ροή ειδήσεων

Γαιδούρια παρκάρουν... όπου επιθυμούν

28/1/12
Σήμερα έγινα και πάλι μάρτυρας του κλασσικού νεοέλληνα νεόπολουτου!!
Στην οδό Ιερού Λόχου στο ίδιο πεζοδρόμιο...


τρία ακριβά αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα εμποδίζοντας την διέλευση του κόσμου.



















Απορώ αν το κάνουν και στις ευρωπαϊκές πόλεις που επισκέπτονται οι εν λόγω οδηγοί-γαιδούρια!!
Το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Δημαρχείο Ροδίων αλλά και στη Διεύθυνση Τροχαίας!!



Τα συμπεράσματα δικά σας!!

http://spyzy.blogspot.com/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/1/12 23:15

    Αφου ξερουν οτι δεν θα τους πειραξει κανεις.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ γι'αυτο το εκμεταλευονται καποια "Γαιδουρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/12 01:03

    Ρε φίλε μην σβήνεις τα νούμερα από τις εικόνες! Μην τους προστατέυεις! Άλλωστε δεν είναι παράνομο το να τραβάς φωτογραφίες ούτε τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/1/12 01:20

    Προσπάθησε όμως κανείς να τους αποτρέψει; Ασχέτως του τι ξέρουν ή δεν ξέρουν !
    Εμείς στην Πιερία, έχουμε αναπτύξει μια δράση: Παρουσίαση της δράσης "Σκέψου..."
    http://www.otoposmou.gr/
    δίχως να θέλουμε να κολλήσουμε αυτοκόλλητα στα παρμπρίζ αυτοκινήτων .... με χαρακτηρισμούς, επιδιώξαμε να ευαισθητοποιήσουμε μεγάλο μέρους της τοπικής μας κοινότητας παρακινώντας τους έτσι στον εθελοντισμό !
    Και βέβαια καλούμε τη Δημοτική Αστυνομία αλλά και την Τροχαία, ανάλογα, όταν το κακό παραγίνεται !
    Εγώ προσωπικά τραβώ και φωτογραφίες με παρανομούντα αυτοκίνητα (όχι μόνο έχοντας παρκάρει παράνομα) και ευελπιστώ κάποια στιγμή να τις δημοσιεύσω !
    Ε.ΚΟΡΤΣΑΡΗ
    ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/1/12 01:24

    ΡΕ φιλε!! Ελεος!! ολοκληρο χαρτη εκανες!! Και εγω παρκαρω ετσι γιατι το ρημαδι το Τζιπ μου κοστιζει + 2.000 το χρονο 880 σημα (σχεδον 900 δηλαδη)+ 380 εκτακτη εισφορα και 815 τεκμηριο. Εσυ με το 1.400 πληρωνεις 250 σημα και εγω συνολο 2.000 γιατι να μην εχω μια προταιρεοτητα στο παρκαρισμα εγω ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ 8 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Μετα τιμης, Ο Κυριος Γαιδουρης-Μαλ@κας Εκτακτοτεκμηριωπληρωτης του κρατους!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/12 09:01

      @Γαιδουρη-Μαλ@κα Εκτακτοτεκμηριωπληρωτη
      Ευτυχώς που έχεις χρήμα και κινείται η αγορά μαζί με το "ρημάδι" σου.Έτσι βγήκε "από κάτι τέτοιους ζούμε!"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/1/12 11:26

      Και τη φταίω εγώ ρε αλήτη που κινούμε με αναπηρικό καρότσι και κάτι ηλίθιοι σαν εσένα μου κάνουν την ζωή δύσκολη. Αλλά πρέπει να σε πετύχω εγώ πουθενά και να μου κλείνεις τον δρόμο..

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/1/12 08:56

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!!!!!04.10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/1/12 09:13

    @Γαιδουρη-Μαλ@κα Εκτακτοτεκμηριωπληρωτη, κανε μια επανάληψη στα ελληνικά σου. "Προτεραιότητα" δεν σημαίνει "ασυδοσία".Έτσι εξηγείται η γαιδουριά σου!!Και εγώ βρε "μουλάρι" μπορώ να βάλω το 900ράκι μου στο πεζοδρόμιο,και άλλοι που έχουν κουλτούρα παρκάρουν κανονικά ,εσύ όμως είσαι και απολίτιστος απαίδευτος και αμόρφωτος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/1/12 14:39

    Αν δεν κάνω λάθος το τζιπ bmw είναι το ΡΟΡ 5060 που συχνά το αφήνει στο πεζοφρόμιο και ειναι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 09:46

      δεν κάνεις λάθος!!!πανμεγιστε!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/1/12 15:19

    Όχι απλά γαϊδούρια, μα επικίνδυνα γαϊδούρια είναι όσοι αφήνουν τα αυτοκίνητά τους στις καμπύλες του δρόμου στο παλιό νοσοκομείο... και συχνά δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τα βάλουν όσο πιο πολύ στην άκρη γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/1/12 16:28

    Το ιδιο μεγαλα γαιδουρια ειναι και αυτοι που υποτιθεται οτι πρεπει να εφαρμοζουν τους νομους.Λυπαμαι που το γραφω αυτο,γιατι γνωριζω αξιολογα ατομα σε αυτες τις υπηρεσιες αλλα δυστιχως μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα.Αν πατε προς Ροδινι στα αριστερα ανεβαινοντας λιγα μετρα μολις πριν το γυμνασιο αλλα και μετα απο αυτο,θα δειτε αλλους δυο ηλιθιους να εχουν τα αυτοκινητα τους πανω στο πεζοδρομιο,αναγκαζοντας μαθητες,μικρα παιδια να περπατανε μεσα στον δρομο.Αυτο συμβαινει τουλαχιστον 4-5 μηνες.Αναρωτιεμαι,μα κανεις αστυνομος δεν εχει δει αυτο το αισχος?Γνωριζω οτι και αστυνομικοι διαβαζουν αυτα που γραφονται εδω.Για να δουμε αν υπαρχει ακομα φιλοτιμο και ενδιαφερθει καποιος απο αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/1/12 17:45

    Αν εσυ βρηκες 3 ακριβα αυτοκινητα για να φωτογραφισεις εγω μπορω να σου βρω δεκαδες φτηνα καθημερινα που κλεινουν τα πεζοδρομια σε ολους. Δεν καταλαβαινω ακριβως τι μας δειχνεις εδω! Ποιο ειναι το προβλημα? Το παρκαρισμα η το ειδος του αυτοκινητου?
    Πολλοι εχουμε μαθει τωρα τελευταια να λεμε οτι θελουμε για αυτους που εχουν χρημα! Αυτοι ομως πληρωνουν και τα περισσοτερα!
    Εχει γινει ηθικο μειονεκτημα να ειναι καποιος πιο επιτυχημενος απο αλλους, και δεν ειναι ολοι κλεφτες και κρατικοδιαιτοι, αλλα υπαρχουν και οι εργατικοι και οι εξυπνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/1/12 17:57

      Το να έχεις απλήρωτους τους εργαζομένους σου, να τους έχεις με λιγότερα ένσυμα, το να κλέβεις την εφορία δεν θεωρήσε επιτυχημένος αλλά κλέφτης ( γενικά μιλάω) !!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/1/12 18:10

      Αυτο ακριβως ρε φιλε! ειναι ολοι ετσι οπως λες? εγω τους πιο πολλους εργοδοτες που γνωριζω πληρωνουν τις υποχρεωσεις τους. δεν μπορει να γινεται ο κανονας αυτο που κανουν μερικοι απατεωνες. στην τελικη τι θες να πεις? οτι οποιος εχει καλο αμαξι και το στραβοπαρκαρει κατα συνεπεια αφηνει και τους εργαζομενους απληρωτους και κλεβει την εφορια? εσυ ποσα πληρωσες εφορια φετος? μηπως εισαι ανεργος η δημοσιος υπαλληλος? παιρνεις επιδομα?
      μη ξεχνατε πως ολα αυτα καποιος τα πληρωνει. και δεν τα πληρωνει ουτε ο ανεργος ουτε αυτος που κλεβει την εφορια. τα πληρωνει ο καθε συνεπεις φορολογουμενος. και συ τον λες κλεφτη? τοσο φιλοτιμο πια?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/1/12 18:13

      αν καποιοι δημοσιοι υπαλληλοι δεν πανε στην δουλεια εγκαιρα και κολοβαρανε αρα ολοι οι δ. υπαλληλοι ειναι τεμπεληδες.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/1/12 18:38

      Σωστός, πολύ σωστός!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος29/1/12 23:33

    Καλά,από photoshop σκίζεις..Χαραμίζεσαι αγόρι μου.ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΝΤΡΑΑΑ ΜΟΥ!!!Δεν πειράζει!!Θα σου πληρώσω ιδιαίτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/1/12 23:44

    Φιλε του αρχικου ποστ, ειμαι και παλι ο Κυριος Γαιδουρης-Μαλ@κας Εκτακτοτεκμηριωπληρωτης του κρατους.

    Αφου εκατσα και ξανα ειδα τον χαρτη που εφτιαξες (που σου εφαγε ωρα) καθως και το οτι γυρισες τους δρομους να βγαλεις φωτογραφιες και γραφεις οτι η αστυνομια ειναι διπλα και την σημειωνεις στον χαρτη , Το συμπερασμα μου ειναι οτι ΕΙΣΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ!! Σημερα ειναι ΚΥΡΙΑΚΗ και τωρα βρηκα χρονο να δω καλα τι εφτιαξες στην αρχη!!!

    Γιατι να κανεις ολη αυτη τη σαχλαμαρα και να μην πας στη δημοτικη αμεσως αφου εισαι τοτο ευαισθητος και να ειδοποιησεις να με γραψουν?? να σου πω?? Γιατι εισαι αργοσχολος και ψαχνεις να περασει η ωρα σου ξεδινοντας στον υπολογιστη. Εγω αν αναγκαστω να παρκαρω σε πεζοδρομιο εννοειται θα αφησω χωρο και για καροτσι και για ολους (Δοξα ττον Θεο, φροντισε ο παλιος δημαρχος να κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ καθως ειχε τη εταιρεια με τα πλακακια και πληρωνοταν με το μετρο αντι να κανει ενα παρκινγκ) . Αλλωστε παρκαρω συνηθως για 15-20 λεπτα οσο διαρκει η συναλλαγη μ στην τραπεζα. Ασε να δουλεψει και καποιος σε αυτη τη χωρα μπας και παρει λιγο μπροστα. Μην κραζεις για σαχλαμαρες. Το μονο αμαξι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΕΡΟΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕ ΔΙΑΓΩΝΙΑ. Οι αλλοι τα εκατσαν πανω αλλα δεν εμποδιζουν τους πεζους.

    Πηγαινε και μια βολτα προς Αμμοχωστου, Ολο μικρα αμαξια ειναι εκει πανω στις στροφες και ΔΕΝ ΧΩΡΑΩ ΝΑ ΣΤΡΙΨΩ!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/1/12 06:54

      @Γαιδουρη-Μαλ@κα Εκτακτοτεκμηριωπληρωτη,να γνωρίζεις οτι δε ασχολουμαι γενικότερα με την στάθμευση του κάθε αυτοκινήτου.Αν και εσυ έβλπες την δυσκολία μιας μανας να περασει απο το πεζοδρόμιο θα με καταλάβαινες!ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΜΌΡΦΩΣΗΣ ΣΟΥ.Δουλευω πολύ καλα την επεξεργασία εικόνας,και ολα τα εκανα σε 10 λεπτακια,τον περισσότερο χρονο μου πήρε να κρύψω την πινακίδα σου!!Συνέχισε να παρκάρεις όπου να ναι κουλτουριάρη μου!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *