ροή ειδήσεων

Προσοχή στις υποτιθέμενες "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" των μεγάλων σουπερμαρκετ!

Αγαπητοί συντοπίτες θα ήθελα με αυτήν την ανάρτηση να καταγγείλω και κυρίως να επιστήσω την προσοχή όλων των καταναλωτών στην παραπλανητική συμπεριφορά των περισσότερων μεγάλων σουπερμάρκετ σχετικά με τις υποτιθέμενες... προσφορές που έχουν συχνά στα καταστήματα τους! Σίγουρα όλοι ξέρουμε πάνω κάτω οτι τα σουπερμαρκετ προσπαθουν με καθε τροπο να αποκομισουν μεγαλυτερο κερδος εις βαρος μας αλλα υπαρχουν και καποια ορια. Προσοχη επειδη εχω δει προηγουμενα ποστ, δεν εχω σκοπο να διαφημισω η να δυσφημισω καποιο συγκεκριμενο σουπερμαρκετ αλλα τη γενικη συμπεριφορα τους! Μετα την σημερινη επισκεψη μου σε 2 απο τα μεγαλυτερα σουπερμαρκετ στο νησι εκνευριστηκα παρα πολυ! Πιο συγκεκριμενα λοιπον, στο πρωτο καταστημα που πηγα, μεταξυ των προιοντων παρατηρησα για παραδειγμα οτι μεταξυ διαφορων εβδομαδιαιων προσφορων "οικογενειακων" συσκευασιων υπηρχε μια προσφορα στην δικη τους μαρκα απο χαρτια υγειας, δηλαδη ενω η συσκευασια των 10 ρολων εκανε γυρω στα 4,20 ευρω, η συσκευασια των 20 ρολων εκανε 7 ευρω! Λες οκ μια χαρα προσφορα,γλιτωνεις 1,40 στην μεγαλη συσκευασια.προσοχη μιλαμε για την ιδια ακριβως μαρκα,ιδιο τυπο ρολου,φυλλων κτλ! κοιτωντας ΟΜΩΣ λιγο πιο προσεκτικα στα μικρα γραμματα της συσκευασιας παρατηρησα στις διαστασεις των ρολων οτι στην μεγαλη συσκευασια το μηκος του καθε ρολου ηταν ελαφρα μικροτερο οποτε στο συνολο τους η προσφορα ηταν κατα πολυ μικροτερη απ'οτι την παρουσιαζαν! δεν ειναι παραπλανητικο αυτο??? πως ο ανυποψιαστος καταναλωτης θα το δει αυτο?? περιττο να σας πω οτι η συγκεκριμενη προσφορα εκανε θραυση...
παμε στο επομενο σουπερμαρκετ για καποια αλλα προιοντα που δεν υπηρχαν στο πρωτο καταστημα...και το δευτερο καταστημα ειχε μια σειρα εβδομαδιαιων προσφορων και εκει η ιδια και χειροτερη πολιτικη...συγκεκριμενο παραδειγμα, συσκευασια ταμπλετων πλυντηριου πιατων 38 τεμαχιων υπηρχε μεγαλη ταμπελα ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ απο 9,70 ΜΟΝΟ 5,80, λες πολυ μεγαλη εκπτωση 40%! κοιτωντας ομως πιο διπλα στις αλλες συσκευασιες εβρισκες την ιδια μαρκα των 70-80 τεμαχιων στα 9 ευρω χωρις προσφορα! πως γινεται να κοστιζουν στην αρχικη τους τιμη 9,70 τα 38 τεμαχια και 9 ευρω τα 70-80 τεμαχια και 11,70 τα 100 τεμαχια!!!??? αλλη μια προκλητικη κινηση που ειμαι σιγουρος οτι θα παραπλανησει πολλους! δεν θελω να θεωρηθω οτι μιζεριαζω κτλ η κατι τετοιο αλλα ειδικα σε μια τετοια δυσκολη εποχη που ζουμε δεν μου αρεσει να νομιζουν καποιοι οτι ειμαστε και..."Μ.....ες"
Για αυτο το λογο ΠΡΟΣΟΧΗ στις αγορες σας, στις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,και γενικα στο τι σας "πουλανε" !

Με εκτιμηση

Ενας καταναλωτης

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/1/12 23:14

    Μακάρι να ήταν όλοι σκεπτόμενοι σαν κι εσένα!!Μπράβο σου!! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/12 23:30

    to xarti ygeias (opws kai ola ta xartia) pwlountai sthn pragmatikothta me to baros. mhn asxoleiste me to posa rola einai kai posa mertra einai. deite poso baros exoun kai epilexte to symferotero!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/12 08:44

    Πάντως αυτό με τις ταμπλέτες μου έτυχε και εμενα στου Μαρινοπουλου που είχαν σε προσφορα 10+10 δώρο στα 9 ευρώ, και ακριβώς διπλα είχαν τις ίδιες ταμπλέτες με 20 τεμάχια και χωρίς προσφορα στα 7.50 ευρώ.
    Έτυχε να βρίσκετε εκεί ο διευθυντής του καταστήματος και αμέσως του το έδειξα, τα έχασε σε μια φάση, σάστισε, και μετά αφού σκέφτηκε ότι δεν στέκει όλο αυτό μου είπε ότι καλά έκανα και του το ανάφερα και ότι θα το φτιάξει. Τώρα να τον πιστέψω ή απλά έκανε τον κινέζο και τους άλλαξε τα ράφια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/12 21:31

    Η μεγάλη μπλόφα τελικά ειναι στα γνωστα πολυδιαφημιζόμενα απορρυπαντικά.
    Μέ δήθεν εκπτώσεις 35 -40% .
    Για το ARIEL αναφέρομαι. Ενα ολόϊδιο προιόν δηλαδή σκόνη πλυντηρίου, που παράγεται σε κοινή γραμμή παραγωγής, συσκευάζεται απο την ίδια εταιρεία να πωλείται πάρα πολύ φθηνότερα , γιατί ειναι λιγότερο διαφημιζόμενο.
    Αναφέρομαι για το ΟΜΟ σκόνη πλυντηρίου.

    Αλλη μεγάλη απάτη τα ενισχυτικά πλύσης σε κάθε πλύση, τα μαγικά χαρτάκια που δήθεν προστατεύουν απο την μεταφορά χρωμάτων, και ενα σωρό αλλα του μάρκετινγκ.

    Η αλλη μπλόφα των ταμπλετών πλυντηρίου με πανάκριβη αρχική τιμή τα λεγόμενα καλγκονίτ,που ειναι πολυδιαφημιζόμενα, το ...... προσφέρουν μείον 30% απο την αρχική τιμή, και τώρα τελευταία ενα κουτί σύν ενα για προσφορά σε τιμή 9,96 Ευρώ.
    Που ενα ανώνυμο και ιδιο προιόν το πολύ να εχει 4,5Ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *