ροή ειδήσεων

Εξοργισμένο το Παπανδρεϊκό μπλοκ στη Ρόδο!

- «Χωρίς Γιώργο φεύγουμε κι εμείς»!..
- Ποιοί στηρίζουν Λοβέρδο και του δίνουν αέρα στη Δωδ/σο. Τακτικιστές οι βουλευτές
«Από δω και πέρα θα έχουμε σκληρό ροκ...
τα πράγματα δεν θα έχουν καμιά σχέση με το χθες και κάποιοι επαγγελματίες του χώρου μας θα καταλάβουν σύντομα τί εννοούμε»! Αυτή είναι η γραμμή του παπανδρεϊκού μπλοκ στη Ρόδο μετά τις εσωκομματικές ραγδαίες εξελίξεις και την επικείμενη αποκαθήλωση του Γιώργου Παπανδρέου.
Στη Ρόδο το παπανδρεϊκό μπλοκ είναι συμπαγές και πολυπληθές, όχι μόνο από απλούς οπαδούς, αλλά και από στελέχη πρώτης γραμμής. Ηδη δε ενεργοποιήθηκε και με μηνύματα μέσω του διαδικτύου συνεννοούνται και διαβιβάζουν με κάθε τρόπο στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αμέριστη συμπαράσταση.

Μάλιστα τον καλούν να μην ενδώσει στις πιέσεις και να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος. «Σε όποιους δεν αρέσει και θέλουν να γίνουν αρχηγοί, ας αποχωρήσουν και ας κάνουν δικό τους κόμμα για να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος», δηλώνουν ανοιχτά, στρέφοντας τα βέλη τους κατά των τοπικών βουλευτών τους οποίους κατηγορούν ως καιροσκόπους και αριβίστες.
Οι ίδιοι ξεκαθαρίζουν ότι χωρίς Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, θα αποχωρήσουν και οι ίδιοι, συμπληρώνοντας ότι το ίδιο κλίμα επικρατεί σ’ όλη τη χώρα, όπως δείχνουν οι επαφές που έχουν κάνει μέχρι τώρα με αντίστοιχα Παπανδρεϊκά μπλοκ.
Το ίδιο κλίμα οργής και θυμού επικρατεί σ’ όλα τα νησιά της Δωδ/σου, αλλά όχι και στις Οργανώσεις, οι οποίες άλλωστε έχουν βάλει λουκέτο εδώ και πολύ καιρό. «Βουλευτές και στελέχη κομματικών Οργανώσεων, λένε, παίζουν σε όλα τα ταμπλό ώστε την επαύριον να εμφανισθούν δίπλα στη νέα ηγεσία για να διατηρήσουν τα κεκτημένα της εξουσίας ή να εγγράφουν υποθήκη για το μέλλον». Και σημειώνουν με νόημα! «ποιό μέλλον; Δεν θα υπάρξει μέλλον όποιους σχεδιασμούς και αν κάνουν. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναγυρίσει εκεί που ήταν, όποιος κι αν εκλεγεί αρχηγός».
Οι ίδιοι κάνουν λόγο «για παιχνίδι που όλοι έχουμε καταλάβει. Ξέρουμε ποιόν παίζουν σ’ αυτό το παιχνίδι και με ποιούς στα παρασκήνια ανεξάρτητα τί λένε δημόσια, ποιώντας την νήσσα». Πάντως όλες οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ εμφανίζουν ως δυναμικότερη παρουσία στη Ρόδο και τα άλλα νησιά της Δωδ/σου, τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο, αλλά κι ο Βενιζέλος διατηρεί τα δικά του ερείσματα.
Οπως προαναφέρθηκε οι βουλευτές θα ακολουθήσουν τη συνήθη τακτική της πάπιας, ή του «βλέποντας και κάνοντας», ώστε ό,τι και να κάνουν, να βρίσκονται δίπλα στο νέο αρχηγό, αν βέβαια αποχωρήσει ο κ. Παπανδρέου το άλλο Σάββατο στο Συνέδριο του Εθνικού Συμβουλίου – αν αποχωρήσει ομαλά, διότι τίποτα δεν αποκλείει ακόμη και τη διάσπαση.
Στήριξη του κ. Λοβέρδου και σχηματισμό μηχανισμού ξεκίνησε πρώτος ο Νικ. Ζωίδης. Τελευταία εκδηλώθηκαν υπέρ του Λοβέρδου ο Γ. Νικητιάδης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Γ. Πόκκιας. Μάλιστα, λέγεται ότι το γενικό πρόσταγμα έχει ανατεθεί στον Κ. Σκανδαλίδη. Ο Δημ. Κρεμαστινός έχει αρθρογραφήσει υπέρ της αλλαγής ηγεσίας, ενώ ο Γ. Κασσάρας διατηρεί τη …ψυχραιμία του!
Ο Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Ν. Αιγαίου Τέλης Ηρακλείδης είναι και παραμένει ακίνητος στον πυρήνα του Παπανδρεϊκού μπλοκ, όπως και ο Γ. Γιαννόπουλος. Ο Γιάννης Παρασκευάς που μετέχει στο Εθνικό Συμβούλιο δεν θέλει ούτε ν’ ακούσει για Παπανδρέου, αλλά δεν έχει τοποθετηθεί έναντι των υποψηφιοτήτων Λοβέρδου και Βενιζέλου. Υπάρχουν, άλλωστε, και οι υποψηφιότητες των Χρυσοχοϊδη και Λούκας Κατσέλη, σύμφωνα με χθεσινή δική της δήλωση.
Στο διάστημα μέχρι το Σάββατο 14 Ιανουαρίου που θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο, αναμένονται διαφόρων ειδών εξελίξεις, οι οποίες θα προσδιορισθούν από το αν εκλεγεί νέος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ, ποιός θα είναι και αν τελικά θα αποφευχθεί η διάσπαση. Πολλοί εικάζουν ότι θα συμβούν πολλά και κρίσιμης σημασίας, ίσως και σχετικά με το ποιοί τελικά θα είναι υποψήφιοι βουλευτές, αν κάποιοι αποχωρήσουν κ.λ.π.
ΡΟΔΟΣ @larm
http://xanthi-blogs.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/1/12 19:25

    Σωστό .Τέτοιο πρωθυπουργό που θα τον ξαναβρούμε .Να ξέρει τι θέλει ,να ξέρει τι του γίνεται,να διαπραγματεύεται για την Ελλάδα ,να εμπνεει εμπιστοσύνη ,να οδηγεί τον λαό μπροστά ,να έχει λόγο .Αλίμονο που να ξαναβρούμε τέτοια ...προσωπικότητα .Να παρει την πλειοψηφία των ψήφων στις εκλογές με σλόγκαν ψεύτικο ενώ το γνώριζε ,να παραδώσει την χώρα στους δανειστες χωρίς διαπραγμάτευση ,να υβρίζει τους πολίτες ,να δεσμεύεται για σωτηρία σε κάθε μνημόνιο ,να ρίχνει τις ευθύνες στους αλλους ,να εκβιάζει την ψήφο ως έκανε στις δημοτικές εκλογές ,να μην εμπνεύει σταθερότητα ούτε εκτός ούτε εντος.Η χώρα ευρίσκεται ένα εκατοστό απο τον γκρεμό ,λένε ότι θα γυρίσουμε είτε στην δεκαετία 50 ή στην καλύτερη 80 και μετά απ όλα αυτά οι κύριιοι αυτοι προσποιούμενοι τους υποστηρικτές του ΓΑΠ απαιτούν και εκ νέου εξουσία ;
    Ισως κάποιοι είναι εντελώς χωρίς πολιτική κρίση και μυαλό αλλα αυτό δεν σημαινει ότι θα παρασύρουν και τους αλλους .Ας δοκιμάσουν ,άλλωστε αυτό κάνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/1/12 20:09

    STA ANA8EMA NA PATE KAI AKOMA PARAPERA TOMARIA POYLHMENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/1/12 21:49

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΡΑΓΜΑ", ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΩ....

    Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ...

    (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/1/12 22:53

    ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟ?????
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΝΔΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΣΗΝΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/1/12 23:23

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/1/12 02:14

    πιο φασιστες δεν γινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/1/12 09:14

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/1/12 09:36

    Όπως λένε και στα Αφάντου - "Καλά τους είναι πιο.." Αρκετά κατάστρεψαν την χώρα κυβερνώντας την τόσα χρόνια. Μαύρο σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Τα δυο αυτά κόμματα πρέπει να διαλυθούν και όλοι οι φτέχτες να πάνε σπίτι τους (γιατί φυλακή δυστυχώς δεν θα πάει κανένας). Αν δεν γίνει αυτό θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.. Ελπίζω να ξυπνήσει πια ο κόσμος στις επόμενες εκλογές. Στα τσακίδια κύριοι - ψεύτες - ανίκανοι - αρχικλέφτες - προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/1/12 13:40

    re vlakes rikste ke mia matia na dite pii ton stirizun to giorkaki {giannopulos,iraklidis....}ke alli tetii proin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/1/12 15:23

    ρε στα αναθεμα να πατε ολοι σας αλητες κλεφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *