ροή ειδήσεων

ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Κάποιοι συμπολίτες μας παρέδωσαν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους, αλλά τα αυτοκίνητα τα παράτησαν στο δρόμο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει να παρκάρει όποιος πλήρωσε τέλη κυκλοφορίας...
Μιλάω για πολίτες, όπως ο γείτονας μου, ο οποίος έχει 3 αυτοκίνητα, παρέδωσε τις πινακίδες από το 1 και η λύση που βρήκε στο παρκάρισμα είναι να παρκάρει στη θέση παρκαρίσματος που έχει στην πυλωτή τα 2 που έχουν πινακίδες, για να μην ψάχνει να παρκάρει! , και το αυτοκίνητο που δεν έχει πινακίδες είναι παρατημένο στο δρόμο από την 1 Ιανουαρίου και δεν μπορεί να παρκάρει κανείς. Προτείνω λοιπόν ο δήμος να βρει χώρο για να αφήσει εκεί ο κόσμος τα αυτοκίνητα του μέχρι να πάρει πίσω τις πινακίδες τους ή η δημοτική αστυνομία αντί να κόβει κλήσεις στο κέντρο, να κάνει επιτέλους μια βόλτα σε όλη την πόλη και όσοι έχουν 2 αυτοκίνητα και πάνω και έχουν παραδώσει πινακίδες σε ένα από αυτά να τα σημάνει ως εγκαταλελειμμένα και να τα μαζέψει.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/1/12 13:36

    Να παρκαρεις πιο διπλα φιλε μου. Για να δωσει πινακιδες ο ανθρωπος παει να πει οτι ζοριζεται. Το αμαξι ομως το εχει αγορασει και πληρωσε φορους σε αυτο το κ@λοκρατος οταν το πηρε. Γιατι να του το μαζεψει ο δημος αν ειναι παρκαρισμενο σε μια γωνια και δεν ενοχλει??

    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/1/12 14:08

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΟΠΩς ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΣΑ ΟΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/1/12 14:55

    @
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    Jan 27, 2012 03:36 AM
    Jan 27, 2012 04:08 AM


    Oso σκληρή και να ειναι η πραγματικότητα, οταν καταθέτει κάποιος τις πινακίδες υποβάλλει και δήλωση στην υπηρεσία οτι το οχημα θα φυλάγεται σε στεγασμένο ιδιωτικό χώρο.
    Αλλο αν δεν τηρείται στην πράξη αυτό.
    Ετσι τα αυτοκίνητα χωρίς αριθμό κυκλοφορίας, και χωρίς σημα τελών και ασφάλεια επάνω στο παρμπρίζ θεωρούνται εγκαταλελειμένα οχήματα.

    Δίδει πάντως ο δήμος αφου κολλάει και χαρτι επάνω μία προθεσμία που φτάνει και τους πέντε μηνες ακόμα πρίν το μαζέψει απο τον δρόμο.

    Και πολύ σπάνια πάει σε αυτοκίνητα που δεν υπάρχει καταγγελία οτι ενοχλεί εκεί η εγκατάλειψή του.

    Αν κάποιος που πράγματι ενδιαφέρεται να φυλάξει το οχημά του που λόγω ανάγκης το έχει τωρα χωρίς πινακίδες, κάπου σε κλειστό χωρο το έχει, η εξω απο το σπίτι του που το παρκάριζε και πρίν, να φροντίζει να το έχει καθαρό.
    Και καλλίτερα σκεπασμένο. Καννένας δεν θα τον ενοχλήσει.


    Και τελειώνω λέγοντας ολίγα περί πολυκατοικίας , πηλωτής, και άλλων εκεί κοινόχρηστων χώρων, οτι ειναι οτι χειρότερο να έχεις γείτονα η συγκάτοικο στην πολυκατοικία που ..... δεν σε συμπαθεί, το ιδιο κακό γίνεται και αν δεν υπάρχει η αλληλοκατανόηση και αλληλοσυνενόηση μεταξύ των ενοίκων της πολυκατοικίας στις οποιες δυσκολίες και προβλήματα.

    Για γέλια και για κλάματα ειναι και η κατάσταση οταν οι ενοικοι σε μια πολυκατοικία ολοι τους ειναι στην τσίτα, δεν ανταλλάσουν ουτε και καλημέρα ακόμα, ψαχνονται συνέχεια για το ενα και το άλλο , και πολλές φορές να καλούνε και το 100.

    Εγινα σαφής νομίζω για το τι φταίει που μπήκε και η ανάρτηση.
    Συμφωνείτε κύριε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ της ανάρτησης??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/1/12 15:21

    Παλαιά μέσα μεταφοράς και μηχανήματα ή τμήματά τους που έχουν εγκαταλειφθεί, θεωρούνται στερεά απόβλητα και περιέχονται στην κυριότητα του οικείου δήμου ή κοινότητας. Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις χαρακτηρισμού τους ως στερεών αποβλήτων καθορίζονται με απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημόσιων Έργων. Με την επιφύλαξη των άρθρων 146 και 197 - 201 του Κώδικα Δημόσιου Ναυτικού Δικαίου (ΝΔ 187/1973, ΦΕΚ 26), πλοία, πλοιάρια και πλωτά γενικά ναυπηγήματα ως και τμήματά τους που έχουν εγκαταλειφθεί θεωρούνται στερεά απόβλητα και υπόκεινται στη ρύθμιση του παραπάνω εδαφίου της παραγράφου αυτής είτε βρίσκονται στην ξηρά είτε στη θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/1/12 15:35

    ΚΑΠΟΤΕ πρεπει να μπει ταξη σε αυτο το κρατος και να εφαρμοσουμαι του νομους, ο κυριος που παρατησε το αμαξι και ο κυριος που τον υποστηριζει τι 8α ελεγε αν εξω απο το σπιτι του ηταν παρκαρισμενα 2 3 αμαξια χωρισ πινακιδες.Τοτε θα του φταιγε το κρατοσ και οι εργαζομενοι που δεν κανουν καλα την δουλεια του.Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/1/12 16:30

    Φιλε ειμαι ο 03:36 AM. ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ , αλλο χωρις πινακιδες εδω και 27 μερες!!! Οκ??
    Δωσε λιγο χρονο στον ανθρωπο να το πουλησει.

    Αν ενοχλει ασε ενα σημειωμα επανω στ αμαξι να μη φανεις και ολας οτι ενοχλει και να το παει λιγο πιο περα, αλλα και αυτος δεν μπορει να παει να το παρατησει σε καμια ερημια και να του το διαλυσουν. Περιουσια του ειναι.

    Την υπευθηνη δηλωση ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ γιατι ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ!! Τι να κανει ο ανθρωπος αναγκαστικε. Λες αυτου να του αρεσει να το βλεπει χωρις πινακιδες.Δεν εσθανεται ντροπη νομιζεις να τον σχολιαζει η γειτονεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/12 20:02

      Ειμαι ο Jan 27, 2012 04:55 AM
      και επανέρχομαι να σου απαντήσω.

      Αν με διάβασες με προσοχή, θα πρόσεξες οτι ειμουν αντικειμενικός και πρός τις δύο πλευρές.
      Δυστυχώς αν δεν υπάρχει μια ανοχή η μία αλληλοκατανόηση λειτουργούμε πάντα εν βρασμώ, ειμαστε στην τσίτα, ψαχνόμαστε και αυτό δεν βγαίνει ποτέ σε καλό.

      Και η μία πλευρά εχει δίκαιο και η άλλη επίσης.
      Λίγο υπομονή, και λίγο με ομορφο τρόπο συνιστάς στον ιδιοκτήτη τού σε ακινησία αυτοκινήτου, αν παραμένει μπροστά σου και πράγματι σε ενοχλεί, να το βάλει λιγο παραπάνω παρακάτω παραπέρα.
      Δεν εχω να προσθέσω τίποτε άλλο.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/1/12 17:41

    εγώ ξέρω οτι ιδιωτικούς στεγασμένους χώρους στάθμευσης συνήθως έχουν σε βίλλες. Ο άνθρωπος που παρέδωσε πινακίδες προφανώς παρέδωσε γιατί δεν βγαίνει οικονομικά να πληρώνει τελη και ασφάλειες για το αυτοκίνητο. Αρα μαζευουμε το αυτοκινητο του απλου κοσμακη που δεν μπορει να το πληρώσει. Το πιο σωστό πάντως σε περίπτωση που ενοχλεί είναι να πάρει το αυτοκίνητο σε κάποιο μερος που δεν θα αποτελεί πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/12 20:08

      Δεν ειναι απαραίτητο να ειναι κλειστός χώρος πάρκινγκ.
      Και η πιλοτή καλύπτει την απαίτηση της νομοθεσίας.
      Στεγασμένος λέει, ειτε αυτός ο χώρος ειναι πιλοτή, κοινόχρηστη η ιδιόκτητο πάρκινγκ σε αυτή, ειτε σε αυλή με ελλενίτ / λαμαρίνα σαν στέγη, και ιδιωτικός χώρος δικός σου η τρίτου.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/1/12 20:28

    παιδια θα τα μαζαψουν οι ταμπτακοι μην ανησυχειται 50ευρω ο τονος παει!!!...συν οτι αλλο μπορουν να βγαλουν απο ανταλακτικα και μετα αντε να βρεις το δικιο σου!!!...εχουν γεμισει οι μαντρες με σιδερα απο αμαξια καθε μερα γινεται τρελο πανηγυρι απο τις μεταφορες που κανουν ροδου-λινδου και τσαιρι-αεροδρομιο με τα αγροτικα τους!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/1/12 11:34

    χαβαλεδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/1/12 18:11

    ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/1/12 14:21

    επειδη διαμενω στην περιοχη του αγιου νικολαου και το προβλημα ειναι μεγαλο με το parking ας τα βγαλουν απο κει και ας τα βαλουν οπου θελουν.ολοι κλεισανε της αυλες του μεχρι εξω και το αυτοκινητα στο δρομο.σε περιπτωση που λειπει μπαινει κωνος η μηχανακι να παρκαρει ο μαλακας οταν ξαναγυρισει εξω ακριβως απο το σπιτι του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/1/14 07:38

    nai exoume provlima.t malakeies les esi pou egrapses prwtos.exei 3 aftokinita k tathese t ena k les dn exei lefta k zorizete.33333333333333 aytokinhta vlaka.n t poulisei h n t valei sthn pulwth h na to paei ekei pou t dhlwsw sthn eforia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *