ροή ειδήσεων

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ-ALTER

Ακούμε ότι την μεθεπόμενη εβδομάδα το τηλεοπτικό κανάλι Alter κλείνει οριστικά λόγω πιθανής πτώχευσης. Η ΕΣΡ ζητεί επισήμως πίσω την συχνότητα. Ο Κουρής ετοιμάζεται να δώσει... το 50% του Kοntra Chanel & ότι σεις ζητάτε αυτά που σας αναλογούν. Σίγουρα από την μια το να μην δίδονται αυτά πού αναλογούν στον κάθε εργαζόμενο είναι όχι μόνο παράνομο αλλά & ανήθικο, από την άλλη όμως πρέπει να σκεφτείτε ότι όποιος σκάβει το λάκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα. Ο θεός αργεί αλλά δεν λησμονεί!!!! Δεν το ξέρατε ότι όταν βάζεις φωτιά εις το σπίτι άλλου κάποια στιγμή θα καεί & το δικό σας;;;; Τόσα χρόνια για να έχετε δουλειά & να τρώτε εσείς & οι οίκογένειες σας κατεξευτελίσατε έννοιες όπως ηθική, δικαιοσύνη, ισότητα των πολιτών Με ά..........πειρη ανευθυνότητ.....α, ωχαδερφισμ......ό, εθελοτυφλούσατε, στρουθοκαμηλίζατε, ασύστολα συμμετέχοντας σε οτιδήποτε κατεβάζει τον άνθρωπο κάτι χειρότερο απ' ζώο πράττοντας ότι σας έλεγαν λύκοι πού στο βωμό του χρήματος πατούσαν,πατούν& θα πατούν επάνω σε πτώματα αυριανών συμπολιτών σας. Τώρα τι περιμένετε;Οι λύκοι(Τα αφεντικά σας)να σας υπολογίσουν; Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε !! !!! Άντε λοιπόν περαστικά σας & καλή χρονιά. Αυτό ας γίνει μάθημα σε όλους τους συναδέλφους σας!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/1/12 01:15

    Τι άρθρο είναι καλέ αυτό?!
    "Τόσα χρόνια για να έχετε δουλειά & να τρώτε εσείς & οι οίκογένειες σας κατεξευτελίσατε έννοιες όπως ηθική, δικαιοσύνη, ισότητα των πολιτών Με ά..........πειρη ανευθυνότητ.....α, ωχαδερφισμ......ό, εθελοτυφλούσατε, στρουθοκαμηλίζατε, ασύστολα συμμετέχοντας σε οτιδήποτε κατεβάζει τον άνθρωπο κάτι χειρότερο απ' ζώο πράττοντας ότι σας έλεγαν λύκοι πού στο βωμό του χρήματος πατούσαν,πατούν& θα πατούν επάνω σε πτώματα αυριανών συμπολιτών σας"

    Κι εγώ συμφωνώ ότι έχει καταντήσει κουραστικό αυτό το θέμα που από την αρχή φαινόταν ότι δεν θα έβγαζε πουθενά. Απορώ μάλιστα που τόσο καιρό επέτρεψαν να εκπέμπει ο σταθμός κατ'αυτό τον τρόπο, ΑΛΛΑ το να χρησιμοποιεί κανείς τέτοιες εκφράσεις και να γενικέυει για ανθρώπους που μπορεί να ήταν ηχολήπτες, είτε σκηνοθέτες, είτε απλώς χειριστές κάποιας κάμερας, είναι τουλάχιστον υπερβολικό, αν όχι ανήθικο. Από που κ ως που ο κάμερα-μαν κατεξευτέλισε την ηθική, τη δικαιοσύνη, την ισότητα των πολιτών και δε ξέρω κ γω τι άλλο.
    Και βέβαια το άρθρο εμπλουτίζεται με όλα τα γνωμικά και τις "εντυπωσιακές" εκφράσεις που πιθανώς γνωρίζει ο συγγραφέας :
    εθελοτυφλούσαν, στρουθοκαμήλιζαν, πατούσαν επί πτωμάτων..
    Γελοιότητες!
    Σιγά μη φταίνε αυτοί και για τη διαφθορά των πολιτικών και την οικονομική κατάσταση της χώρας!
    Ναι, κακώς εκπέμπει ο σταθμός τον τελευταίο καιρό υπό αυτές τις συνθήκες. Έπρεπε κάποια αρχή να φροντίσει να εμποδίζει αυτό το κακόγουστο θέαμα απ'το να φθάνει στους δέκτες μας.
    Οφείλει ωστόσο οποιοσδήποτε αρθρογράφος να προσεγγίζει το θέμα, αν όχι με ευαισθησία, τουλάχιστον με τον σεβασμό που αρμόζει σε ανθρώπους που δούλεψαν τόσους μήνες και δεν αμοίφθηκαν γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/1/12 01:44

    Μια φορά και ένα καιρό,....ήταν ένα κανάλι που το έλεγαν ALTER...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *