ροή ειδήσεων

Αεροπορική σύνδεση Ρόδου - Κωνσταντινούπολης;

Η προβολή της Ρόδου στην τουριστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη στο διάστημα από τις 6 έως τις 12 Φεβρουαρίου, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε...
στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη κ. Δ. Σώζου - Διακοσταυριανού.
Συμμετείχαν ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Μπάμπης Παλογιαννίδης και ο εντεταλμένος εκπρόσωπος Business Development της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Γιώργος Τσέλιος.
«Εξετάζουμε μαζί με την Περιφέρεια το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο των εργασιών της συγκεκριμένης τουριστικής έκθεσης εκδήλωση, που θα έχει ως στόχο την ενημέρωση των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας και των τουρ οπερέιτορς ότι έχουν υπογραφεί οι αποφάσεις για την ίδρυση και λειτουργία δύο visa centers στην Αττάλεια και στο Μπόντρουμ», δήλωσε στη "δ", μετά τη συνάντηση, ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Μπάμπης Παλογιαννίδης, προσθέτοντας ότι η εκδήλωση, θα μπορούσε να δώσει το έναυσμα στις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες για να ξεκινήσουν απευθείας πτήσεις που θα συνδέουν τη Ρόδο με την Κωνσταντινούπολη.
Το θέμα αυτό ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους ξενοδόχους του νησιού μας, όπως τονίστηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.
«Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη συγκεκριμένη τουριστική έκθεση. Θα δώσουμε δυναμικά το παρών. Μας ενδιαφέρει όμως ιδιαίτερα η αεροπορική σύνδεση της Ρόδου με την Κωνσταντινούπολη με απευθείας πτήσεις», είχε δηλώσει στη «δ» ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Αρης Σουλούνιας.
Ο κ. Παλογιαννίδης τόνισε πως η επιτυχημένη δράση που είχε πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2011 στην Αττάλεια, είχε ως αποτέλεσμα να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ίδρυση και λειτουργία των δύο νέων visa centers στην γειτονική χώρα.
Όμως στο θέμα αυτό θα υπάρξουν νέες εξελίξεις αφού το περασμένο Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της νομαρχίας των Μούγλων, κατέθεσαν επίσημα αίτημα για την ίδρυση visa center και στη δική τους περιοχή. Το αίτημα κατατέθηκε στη διάρκεια της συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία από την γειτονική χώρα με τον δήμαρχο της Σύμης κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα.
" Μου κατατέθηκε το αίτημα και θα το μεταβιβάσω άμεσα στο γραφείο του υφυπουργού Τουρισμού κ. Γιώργου Νικητιάδη προκειμένου να ικανοποιηθεί. Αν εγκριθεί, τότε θα είναι μια ακόμη θετική εξέλιξη . Η γειτονική χώρα είναι μια σημαντική τουριστική αγορά που μπορεί να δώσει στα νησιά μας χιλιάδες τουρίστες που θα είναι υψηλού οικονομικού επιπέδου", δήλωσε στη "δ" ο δήμαρχος Σύμης κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας.
Δημοκρατική Ρόδου
http://aegaio.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/1/12 11:44

    Οι τοπικοι αρχοντες γιουσουφακια μας συνεδεσαν μες την μελλοντικη μας πρωτευουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/1/12 12:48

      Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ..

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/1/12 12:47

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/12 16:59

    mia xara poli oraia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/1/12 18:32

    Συγνωμη που δεν καταλαβαινω, αλλα τι δουλεια εχουμε εμεις με τους Τουρκους; Παμε σε μια εκθεση που δεν ενδιαφερη την Ελληνικη αγορα ! Θελουμε να εχουμε Τουρκους τουριστες; Εγω νομιζω μας ενδειαφερη η βορια αγορα , εκει που ειναι τα λεφτα. Σκανδιναβια , Αγγλια , Ρωσια ,Αμερικη.Αυτη ειναι η γνωμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/1/12 20:40

      Τα λεφτά,
      1. Δεν έχουν οσμή. Και γιατί οχι και απο εκεί τουρίστες?.
      2. Τα λεφτά των επισκεπτών απο απέναντι ειναι γερά λεφτα. Τα μικρά νησιά το περασμένο καλοκαίρι τα έσωσαν οι απο απέναντι σκαφάτοι .
      Αφηναν γερό χρήμα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/1/12 22:19

    To nisi einai anoikto Gia ollous tous touristes tourkous , Israelites , araves , Rosous vorious notions ditikous anatolikous japonezous kinezous afrikanous .prepei na kanoume ta adynata dynata na fereoume Kai allous touristes xeimona kalokairi Gus na exoume doulia .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/1/12 01:34

    μπραβο αλλα να συνδεθει και με αλλες πολεις της μεσογειου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *