
    =====================
    What arrangements are there for the transportation of animals?

    You can book the transportation of your pet in step 2 of the online booking process as an “optional service”.

    Please note that ΧΧΧ only transports cats and dogs in the cabin.
    A condition of carriage is that the animals weigh no more than 8 kg, including the transport bag, which must be closed, bite-proof and watertight while still allowing air to circulate (no hard-shell containers). This bag may be no larger than 25.5 cm x 40 cm x 40 cm in size.
    We cannot carry any cats and dogs weighing more than 8 kg including the transport container. The pet must be able to stand upright in the bag. It must have enough room to turn around and lie in a natural position. We only allow one pet per bag and person.
    Please note that we can refuse to carry the animal if the bag does not meet the requirements.
    ===========================

    Μόνο μέχρι 8 κιλά πρέπει να ειναι το ζωάκι και οχι .... τερατάκι.
    Και οτι εν πάσει περιπτώσει η αεροπορική εταιρεία μπορεί να αρνηθεί αυτή την μεταφορά, και ενα ζωάκι για κάθε επιβάτη.
    Και πολύ σωστά ενήργησε η Aegean.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/1/12 23:37

    Όπως καταλαβαίνω όσοι ανεγκέφαλοι απαντάτε στον κύριο που έγραψε σχετικά με την Aegean, δεν έχετ ιδέα ούτε από σκυλιά, ούτε από Ευρώπη, ούτε από αεροπορικές εταιρίες. Όλες οι ευρωπαϊκές εταιρίες ΙΑΤΑ (όχι τα charter της Ρόδου) έχουν κανονισμούς ανάλογα με τα ζωάκια που ταξιδεύουν και είναι σε θέση να διαχειριστούν ζωάκια από 2 κιλά μέχρι 70 κιλά. Κάποιες ράτσες απαγορεύονται ανάλογα με τη νομοθεσία της κάθε χώρας που ανήκει η αεροπορική εταιρία και όχι ανάλογα με την ΙΑΤΑ. Το ηρεμηστικό απογορεύεται μόνο σε ορισμένες εταιρίες και όχι σε όλες και σίγουρα όχι από την ΙΑΤΑ. Ο λόγος που η Aegean και η ΟΑ δε δέχονται ζωάκια σε ειδικό χώρο είναι επειδή τα αεροσκάφη που αγοράστηκαν πρόσφατα δεν διαθέτουν τέτοιο χώρο. Όποιος λοιπόν, έχει λίγο μυαλό στο κεφάλι του, πρέπει να αναρωτηθεί γιατί αγοράστηκαν τέτοια αεροσκάφη από το ελληνικό δημόσιο και τους μιζαδόρους του, ενώ όλη η υπόλοιπη Ευρώπη έχει δημιουργήσει πλέον ειδικό χώρο στα νέα αεροπλάνα για τα κατοικίδια. Στην τελική, η μεταφορά των κατοικιδίων είναι ένα σημαντικό έσοδο για την αεροπορική εταιρία και θα έπρεπε να υπάρχει εφόσον θέλουμε να είναι η Ελλάδα τουριστικός προορισμός. Ή μήπως δεν ξέρετε τι εικόνα αποκομίζουν οι τουρίστες από την Ελλάδα γενικότερα και ειδικότερα στα θέματα φιλοζωϊας κι ακόμα πιο ειδικά από περιστατικά κακοποιήσεων σε όλη τη χώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/1/12 09:36

    Το ποιος είναι ο πραγματικά άσχετος,01:37,είναι ολοφάνερο: ΕΣΥ. Ποια αεροσκάφη αγόρασε το Ελληνικό Δημόσιο;Είσαι στα συγκαλά σου;Αγόρασε το κράτος αεροσκάφη στις εταιρείες;Οι ΟΑ και Aegean είναι πλήρη μέλη της ΙΑΤΑ οπότε η αιτίασή σου (και μάλιστα για "ευρωπαϊκες" εταιρείες ΙΑΤΑ) μας υποδεικνύει ό,τι είσαι εντελώς άσχετος.Ούτε φυσικά διάβασες τι ακριβώς έγραψε ο αδίκως παραπονούμενος.Αλλιώς δε θα έγραφες ό,τι οι δυο εταιρείες δε δέχονται ζώα "σε ειδικό χώρο":Η συγκεκριμένη περίπτωση δε πληρούσε τις προϋποθέσεις.Η ακατάσχετη και ανυπόστατη φλυαρία σου,01:37,μας υποδεικνύει ό,τι θα ήθελες μάλλον να εργάζεσαι σε αεροπορική εταιρεία αλλά δε τα κατάφερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/1/12 21:20

      άλλα και άλλα είσαι ρε χαλβά, άντε πάρε χαρτζιλίκι και πήγαινε mauro

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος26/1/12 21:29

    Το θέμα είναι ότι πέρα από ανθρώπινο ρατσισμό,κοινωνικό ρατσισμό υπάρχει τώρα και κυνο ρατσισμός.Έστω λοιπόν ότι επιθυμώ να ταξιδέψω σε άλλη χώρα με αεροπλάνο,τον σκύλο μου που ανήκει σε μία από τις προαναφερθείσες ράτσες ,πως θα τον μεταφέρω?Στο παρελθόν έπαιρν τα ηρεμιστικά χάπια του ,ταξίδευε και εκτός από την οργανική του επιβάρυνση ,δεν εδημιουργείτο κάποιο πρόβλημα.Το παρόν θέτει θέμα ισότητος κι εάν θέλετε ισονομίας των ζώων.Θα πεί κάποιος ότι το θέμα δεν έχει επιλυθεί για τους ανθρώπους ,θα το επιλύσουμε για σκύλους.Οφείλω να πώ ότι δυστυχώς δεν είμαστε ως χώρα ,χώρα ζωωφίλων,ως επί το πλείστον,δυστυχώς.Το σκυλί και το παιδί είναι όπως τα μάθεις.όχι άλλους ρατσισμούς ,επιτέλους....ΑΡΚΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/1/12 21:51

    για αυτον που πιο πανω που ξερει πως στα αεροπλανα η θερμοκρασια στον χωρο αποσκευων ειναι πιο κατω του μηδενος,ας μας πει ποσες φορες η βαλιτσα του εγινε παγος εκτος και αν τις θερμαινουν μολις προσγειωθει το αεροπλανο..
    το προβλημα με την olympic ειναι οτι οι τυποι αεροσκαφων που προσγειωνονται,απογειωνονται στη ροδο δεν εχουν συστημα αερισμου στον χωρο αποσκευων και γιαυτο δεν δεχονται τα ζωακια..
    το ποσο πισω ειμαστε το δειχνει και το γεγονος οτι σε αναγκαζουν να αγορασεις κλουβι,συγκεκριμενου τυπου και προδιαγραφων συμφωνα με το βαρος του σκυλου και το συνολικο βαρος να μην υπερβαινει τα 32 κιλα..αν εχεις σκυλι μεχρι 22 κιλα εισαι στο οριο, αλλιως πρεπει να αγορασεις κλουβι απο ανθρακονηματα,μιας και τα μεγαλα κλουβια εχουν πανω απο 10 κιλα...ειναι σαν να θελεις να ταξιδεψεις,να κλεινεις εισητηριο και να σου λενε :παρακαλω αγοραστε και ενα καθισμα με αυτες τις προδιαγραφες!!
    το καθε αεροπλανο,απο αυτα που δεχονται ζωα στον χωρο αποσκευων,εχει χωρο για 4 κλουβια..οποτε πρεπει να υπολογισεις και αν υπαρχει διαθεσιμος χωρος για το κλουβι + το εισητηριο του σκυλου 50€ ανα προορισμο..
    οι τιμες των κλουβιων οταν κοιτουσα εγω ηταν 190€..350³ στο πιο κατω πετ σοπ και στην κομοτηνη με 23% ΦΠΑ το βρηκα 80€ ακριβως το ιδιο!!!φανταζεσαι τι γινεται!
    αν δεν δεχονται την ρατσα τους στο αεροπλανο,ανεβα με πλοιο και μετα ψαξτο με ενοικιαζομενο αμαξι μηπως σε συμφερει περισσοτερο για να μην ταλαιπωρηθεις,μιας και δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπουν και στο τρενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/12 15:33

      Oλα τα αεροπλάνα δεν ειναι ιδια. Στις υπερατλαντικές πτήσεις συμβαίνει αυτό,(που ηταν παράλειψή μου να το αναφέρω), που το αεροσκάφος πετάει στα 33.000 χιλιάδες πόδια υψος.
      Εκεί και τότε παρουσιάζονται θερμοκρασίες κάτω του μηδενός, και υγροποιήσεις..
      Λόγω κόστους και αυξηση βάρους στα αεροσκάφη δεν κάνουν τέτοιες ισχυρές μονώσεις για τον χώρο τον αποσκευών που κάνουν για τους επιβάτες.

      Για αυτό τον λόγο συνιστούν τις βαλίτζες να τις μονώνουν με πλαστικό τ'υπου μεμβράνης για να αποκτήσει στεγανότητα, απο τα ειδικά μηχανήματα επι πληρωμή που υπάρχουν στα αεροδρόμια.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος27/1/12 12:30

    προς τον ηλιθιο που πιστευει πως και σε άλλες χώρες και αεροπορικές ισχύει το ίδιο:
    Swiss Air Pet Policy

    Swiss Air
    With SWISS, you can take your pet along on all routes

    HELPFUL TIPS - TRAVELING BY AIR WITH YOUR PET
    HEALTH CERTIFICATE
    Many airlines require a health certificate indicating that the pet is healthy enough for travel, is free of diseases communicable to humans and has been properly vaccinated.

    SMALL PETS - IN CABIN TRAVEL
    Small cats and dogs are allowed to travel in the cabin of the aircraft on Swiss Air flights. The pet must be small enough to fit in an approved under the seat carrier. Each airline has different rules regarding pets in the cabin. To see the approved in cabin pet carriers visit this page: http://www.pettravelstore.com/store-pet-airline-carriers

    LARGER PETS - IN CHECKED BAGGAGE OR CARGO If your pet is too large to fit under the seat or if it is a very long flight the airline may transport your pet in the cargo section of the aircraft. This section of the cargo department has the same temperature and pressure as the passenger cabin. TIP: Be sure to tell the aircraft's captain that you have a pet in cargo so that he can be sure to keep the temperature at the proper level.

    If your pet is traveling in the cargo section, whether through the cargo department or as checked baggage, it must be in a pet crate that is IATA compliant.

    Learn more about IATA compliant pet crates

    INTERNATIONAL TRAVEL
    If you are traveling to another country, the airline will want to see that you have the proper documents to enter that country with your pet. Most countries have their own version of a veterinary certificate. In addition, some countries require an import permit. Find pet passport forms and instructions in Pet Travel Store.

    HOT AND COLD WEATHER RESTRICTIONS
    When runway temperatures are above 84F (29C) degrees at the departure airport, the airline may refuse to board the pet in the cargo (checked baggage) section of the aircraft. When the weather is very cold with a runway temperature below 45F (7C) degrees at the time of departure the airline may require what is called an acclimation certificate.

    Learn more about the pet travel temperature restrictions

    MORE TIPS FOR PET AIR TRAVEL
    1. Never give your pet a medical (prescription) sedative. If you want your pet to be more relaxed, then give it a natural relaxing agent such as HAPPY TRAVELER
    2. Always purchase your pet carrier well in advance of your trip so that the pet can get used to it.
    3. Be sure to tell the airline you will be flying with a pet as they impose restrictions on the number of pets on a specific flight. You must make your reservations on the telephone.
    4. Even though air travel can be stressful for your pet both you and your pet, you will be happier if the pet gets to go with you on your trip.

    QUESTIONS If you have questions about traveling with your pet send your question to info@PetTravel.com or post them to our blog.

    Swiss Air Pet Policy

    και αν δεν καταλαβαίνεις ζωντόβολο μου σου λέει ότι τα μεγαλόσωμα είναι σε ασφαλές μερος με ίδια θερμοκρασία και πίεση όπως στο θάλαμο επιβατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος27/1/12 12:32

    το πιο πάνω σχόλιο πάει στον Ανώνυμος Jan 25, 2012 11:36 PM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/5/12 21:20

    Βασικά, αν έχεις πιτμπουλ ή ροτβάιλέρ... you should have your head (or your dick, for that matter) examined!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος17/6/14 16:09

    diladi to dopperman epitrepete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος16/3/15 21:56

    Επειδη δεν γνωριζετε που σας πανε τα δυο, οι βραχυκεφαλες φυλες εχουν ευαισθητο αναπνευστικο και γι αυτο δεν επιτρεπονται στις περισσοτερες αεροπορικες, αφου μπορει να μην αντεξουν καποιες αλλαγες πιεσεως και οταν θα πατε να παραλαβετε το σκυλι σας θα το βρειτε τεζα.
    Επισης τα ηρεμιστηκα απαγορευτηκαν κατα τη διαρκεια της πτησης γιατι σε κενα αερος ο σκυλος που επαιρνε ηρεμηστικό δεν μπορουσε να διατηρησει την ισορροπια του και παλι προκληθηκαν ασχημα ατυχήματα.
    Τωρα συνεχιστε να γκρινιαζετε, χομπυ ειναι αλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος15/2/17 17:09

    εγω απορω γιατι σχολιαζουν θεματα καποιοι που αφωρουν ζωα ενω δεν τα γουσταρουν...????δεν νομιζω να τους ζορισαμε να σχολιασουν...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος15/2/17 18:55

    εγω απορω γιατι σχολιαζουν θεματα καποιοι που αφωρουν ζωα ενω δεν τα γουσταρουν...????δεν νομιζω να τους ζορισαμε να σχολιασουν...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *