ροή ειδήσεων

Σύσκεψη για την προετοιμασία της Μεσαιωνικής Πόλης

Η προετοιμασία της Μεσαιωνικής Πόλης για το ξεκίνημα της σεζόν σε θέματα κυκλοφοριακά, εμφάνισης και κοινόχρηστων χώρων ήταν το αντικείμενο της...
ευρείας σύσκεψης, που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Στάθης Κουσουρνάς και πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο.

Όπως αποφασίστηκε από τη νέα σεζόν στις πύλες της Μεσαιωνικής Πόλης θα λειτουργήσουν οι ηλεκτρικές μπάρες που εγκαταστάθηκαν πέρυσι προκειμένου να μην γίνεται πλέον η φύλαξη από ιδιωτική εταιρεία. Επιπλέον αυστηρός θα είναι από πλευράς Δημοτικής Αστυνομίας ο έλεγχος για την είσοδο των δικύκλων.

Προσδιορίστηκαν δε οι πλατείες στις οποίες θα σταθμεύουν τα οχήματά τους οι μόνιμοι κάτοικοι. Η πλατεία Αγ. Παντελεήμονα θα δοθεί κατά το ήμισυ στη στάθμευση οχημάτων των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, έναντι αντιτίμου το οποίο θα προσδιοριστεί.

Στις άμεσες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής είναι η βελτίωση χαλικόστρωτων και πλακόστρωτων δρόμων, αλλά και οι παρεμβάσεις σε όλες τις τουαλέτες προκειμένου να είναι λειτουργικές και καθαρές.

Αξίζει να τονιστεί ότι στην προσπάθεια να διατηρείται η Μεσαιωνική Πόλη όσο πιο καθαρή γίνεται θα τοποθετηθούν μικροί καλαίσθητοι κάδοι σε σημεία που δεν υπήρχαν. Θα υπάρξει δε μέριμνα ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο των αδέσποτων ζώων στην περιοχή.

Αυστηρή θα είναι η εφαρμογή των νόμων σε θέματα κατάληψης κοινόχρηστων χώρων αφού συνεργείο θα βρίσκεται μόνιμα στην περιοχή, μετά και τις διαγραμμίσεις οι οποίες θα γίνουν.

Το συνεργείο θα παρεμβαίνει άμεσα για την απομάκρυνση τραπεζοκαθισμάτων και εμπορευμάτων.

Όπως έγινε γνωστό εντός του επόμενου μήνα, θα ελεγχθούν τα καταστήματα που είχαν πολεοδομικές παραβάσεις και θα τους επιβληθούν κυρώσεις στις περιπτώσεις που δεν έχουν συμμορφωθεί με τις σχετικές διατάξεις.

Ο Δήμαρχος θα ζητήσει τη στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία για την τήρηση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων και κυρίως την αποφυγή ηχορύπανσης.
«Η εύρυθμη λειτουργία της Μεσαιωνικής Πόλης και ο σεβασμός προς τους μονίμους κατοίκους είναι προτεραιότητά μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

http://www.poli-politiki.gr/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/1/12 17:24

    "Αξίζει να τονιστεί ότι στην προσπάθεια να διατηρείται η Μεσαιωνική Πόλη όσο πιο καθαρή γίνεται θα τοποθετηθούν μικροί καλαίσθητοι κάδοι σε σημεία που δεν υπήρχαν."
    το σχολειο μου,υπηρχαν καδοι τους βγαλατε (δημοτικες αρχες)και επειδη σας κραζουν ολοι τωρα τους ξαναβαζετε.
    σας ευχαριστω
    υγ οποιος ζητησει λεπτομερειες θα του απαντησω με σχολιο το συντομοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/12 17:50

    Η Παλιά Πόλη είναι πόλη παγκόσμιας κληρονομιάς, αυτό βέβαια ισχύει για τους καλοκαιρινούς μήνες , το Χειμώνα ισχύει μόνο από Δευτερα έως Παρασκευη απο τις 9 το πρωί μεχρί τις 1 το μεσημερι! Μετά κάνετε οτι θέλετε με αποτέλεσμα βεβαια να την πληρώνουν οι μονιμοι κάτηκοι που αυτοί βρίσκουν μπελά από όλους και ακούν την κλασσική κουβέντα " κανονικά δεν πρέπει να μπαίνει κανένα μέσα " και την λένε αυτοί που παρανόμος έχουν οργώσει την Παλια Πολη και δεν μένουν ΜΟΝΙΜΑ ( ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ)!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/1/12 19:40

    bla bla bla bla bla......Πέρυσι τι μέτρα είχαν ανακοινωθεί σχετικά με την μεσαιωνική μας πόλη και ποιά απο αυτά τα μέτρα εφαρμόσθηκαν? κάθε χρόνο μας δουλεύουν ψιλό γαζί και εμείς τουσ ανεχόμαστε. ανεχόμαστε να βιάζουν την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά και δεν μιλάμε..Κιχ δεν βγάζουμε..Τα πιόνια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!! ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!! ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/1/12 19:55

    ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΜΟΝΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΝΗΜΙΟ!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/1/12 00:05

    καταγγειλα παρανομια στην παλια πολη πριν 2 μηνες ηλεκτρονικα μεσο της ιστοσελιδας του δημου,1.5 μηνα μετα στο πρωτοκολο του δημου δεν ειχαν ιδεα για την καταγγελεια.
    δεν ειναι τυχαιο οτι η καταγγελεια αφορουσε συγγενη δσ
    κουκουλωμα κ κοροιδια...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/12 01:28

      γιατί είναι μακριά ο δήμος να πας από εκεί;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/1/12 01:51

    gia pate twra stin ypokratous na perasete den mporite oute me ta podia gia elate na koimithite apo tin mousiki pou pezoun ta dyo mpar ekei kai ti kanei i arxi tha erthi o iounios kai tha bgei mia volta....den theloume emeis ton iounio emeis theloume twra kyrioi gia peraste sta stena na dite gatoskata kai kako den einai mono i kentrikoi dromoi kyrioi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *